De-ale mele

Tirg de Binefacere la SweetMama

image_targIn acest an, nu mai gaseam timp sa organizez Ziua Mamei, dar la insitenta uneia dintre mamele noastre din club, Diana Pruteanu, acest eveniment va avea loc. Mai ales ca avem si o istorie. Mai putin luminoasa si pozitiva. In satul Bacioi, in fam. Chiochiu s-a intimplat o adevarata drama. Un barbat si-a omorit nevasta, din gelozie, din prostie, lovind-o cu ciocanul de citeva ori si dupa aceea s-a sinucis. In urma acestei tragedii au ramas orfane 2 fetite , care locuiesc acum cu bunica lor. Diana, cea care a insistat sa organizam acest tirg, locuieste si ea in Bacioi, cunoaste fetitele si ne-a molipsit cu ideea de a le ajuta. Am hotarit iarasi sa ne punem sorturile si sa ne punem pe treaba.

Placinte, prajituri, torturi, cornisoare, biscuiti de casa. Toate acestea te asteapta duminica, 7 iunie, ora 14.00 la SweetMama. Din experienta de anul trecut pot sa-ti spun doar ca tot ce a fost mai gustos s-a vindut din start si foarte repede. Asa ca nu initrzia prea mult.

Adresa noastra: SweetMama , str. V.Alecsandri 66/1 (intersectia str.31 august/str. V. alecsandri)

Comentarii

Next Post

4 Comments

  • Reply Dorina 13 June 2009 at 10:20

    Felicitari Nata !!!pt aceasta idee geniala, de a organiza acest tirg de binefacere si de a ajuta familii nevoiase care au atita nevoie de ajutor financiar si moral.
    Esti un exemplu demn de urmat!!!

  • Reply E.T. 16 June 2009 at 08:45

    Se nasc si la Moldova Oameni.
    Felicitari, bravo pentru organizare si pentru realizari frumoase.
    Cu respect,
    eu

  • Reply Gabriel 2 July 2009 at 14:19

    Ma numesc Mandache Ovidiu Gabriel si sunt student in ultimul an la facultatea de teologie din cadrul univ. “Valahia”.
    Tot ce vreu eu sa va rog foarte frumos e sa ma ajutati sa platesc caminul pe 2 luni caci nu pot intra in licienta pana nu se semneaza o foaie,precum nu am datorii banesti fata de universitate.
    Va rog foarte frumos,e vorba doar de 300 lei,iar parintii mei de cand cu,criza aceasta mondiala,au ramas amandoi fara slujbe.
    Suntem 3 baieti in familie si toti cu studii unuverzitare,numai ca eu nu pot termina din cauza la 300 lei.
    Pe data de 5-8 luna iulie,se dau licientele si alta scapare nu am decat cu dumneavostra.

    Va multumesc pentru amabilitatea de a-mi citi mail-ul,nr. meu de telefon este 0768.550.325.

  • Reply Elena 21 April 2010 at 19:53

    Buna, Gabi, suntem o familie de actori stam la Chisinau,cu placere te vom ajuta,daca poti scrie-mi la chioibasmd@yahoo.ie . Nu-mi vine sa cred, am revenit de 2 ani in tara… si vad cim unii fac “bal pe timp de ciuma” iar altii abia de-si gasesc ,ca si pasarile, mancare p-ru ziua de azi…traim de parca suntem vesnici.

  • Leave a Reply