De-ale mele

Minuni se mai intimpla…, dar

Cit de nasol e sa traiesti, stiind ca ziua de maine nu-ti aduce ceea la ce te astepti.Prin casele noastre, astazi seara comunistii vor fi injurati, se vor face prognoze, gospodarii o vor face pe analistii politici, iar gospodinele vor ofta din greu, punind la cale treburile casnice.Site-le de stiri se intrec intre ele: oare care mai stoarce vreo declaratie, vreo prostie spusa de cineva. Oare nu e clar ca nu se intimpla maine nimic bun si nu vom avea un presedinte? Unul dintre comunisti a zis ca nu ofera mai multe detalii despre cele decise astazi ca sa fie sedinta de maine din parlament mai interesanta. Cind pamintul de sub picioare se transforma in nisip, nu-ti mai ramine decit sa distrezi poporul cu suspansuri din astea, de doi bani.Da-le Doamne minte si lumina maine sa imparta odata petecul asta de pamint uitat de tine….da’ nu cred.

Ce ma streseaza pe mine cel mai mult  e ca cineva din oficiali a declarat ca Moldova abia intra in criza. Toate procedurile astea de alegere a parlamentului, guvernului si presedintelui dureaza atit de mult. Ai nostri se joaca de-a cui mai mult ii va reveni. Impart prada nevinata….minuni se mai intimpla…pacat ca nu maine….

Comentarii

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply vio 11 November 2009 at 00:46

    In politica minuni nu-s.Exista cel ce calareste si cel calarit.

  • Reply elena 24 December 2009 at 20:21

    ehhh, deacu nici comentarii nu mai poti face pe seama lor, analizez bine pe scumpii “parlamentari” si ma gindesc: ba, asta e un joc de gradinita…. cu cit plingi mai tare cu atit obtii mai putin…
    hai noroc si pace

  • Leave a Reply