De-ale mele

Ai, da maladetz…

Care carte, care Hakamada….? Președintele își dă demisia. Să-l fi marcat atît de mult postarea mea de acum cîteva  zile și comentariile voastre? Am scris și eu o data în viața un OFF politic…și atunci l-am nimerit drept in ținta.  Da. Internet-ul rules! Atîțîa ani să așteptăm măcar o lumînarica la capătul tunelului. Jurnalele de știri TV  de azi puțeau a democrație triumfătoare, scăpată la libertate.Pralamentul vrea să se reuneasca cînd vrea el, nu cînd vor comuniștii, primarul ia bani de la oraș și-i bagă într-o țeavă cu apă potabilă dintr-o  suburbie Oare cit o sa ne tina nirvana asta?Oare cit…(cele trei puncte nu inseamna ca sunt sceptica, ci doar precauta).

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Dragos Galbur 3 septembrie 2009 at 07:13

  heh)) intr-adevar Hakamada „ne v temu” vine la Chisinau))) atita timp cin moldoveanu a inspirat o gura de aer al libertatii, Irinuca posibil sa aiba in sala ori pe nimeni, ori sala plina de como )))

 • Reply tania 3 septembrie 2009 at 09:17

  EU DOAR SPER CA SA SE SCHIMBE SI LA NOI CEVA, SI SA TRAIM INTR-O LUME MAI BUNA, SPER CA TOATE PROSTIILE CARE S-AU INTIMPLAT IN APRILIE SA FI MERITAT SI SA FIE BINE SI LA NOI, DA DE VORONIN CE SA ZIC, CA UN COPIL SUPARAT SI-A LUAT VALIZA SI JUCARIILE SI A PLECAT ACASA, SPER CA DEFINITIV

 • Reply E.T. 3 septembrie 2009 at 10:12

  E Soare si……e aer Proaspat in Tara. Nu mai suntem poluati.:)

 • Reply dracushoara 3 septembrie 2009 at 15:01

  Voronin shi sotia iau masa la restaurant.
  -Scumpule, da a cui e rastaurantul asta ca-mi palce?
  -Cum a cui? e feciorului nostru Oleg.
  In mashina.
  -Scumpule, da a cui e magazinul asta?
  -E a lui Oleg
  -Scumpule, da aia?da aia?
  -E A LUI Oleg.
  Si ea revotatoare „Pai cum se poate?Ce in tara asta numai feciorasu nostru lucreaza?”

  Eh, si iaka mii mila de Oleshka Voronin, ca va ramine fara de lucru)))))))sarmanul se va descurca cumva)))))cit poate sa lucreze omu pentru toata tara?

  Dar daca serios, tare ma bucura ultimele evenimente.

 • Reply Vio 3 septembrie 2009 at 17:10

  Vă tot spuneam că trebuie să sperăm la mai bine? Să ne unim într-un efort comun cu gînd bunn pentru Moldova!

 • Reply Dana 3 septembrie 2009 at 18:48

  Eu cred ca curand va iesi soare si pe strada noastra…dupa 8 ani.stiti cum se zice, mai bine mai tarziu decat niciodata….si totusi ar fi trebuit sa fie mai devreme.oricum speram si asteptam o schimbare cat mai benefica pentru toti!!!

 • Reply Anastasya*) 10 octombrie 2009 at 23:24

  Sper totushi ca tara noastra se va schimba-spre bine. Cred ca cu totii o dorim…dar daca vrei sa obtii ceva trebuie sa depui un efort…in cazul dat sa faci ceva pentru tara…Si sunt sigura ca Moldova va ajunge deaprte)

 • Leave a Reply