De-ale mele

Bine ai venit

 

image_nataPoti sa numesti acest site oricum: blog, meeting point, site personal, etc. Nu m-am aventurat sa lansez un blog atunci cind fenomenul abia a aparut. Poate pentru ca nu aveam timp, poate pentru ca nu mi se parea ceva absolut necesar in viata mea. Si nici acum nu e. Adevarul e ca acum am mai mult timp liber si la tot pasul cineva ma intreaba: de ce oare nu am si eu un blog? Iar eu ma intrebam: crezi ca ar putea pe cineva sa intereseze?

Daca ai intrat pe acest site, macar si dintr-o simpla curiozitate, presupun ca te intereseaza. Iar eu m-am gindit ca asta ar fi o posibilitate sa aflu ceea ce intotdeauna mi-a lipsit in activitatea mea de pina acum. O legatura directa cu oamenii care consuma televiziune, radio, presa… si opinia lor despre asta. De fapt, da, acum stiu de ce. Vreau sa stiu ce crezi, de ce crezi, cum crezi si daca iti place sau nu, ceea ce vezi, auzi, citesti in fiecare zi. In afara de activitatea mea profesionala mai exista o multitudine de lucruri care ma pasioneaza. M-as bucura daca printre temele acestui blog vei descoperi subiecte care te vor interesa. As vrea sa cred ca o sa ne placa, mie si tie, acest gen de comunicare.

Asa ca bun venit pe blogul meu.

Tin neaparat sa multumesc companiei Starnet, in special Dinei Machedon, lui Maxim Cataranciuc, Iuliei Gradinar-Scobari si lui Dima Scutaru, care m-au incurajat si m-au ajutat foarte mult in realizarea acestui blog. Apropos, Compania Starnet ofera posibilitatea crearii unui blog. Pentru detalii intrati www.star.md .

Nata Albot.

Comentarii

Previous Post Next Post

21 Comments

  • Reply olgina 16 June 2009 at 20:57

    Bun venit in blogosfera, Nata.

    Chiar azi ascultam la BBC cit de raspindit este fenomenul blogosferii. Si in contextul celor ce se intimpla in Iran, atunci cind guvernul poate controla media, comunicarea, etc., iata ca blogosfera ramine a fi un cimp prea des a fi controlat 🙂

    Sper ca vei fi la fel de activa pe blog cum esti in viata de zi cu zi. Succese!

  • Reply Viorica 17 June 2009 at 20:59

    Nata, felicitari!!!

    Un site bine facut, cu “gust” si profesionalism. Esti bravo!!! Succese in toate ce faci!

  • Reply Veronica 17 June 2009 at 23:05

    Salut!
    Bravo,s-a primit foarte frumos!!!!!!!!

  • Reply svetlana 26 June 2009 at 16:21

    Apropos, Compania Starnet ofera posibilitatea crearii unui blog. Pentru detalii intrati http://www.star.md .

    Greseala,poate starnet.md

  • Reply Otilia Dragutanu (ex. Palade) 3 July 2009 at 13:02

    Nata salut,

    Mi-a facut placere sa citesc blogul tau, mai ales ca eu fiind de cativa anisori departe de casa, m-am simtit mai aproape citind articolele tale. Imi place cum scrii, in special abordarea de “o femeie oarecare’ :), asa incat orice femeie care jongleaza cu familie, copii, cariera etc. se regaseste. Ma gandeam sa-ti sugerez un subiect al unui articol, de vreme ce noi toate ne simtim uneori coplesite de toate cate le avem de facut si ne uitam cu gura cascata la unele femei care aparent reusesc sa le faca pe toate si sa mai aiba grija si de ele, poate ar fi o idee buna sa descrii o zi din viata ta si sa ne dezvalui chestii de genul “cand faci cumparaturi, cine iti spala vasele, cine iti duce si ia copii de la gradi, cu cine o lasi pe cea mica, daca mai reusesti sa iesi seara sau nu, daca iti mai ajunge timp si energie sa acorzi sotului tau etc.”… Ce zici?

