EVENIMENTE

Irina Hakamada. «Sex в большой политике»

Autobiografiile, dar mai cu seama cartile scrise de vedete cotemporane nu m-au interesat niciodata. Pina cind a ajuns pe maine mele cartea lui Sharon Osbourne “Survivor”. Desi era in l.engleza, am savurat-o dintr-o suflare. Mi-a placut foarte mult. Si istoria  sotiei legendarului rocker Ozzy Osbourne, si limbajul folosit de ea, si mesajul pe care l-am inteles pentru mine. De atunci, nu mai sunt la fel de sceptica in privinta cartilor scrise de vedete. Poate de aceea, am hotarit sa va povestesc cite ceva despre cartile pe care le va aduce cu ea I. Hakamada pe 11 seprembrie, la Sala cu Orga.

 preimage «Sex в большой политике»

Un ex-deputat, vice speaker, povesteste experienta sa de supravieturire in cele mai inalte sfere.Cum sa te porti pe coridoarele guvernului, in deplasari, in fata camerelor sau la tribuna. Ce sa imbraci, cum sa dai raspunsuri evazive, cum si cind sa reactionezi altfel decit iti dicteaza logica si ratiunea. Ce arte martiale si de comunicare trebuie sa cunoasca o femeie care a hotarit sa intre intr-o lume condusa in continuare de barbati. Oare d-na Ostapciuc, Greceanii, sau Postoico inteleg despre ce e vorba? Uneori am impresia ca nu prea. O carte interesanta atit pentru cei implicati oarecum in politica, cit si pentru cei absolut indiferenti fata de ea. Scrisa cu multa ironie, fara patos, cu aforizme, glume si observatii…..maine continuam cu a doua carte.

P.S. Citesc toate confesiunile voastre si va multumesc din tot sufletul pentru ele. Stiu ca nu o faceti, in primul rind, pentru biletul promis. De aceea, nu veau sa incing spiritele prea mult in jurul lui. Mai astept si alte experiente, ginduri, viziuni pina pe 10 septembrie.

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Vio 2 September 2009 at 12:14

    Mă gîndesc dacă e posibil să mai rămîi om, nimerind în ambianţa pe care o evocă Hakamada… Ori poate devii de altă rasă(clasă)? Te mai gîndeşti la ceilalţi, oameni ca şi tine? Am citit ,,Tratatele înţelepţilor Sionului” : ştiu că sîntem furnici sub talpa marilor conducători ai acestei lumi. Dar am avut şi o revelaţie: furnicile sînt raţionale, agonisesc, trăiesc organizart, iar la nevoie- pişcă, invadează… Să fii furnică e demn!

  • Reply Cristina 2 September 2009 at 21:06

    Vio, mi-a placum cum ai scris

  • Reply Maya 6 September 2009 at 18:25

    Nata, citeste si Eat, Pray, Love de Elizabeth Gilbert este din aceeasi serie la fel ca si Petite Anglaise, de Catherine Sanderson. Ambele sunt minunate, in special prima.

  • Leave a Reply