Hobby

Canada. Morala vs Bani= LOVE

img_0949img_0985Sunt pentru prima data in Canada. Impresiile mele isi schimba culoarea ca si cameleonii. Mai am nevoie de timp sa sa scriu despre Canada. E prea mare. Azi am fost in Montreal pe o strada in care paralel se intimpla doua evenimente. Ambele foarte importante pentru aceasta metropola. Festivale de  Francofolie (Una dintre cele mai fastuoase  celebrari ale muzicii frantuzesti”) vs. Festivalul „Diver/Cite” al Gay-lor. Ambele sunt extrem de populare si atrag multi turisti si aduc un venit nebun orasului.

Combinatia simbolistica ale celor doua Festivaluri este suficient de relevanta pentru formarea primei impresii. Dar as putea sa gresesc. Stii cum e cu prima impresie….

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Vik 31 iulie 2009 at 22:20

  Mai sunt evenimente foarte atractive din punct de vedere turistic. Pot sa mai completez lista cu „Festival international de Jazz au Montréal” si festivalul anual „Juste pour rire”. Iarna turistii vin la „Montréal en lumière”, care este foarte stralucitor si vesel. Totodata nu pot sa trec cu vederea festivalul focurilor de artificii la care participa multe tari ale lumii si care se incheie cu o feerie de lumini.

  Bafta la investigarea Montréal-ului si daca simti ca se termina distractiile sau atractiile apeleaza si la alti moldoveni stabiliti aici.

  Victor

 • Reply rodica 1 august 2009 at 10:51

  Salut Nata! Am ramas surprisa ca se desfasoara pe aceeasi strada doua evenimente cu conotatii atit de diferite:), dar i-mi imaginegi ca este foarte captivant ce se petrece acolo! Cind revii cu detalii?

 • Reply masikada 2 august 2009 at 02:59

  Am fost prezenta la Parada G&L din New York, privelistea uneori nu era foarte placuta.

  http://balade.toata.info/2009/06/29/gaylesbian-parade-in-new-york-sunt-heterosexuala-100

 • Reply kafka 2 august 2009 at 21:35

  nata ai fost aseara la concertul coldplay

  • Reply Nata Albot 2 august 2009 at 22:13

   Din pacate nu am prins Coldplay. Am aflat prea tirziu despre concert. Am avut ceva planificat si n-am putut renunta. Incerc sa ma linistesc cu gindul ca am fost prin zona.:))

  Leave a Reply