  • Reply olya 4 July 2009 at 11:41

    Si mie imi place foarte mult!!!
    Chiar e o idee buna!
    uneori e mai usor sa scrii …
    succes

  • Reply Viktoria 6 July 2009 at 16:38

    Draga Nata! Chiar consider acest site foarte draguts si interesant!Un Bravo mare si puternic pentru tot ceea ce faci!Succese in continuare!!!

  • Reply Rodi 17 July 2009 at 11:41

    salve Nata esti super!

  • Reply elena 20 July 2009 at 15:11

    …..de curind am aflat de blogul Dvs, ma gindesc acum cum reusiti atitea lucruti in viata, plus sa mai plasati informatie pe blog, e bine:) Apreciez femeile care pot combina multe lucruri o data, si Dvs o faceti cu brio.
    Mult succes si
    D-zeu sa Va aiba in paza lui mereu!!!

  • Reply Alioana 24 July 2009 at 22:18

    Buna Nata,apreciez mult ceea ce faci,bafta multa in tot ceea ce faci!!!!!

  • Reply Vio 3 August 2009 at 14:30

    Nata,te admir atit de mult,pentru ceea ce faci in tara aceasta,pentru ceea ce esti,pentru puterea ta ,pentru munca ta…..Eu te urmaresc de vre-o 8 ani,inca de pe vremea cind erai la RadioNova.Bafta in continuare!!!

  • Reply gloria 2 September 2009 at 17:16

    Nata! esti preferita intregii noastre familii,te admiràm nespus de mult si tare mà bycyr cà ai asa un blog unde insfirsit putem sà te regàsim,esti deosebità iti dorim realizarea tuturor dorintelor si baftà in toate.

  • Reply Iulia 12 January 2010 at 15:50

    Nata , esti foarte bravo ! Ma bucur nespus de mult ca vad in sfirsit si la noi , in RM , oameni ca tine _moderni,puternici , deschisi _ oameni cu idei si viziuni noi !
    Blogul a iesit super tare ! Tine-o tot asa in continuare :)))))

  • Reply pavel 14 February 2010 at 00:12

    Draga Nata,sii cu tini fata hai,asa di tari imi plasi kishtv,asa di m-am ras,cre ca tre sa se numeasca NASHA RASHA,tare mea porojesti tu ultima vreme,TINE-O TOT ASA ,BAFTA.

  • Reply pavel 14 February 2010 at 00:21

    Da cu Pavlusha Turcu a tau,voobshce mai USHIS.Nata ,BRAVO MA INCHIN IN FATA TA ,ma bucura faptul ca la tine pe blog am gasit shi ceva din comedy club,UAU,asta da,imi pare bine ca ai progresat atat de mult.

  • Reply Dorina 12 July 2010 at 14:48

    Salut Nata,

    mersi mult pentru video cu pozele de la nunta surioarei mele, Mariana. Videul e super, mi-au venit lacrimi de bucurie …

    Mersi mult inca o data si iti doresc o vacanta placuta.

  • Reply Natalia 7 September 2010 at 18:38

    SALUT NATA mie imi spune tot nata am asa o intrebare eu compun poezii si numai cum as putea sau ce ar trebui sa fac pu ca aceste poezii sa le pot pune pe note muzicale sau as putea gasi pe cineva interesat de acest lucru?

    • Reply Nata Albot 8 September 2010 at 11:40

      Scrie-mi te rog pe mail te rog.

