Aventura Americana

Scuze…

In radio exista o lege nescrisa: daca ai facut o gafa, bilba, nu-ti cere scuze si nu sublinia gafa, mai mut ca sigur ca nimeni nici n-a observat-o.Cred ca in cazul tv-lui e altceva. De aceea, tin sa-mi cer scuze pentru dificultatile de sunet din ep.7 al Aventurii Americane. Am avut 2 personaje foarte bune in acest oras.Din pacate, nu ne-am asteptat ca NY sa fie un oras atit de zgomotos si sa ne mai pice si sunetul, pe linga toate. Am avut  nevoie de alta dotare tehnica pentru captarea sunetului. N-am inteles acest lucru decit in momentul in care am captat materialul la Chisinau. Tin la termenul  de “profesionist” si vreau sa-l aplic in cazul meu cu inima impacata. Imi recunosc gafa si vreau sa anticip valul de nemultumiri.Imi cer scuze in fata voastra, a telespectatorilor. Experienta adevarata, din pacate, se acumuleaza pe propriile greseli.

Comentarii

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Natalita 14 November 2009 at 23:11

    Bine ca a existat si un pic de subtitrare, astfel am vi avut doar doar imagine… Oricum a fost distractiv, am zis si ma mai repet imi pare prea scurt episoadul…se intrerupe acolo unde urmeaza a fi mai interesant…

  • Reply cristina_v 15 November 2009 at 04:19

    Aceasta lege nescrisa exista si la TV? Nu stiu cum la radio, dar la TV aceste bilbe sunt observate. Bine macar ca unii ce nu sunt inca experti in TV pot recunoate greselile. Pe cind altii… Sunt ignorata de faptul ca unele “mari vedete” a unui post TV se bilbie intruna si ramin sa prezinte stirile in continuare. Sau oare nu mai sunt jurnalisti ce au vederea buna si pot citi de pe promter coerent? Mare pacat ca in tara asta pentru nimeni si nimic nu mai e actual sloganul “fii liber”. Cum sa mai dai “Jos palaria”?

    • Reply Nata Albot 15 November 2009 at 10:54

      Cred ca esti indignata si nu ignorata, asa cum ai scris tu:))

    • Reply Lia 15 November 2009 at 22:06

      Balbele se fac de cand a aparut televiziunea si nici cel mai bun profesionist nu este asigurat impotriva balbelor.

      • Reply Nata Albot 15 November 2009 at 22:08

        eu nu ma-am referit la bilbe….acestea nu mi se par atit de grave….

        • Reply Donna 16 November 2009 at 18:36

          …daca tot vorbeshti de profesionalism… America – tzara !?!?!? Shi nu e o gresheala intimplatoare, pentru ca o pomeneshti de mai multe ori… 🙁

          P.S. Shtiu ca nu vei publica mesajul, dar sa shtii ca e O.K.

  • Reply Elena 15 November 2009 at 15:38

    Nu-i nimic – se intimpla, erau doar citeva locuri unde nu se prea deslusea deloc ce se vorbea , in rest in majoritatea cazurilor a fost OK.

  • Reply cristina 15 November 2009 at 16:27

    Subtitrarea a salvat oarecum situatia, iar ep. 7 a confirmat – NY nu doarme niciodata 🙂

  • Reply Lia 15 November 2009 at 22:09

    Cat despre greseli. Fiecare greseala inseamna un nou invatamant :).

  • Reply Corinchen 16 November 2009 at 16:02

    Nata, daca sincer eu chiar ma intrebam oare de ce sunt subtitrele, parca aud. 🙂

  • Reply Grisha 20 November 2009 at 12:07

    Nata, te suzam pentru sunet, dar nu si pentru eroii acestui epizod!
    Ce-i cu fata asta? “Aratati foarte NY style”? Sper ca ai luat-o peste picior!!! In lasine? Numai cele mai amaryte vanzatoare de la ‘tuce’ mai poarta lasine in Chisinau!
    Cred ca sunt si studenti ca lumea in NY dar nu au fost de acord sa participe in filmuletul tau comercial!

  • Reply diana 30 November 2009 at 19:13

    Nata daca sincer…. chiar crezi ca aceste mici greseli mai conteaza… atunci cind acesta este prima emisiune ADEVARATA made in Moldova????
    poate viata ma facut sa ma multumesc cu putin si sa-mi aduca bucurii lucrurile simple…… dar totusi sunt fericita ca aici in Moldova macar avem posibilitatea sa privim un astfel de show… emisiune cu multa VIATA si CULOARE.. ca “Aventura Americana cu Nata Albot” 🙂

    P.S.: stimez mult persoanele ce-si recunosc greselile, oricit de neinsemnate ar fi ele. 🙂
    BAFTA SI SUCCESE IN CONTINUARE!!!!

  • Leave a Reply