Aventura Americana

Ocean City

Am parasit Corrola, GPS-ul nu functioneaza. In loc de 8 ore, am facut 10 ore pina la noua noastra destinatie. Am vazut pentru prima data in viata un tunel subacvatic. Imens, maret, infricosator. Am admirat peisaje pe care nu mi le-am imaginat niciodata. Am traversat Carolina de Sud, Carolina de Nord, Virginia si am ajuns in statul Maryland. Ne-am cazat chiar acasa la studentii nostri moldoveni. Daca vrei sa gusti din adevarata viata a locului pe care-l vizitezi, renunta la hoteluri… Am intilnit foarte multi studenti moldoveni. Au joburi variate, dificile, placute, extenunante. Unii dintre ei chiar cu 2 joburi si cu 14-16 ore de munca pe zi. Multi au venit in America pentur bani. Pentru acei bani, pe care, zic ei, niciodata nu i-ar cistiga acasa intr-un timp atit de scurt. Sunt si studenti care au venit doar sa se distreze, se multumesc cu un singur job, dar si cu multe Euro Parties – petreceri pentru toti studentii europeni. Natura de aici nu poate fi descrisa prin cuvinte. Ocean City este capitala mondiala a marlinului alb. E un soi de peste pe care daca il prinzi si e cel mai mare poti primi si 1 mln $, participind intr-o competitie de pescuit. Aici am filmat citeva istorii nemaipomenite. 3 zile nebune in Ocean City. Sunt sigura ca o sa-ti placa. Astazi plecam spre New York.

Comentarii

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply niki 20 July 2009 at 22:02

    prin cuvinte…ne ajuti pe toti sa traversam traseul pe care il parcurgi tu..multumesc…..kiar astept ku nerabdare continuarea…..))))

  • Reply lena 20 July 2009 at 22:11

    Deja ma ingrijoram,n-ai aparut de simbata dupa ameaza, pozele recente din galerie din 20 au devenit 7, mda.Dar din cele citite de sus -sa meritat.Nici cind nu mi-am dorit sa treca atit de repede vara in schimb la toamna.Super.Nu disparea pentru atit lung timp.Drum bun incontinuare

  • Reply Vik 20 July 2009 at 23:17

    Salut!

    Doar acum am descoperit blogul tau si imi place foarte mult.

    Intr-o intrare mai veche spuneai ca doresti sa valorifici intalnirile tale cu moldovenii plecati in strainatate.
    In acest context iti propun sa descoperi si Canada, dar in special Montréal-ul. Cine cunoaste viata noastra de aici – are multe de povestit.

    Pot sa mentionez doar cateva evenimente de care am fost marcat mai mult:
    -Concertul grupului TRIGON la Festivalul de Jazz din Montréal;
    -Initiativa civica “Comunitatea moldovenilor din Québec”;
    -Manifestari din Montréal in legatura cu falsificarea alegerilor din 7 aprilie;

    etc.

    Bafta

    • Reply Nata Albot 21 July 2009 at 06:42

      Sper sa ne vedem in curind si la Montreal.

      [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

    Leave a Reply