De-ale mele

Toti diferiti. Toti egali.

[media id=26]

Ce bine ca suntem diferiti. Asta ne face viata mai putin previzibila. Asta ne diversifica existenta.

Ce bine ca suntem egali.

Toti sufera atunci cind doare. Asta ne face sa fim plini de compasiune,rabdare si intelegere pentru durerea altuia .

Toti se bucura cind sunt fericiti. Asta ar trebui sa ne umple de lumina si bucurie pentru fericirea altuia. (din pacate la acest capitol oamenii inca mai ramin cu lectia neinvatata).

Imi place foarte mult piesa asta. Am o compilatie intreaga Oliver Shanti in masina.Discul e brazdat de multe zgirieturi. M-am bucurat sa vad pe youtube ca are si clip. In felul acesta pot sa recomand “4 Circles of Life” si voua.

Comentarii

Previous Post Next Post

7 Comments

  • Reply rodi 2 September 2009 at 12:03

    CE bine ca sintem egali,Nata mi-ai facut o deosebita plecere ca la capitolul de muzica avem mult in comun.Pot sa spun ca sintem egale.eu mai scult si Enya dar Enigma e cea mai fidela prietena,mai ales ultimul album “Posteriori”cu a cincia piesa “Norhern Lights”,daca iti va facea placere pot sa incerci sa asculti intregul album.scriemi daca ti-a placut.

  • Reply Vio 2 September 2009 at 12:20

    Superb! Am ascultat şi privit cu placere pe Youtube şi alte piese ale lui Oliver Shanti- nume nou pentru mine. Îţi mulţumesc penru că mi-ai făcut dimineaţa şi mai frumoasă!

  • Reply Dana 2 September 2009 at 14:32

    Nata, multumesc!chiar nu am cunoscut piesa aceasta dar e superba.mi-am pus-o si eu s-o ascult in masina, e foarte bine pentru a medita.multumesc inca o data!!!

  • Reply gloria 2 September 2009 at 15:20

    Nata!auzisem una din piese ,dar nu cunosteam autorul,privesc si ascult youtybe,multymesc mult, e ceva nou si deosebit.

  • Reply Cristina 2 September 2009 at 21:05

    Mersi, chiar nu stiam de asa un artist. Mi se largesc orizonturile si sunt recunoscatoare. Daca cineva mai recomanda ceva…ar fi super

  • Reply CrooklynResident 4 September 2009 at 23:53

    Toţi s-au atenţionat pe ultimul paragraf .. fără a bagă în seamă/comenta precedentele .. pe care se şi axează postarea. Perceptibilul e mai uşor de înghiţit fără a raţiona prea mult, ori fără a lăsa o opinie.

    Legat de imprevizibil, suntem la antipozi. Imprevizibilul ar fi necunoscutul care produce teama, aici riscul nu îşi are esenţă, respectiv teama produce nimic agreabil.

    Fericirea şi suferinţa sunt relative, deci subiective, iar starile de grup sunt artificiale, provocate de teama de a nu fi singurul simţitor de o stare.

  • Reply haha 21 August 2011 at 01:33

    maimuta vorbeste cu maimuta

  • Leave a Reply