EVENIMENTE

Inceput de saptamina cu evenimente luminoase

punktAstazi face 50 de ani iubitul meu coleg Constantin Cheianu. Imi amintesc cu mare dor de ziua lui de nastere, acum citiva ani, cind faceam “Rondul de Dimineata” la ProFm. In dimineata aceea am organizat Festivalul Sarmalelor. Ascultatoarele noastre s-au intrecut in “care-i mai gospodina”. Atunci ne-am luat doza de sarmale pe un an intreg.

Cheianu a implinit jumate de veac, dar sufletul lui e tinar de-o patrime. Stiti bine ca, unui om pot sa-i doresti multe, lucru care cred ca se va intimpla chiar astazi. Cheianu a pregatit o premiera si a invitat astazi lumea sa-i vada noua creatie. Eu insa ii voi dori, ceea ce-mi doresc cel mai mult: sa mai facem un show la radio impreuna si sa aiba in continuare inspiratia de care sunt indragostita.

Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

  • Reply svetlana 21 September 2009 at 11:14

    Sa-i dea Domnul sanatate si toate dorintele neimplinite sa se realizeze in urmatoarea jumatate de veac. Si tie Nata la fel realizari inspirate si dorite.

  • Reply olya 21 September 2009 at 11:17

    La multi ani domnule Cheianu!!!
    Sa aveti parte de muta inspiratie si de multe spectacole cat mai reusite si de mult public!!!
    La multi ani!!!

  • Reply Mary 21 September 2009 at 11:43

    Salut Natei, iar lui Cheianu la multi ani! Poate reveniti la un nou format de emisiune? Imi este dor de acele timpuri cind ne trezea radioul cu vocea placuta a Natei, si vocea de barbat a lui Cheianu.

  • Reply Mariana 21 September 2009 at 12:24

    La Multi Ani domnule Cheianu!
    Tot ce este bun si fumos in aceasta lume- sa va apartina!

  • Reply rodica 21 September 2009 at 15:14

    Intotdeuna l-am admirat pe D-ul Cheianu, La Multi Ani si multa-multa sanatate! Tie Nata un inceput de saptamina cit mai reusit !

  • Reply gloria 21 September 2009 at 22:43

    Cele mai calde felicitàri si uràri de bine D-lui Cheianu!
    echipa voastrà ne-a dàruit clipe fericite ascultind melodiile difuzate pentru noi ascultàtorii.Nata ,nici nu-ti inchipui cità càldurà si energie transmite-ai cu vocea ta duioasà si fermecàtoare,mi-ash dori mult sà mai revii la radio,dar si mai bine ar fi sà avem posibilitate si a te vedea in tv. in viitorul cit mai apropiat.multumim pentru tot ce ai fàcut si faci pentru noi.baftà in toate.

  • Reply Corina 22 September 2009 at 11:18

    Ma alatur si eu la cele spuse mai sus si iti doresc tie Nata sa ramii mereu o femeie puternica si in acelasi timp atit de firava cum te stim. D-lui Cheianu vreau sa-i zic ca este o persoana FORMIDABILA, plin de idei nastrusnice si absolut original. Pe linga talentul sau mai are si o trasatura care lipseste multor oameni – este extrem de prietenos si cu picioarle pe pamint. Am sa schimnonosesc putin vestitul proverb pentru a zice : “CINE NU ARE UN PRIETEN DE SUFLET CA CHEIANU, SA SI-L CUMPERE!” La multi ani ! Sa ramii mereu cum zice Nata “de 25 in suflet” si muza sa nu te paraseasca nici peste 30 de ani ! Cu mult drag, Corina E.

  • Reply margarette 23 September 2009 at 23:11

    Ce dor imi este de Rondul de dimineata….

    La Multi ani, domnule Cheianu!

  • Leave a Reply