  • Reply Romanul 19 October 2011 at 21:28

    Gluma oficiala europeana

    Paradisul european: Esti invitat la un pranz oficial. Esti intampinat de un englez, bucatarul e francez, un italian se ocupa de buna dispozitie a mesenilor, in timp ce de intreaga organizare s-a ocupat un neamt.
    Iadul european: Esti invitat la un pranz oficial. Esti intampinat de un francez, mancarea a gatit-o un englez, de buna dispozitie se ocupa un neamt, dar nu te speria inca – totul a fost organizat de un italian.
    Un belgian a propus ca aceasta sa devina Gluma Oficiala Europeana, pe care s-o invete la scoala toti copiii. Gluma va imbunatati relatiile dintre popoare, va stimula autoironia si cunoasterea interculturala.
    Consiliul European s-a intrunit pentru a lua o decizie: va fi gluma oficiala sau nu?
    Reprezentantul britanic a anuntat, cu o figura foarte serioasa si fara a-si misca buzele, ca gluma este de-a dreptul colosala.
    Cel francez a protestat, deoarece Franta a fost descrisa intr-o maniera negativa. A explicat ca o gluma nu poate fi buna dacaeste la adresa francezilor.
    Polonia a protestat, de asemenea, deoarece nu este prezenta in gluma.
    Luxemburgul a intrebat cine va detine drepturile de autor asupra glumei.
    Suedezul n-a scos o vorba, dar s-a uitat la toti cu un zambet stramb.
    Danemarca a intrebat unde este referinta sexuala explicita. Daca este o gluma, ar trebui sa contina una, nu-i asa?
    Olanda n-a inteles gluma, iar Portugalia n-a inteles ce este o “gluma”. Este un concept nou?
    Spania a explicat ca gluma este amuzanta doar daca stii ca pranzul a fost programat la ora 13, cand de obicei se ia micul dejun.
    Grecia s-a plans ca n-a fost anuntata despre pranz si a ratat astfel ocazia unei mese gratuite.
    Romania a intrebat ce este un “pranz”.
    Lituania si Letonia s-au plans ca traducerile lor au fost inversate, ceea ce este inacceptabil, desi se intampla tot timpul.
    Slovenia le-a spus ca n-a primit deloc traducere, dar nu face caz.
    Slovacia a spus ca, din moment ce in gluma nu apar o ratusca si un instalator, inseamna ca traducerea este gresita.Reprezentantul britanic a spus ca si povestea cu ratusca si instalatorul pare foarte amuzanta.
    Ungaria a anuntat ca n-a terminat de citit traducerea de 120 de pagini in maghiara.
    Apoi, reprezentantul Belgiei a intrebat daca belgianul care a propus gluma este vorbitor de flamanda sau de franceza. Deoarece, intr-unul din cazuri va sprijini cu certitudine un compatriot, dar in celalalt caz va trebui sa refuze, indiferent de calitatea glumei.
    In inchiderea lucrarilor, reprezentantul Germaniei a anuntat ca a fost placuta dezbaterea de aici, de la Bruxelles , dar ca acum trebuie sa ia toti trenul si sa mearga la Strasbourg pentru a lua decizia. A cerut ca unul dintre cei prezenti sa-l trezeasca pe italian, ca sa nu piarda trenul si sa se poata intoarce la Bruxelles pentru a anunta decizia.
    “Care decizie?”, a intrebat reprezentantul Irlandei. Si toti au fost de acord ca este timpul pentru o cafea.
    Bulgarii, ca deobicei, n-au inteles nimic.

    • Reply nataalbot 19 October 2011 at 23:20

      Bun. Am ris mult dupa 2 beri

  • Reply Nelly 20 October 2011 at 10:14

    Buna Nata!
    De fiecare data cind simpt ca mi se da lumea peste cap, de fiecare data cind telefoanele nu inceteaza, usa nu se mai inchide si oamenii din jurul meu ma bombardeaza cu intrebari : cum, ce, de unde sa iau, unde sa o duc….cind sunt lihnita de puteri, fac ce fac, fie si pentru 10 minute imi incui usa biroului si iti deschid blogul tau 🙂
    Activez in lumea constructie, lume in care frumosul, linistea si zimbetul apare doar dupa Actul de indeplinire a lucrarilor, dar merita, spun eu. Adevarul ca imi place la nebunie ceea ce fac, oamenii cu care comunic zi de zi, dar de cind ma stiu am avut acolo, in sufletelul meu un loc de altceva, o lume in care sunt altfel, lumea pe care o gasesc la tine si la felul tau de a fi!!!
    Nu ti-am scris niciodata, dar simt nevoia sa-ti spun un sincer MULTUMESC!, PENTRU CEEA CE FACI, PENTRU CEEA CE-MI TRANSMITI MIE PERSONAL!

  • Leave a Reply