Aventura Americana

Provincetown.

img_0657Too good to be true…… Amintiti-va de tara elfilor din cartea lui Tolkien “Stapinul Inelelor”. UIte asa arata Provincetown. Un oras – poveste. Casute frumoase, cu flori la geamuri, in curte, oriunde. Statuiete, figurine suspendate, galerii de arta, magazinase cu suvenire nemaipomenite….si barbati, multi barbati. Ei se tin de mina, sunt foarte frumosi, foarte bine facuti, foarte bine imbracati. Am ajuns in paradisul gay-lor. Aici  pe fiecare drapel al curcubeului este scris “Peace”. Nu suprinzi nici o privire de barbat indreptata spre o femeie si nici invers. Pentru ca si femeile stiu bine unde au ajuns. In rest, o splendoare de oras, barcute parcate pe mal, muzica rasunind de peste tot, miros de fructe de mare gatite delicios. Aici, in sfirsit am mincat un lobster. dupa atitea zile pe Atlantic- era si timpul. Un lobster – 36 $. Si cind dai sa maninci din el – te opresti doar la coada. Acolo se ascund bunatate de proteine. Apropo, l-am mincat in localul in care munceste Vasile, un student din Moldova, venit pentru prima data cu work-& travel in USA. Am fost cu el sa vedem balene. In curind si istoria lui o vei putea vedea. Pacat ca nu putem sa mai stam aici mai mult. E prea frumos, pentru a fi adevarat.

Comentarii

Previous Post Next Post

7 Comments

  • Reply vio 26 July 2009 at 18:51

    Sper ca ceea ce vad acolo tinerii nostrti sa ,,dea roade” mai tirziu si la noi.

  • Reply Christine 26 July 2009 at 23:03

    Abia astept proiectul, in special despre Princetown. 😀

  • Reply mixdpp 28 July 2009 at 02:10

    Îmi pare rău că n-am ajuns în CapeCod şi Provincetown 🙁

  • Reply LG 28 July 2009 at 16:35

    Ma bucur ca la toamna iarasi vom avea un proiect cu participarea ta directa :). Te admir foarte mult si iti doresc cit mai multe realizari de succes!!!

  • Reply Lilia 30 July 2009 at 14:37

    Nata, scrii cu atita inspiratie despre cele vazute, vizitate, gustate, incit incep sa vad cortina in fatza ochilor si sa visez si eu la acele locuri 🙂 …coool
    Enjoy your time si scrie-ne cit de mult posibil, ca cel putin in imaginatie sa le putem admira si noi 😉 … pina eventual le vom vizita :))

  • Reply Inga 2 August 2009 at 09:42

    ehhh cita melancolie imi trezesti in suflet cu aceasta experienta, am avut ocazia si plec si eu in sua in vara lui 2006 prin intermediul work and travel si urmarind blogul tau (care by the way e senzational) ma apuca fiorii si o dorinta nebuna sa ma intorc odata acolo

  • Reply Masha 10 August 2009 at 16:45

    Urmaream cu atentie fiecare destinatie vizitata de tine…si cind am vazut denumirea Provincetown,indata mi-am adus aminte de vara trecuta petrecuta pe Cape Cod,e intr-adevar o poveste pe care nu o voi uita niciodata!
    Nata esti BRAVO!!!Esti un exemplu!!!

  • Leave a Reply