De-ale mele

Suprize, suprize…mosul exista

img_2187Sunt obosita si inaripata….M-am dezobisnuit sa rid cu pofta, dar ceea ce se intimpla in ultimele doua zile, simt ca-mi face muschi la abdomen de atita ris. Am adunat o echipa de oameni minunati,talentati, cu foarte mult bun simt si energie. Fiecare dintre noi isi face jobul, dar intii de toate am impresia  ca fiecare se bucura de ceea ce ne iese ca rezultat al muncii noastre in comun. Cutreieram meleagurile Moldovei, descoperim peisaje uluitoare cu aburi de-asupra satelor si cu pete galbene de salcii pe fundalul cimpurilor goale. Ceea ce facem este un pilot. Pentru un nou proiect tv in a carui viata cred atit de mult, incit nu mi-i frica sa vorbesc despre el, chiar si la faza de pilot. Azi am revenit in brinci acasa si am aflat ca a venit mosul.Da, da mosul…oricare ar fi el…Cu ochii mari cit ceapa am descoperit atitea daruri: bomboane, ulei de masline, ciocolate, licheur de lamie, cadouri pentru mici si o noua orhidee, absolut fabuloasa. Cu flori mascate de culoare crem. Am gasit si un mic mesaj cu un numar de telefon. Eram atit de curioasa sa aflu cine l-a trimis  pe mosul, incit am sunat destul de tirziu si am auzit o voce calda care m-a recunoscut. Era Ina si mama ei Valentina. Doua ascutatoare de radio, pe care le-am cunoscut acum 10 ani si despre care nu am auzit nimic  tot de atunci. Au revenit din Italia, dintr-un loc minunat in care traiesc si cu care mi-au lasat si multe, multe vederi. E atit de greu sa crezi ca oamenii pe care i-ai cunoscut o data,intimplator, pot asa, pur si simplu, dupa 10 ani de lipsa,sa revina in viata ta pentru a-ti face o bucurie atit de mare.Eu stiam ca exista mosul, nu credeam insa ca stie ca eu exist…

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply dany 22 noiembrie 2009 at 01:06

  Super!
  Atit despre proiect cit si despre Mos..binele totdeauna revine si nu se uita…..
  Sper ca viitorul proiect sa aiba o acoperire nationala,imi pare rau ca aventura Americana,nu o pot urmari prieteni,rudele noastre din sate,acolo se simpte lipsa emisiunilor de calitate.
  succese mari1
  P.s ati fost si la mine in sat?

 • Reply Alina 22 noiembrie 2009 at 01:10

  Buna Nata! Sa stii ca mosul chiar exista si citeodata face exceptie si vine si la maturi, dar poate pentru el toti suntem copii. :)))

 • Reply anikusha 22 noiembrie 2009 at 01:12

  🙂 imi imaginez cit de placut este sa primesti niste cadouri spontane si neasteptate, mai ales de la persoanele care nici nu iti puteai imagina…. frumos si foarte dragutz

 • Reply Iuliana 22 noiembrie 2009 at 10:33

  Salut, Nata! Recent, am dat peste un citat – Norocul vine din cer, bucuriile – de la oameni. Mi-a placut mult și l-am reținut, punându-l în practică ori de câte ori aveam ocazia. Și, surprinzător, în viața mea și-au făcut loc mai multe emoții pozitive și momente de împlinire. Tu ai făcut mult bine, ai adus și aduci clipe de bucurie în casele noastre, așa că cred că e în firea lucrurilor să te bucuri de asemenea momente. Îți doresc succes în viitorul proiect, căci orice faci este la un nivel profesionist. Mai multe surprize plăcute de la oamenii din jur! Un moș cît mai grijuliu și cu sacul plin de daruri!
  Apropo, frumoasă orhidee! Cred că în câteva săptămâni și a mea va înflori din nou. Abia aștept!

 • Reply natalia 22 noiembrie 2009 at 14:04

  Sotul meu e unul din fondatorii clubului de off-road din Moldova. Foarte des organizeaza iesiri prin Moldova si descopera locuri foarte frumoase si peisaje nemaipomenite… mai ales avind masini care merg pe acolo unde altii nici nu incearca.
  te-ar interesa ceva pentru proiectul tau?

  • Reply Nata Albot 23 noiembrie 2009 at 11:54

   M-ai putea ajuta foarte mult daca mi-ai furniza istorii, povesti, legende trasnite despre oamenii si locurile din Moldova.

  • Reply natalia 23 noiembrie 2009 at 22:27

   istorii si legende nu stiu..nu cred.. ei doar exploreaza natura…

 • Reply C.C. 22 noiembrie 2009 at 16:07

  O surpriza extraordinara! BRAVO pentru Ina si mama ei Valentina! Bine ca exista asa oameni…
  Va doresc mari succese pentru noul vostru proiect!

 • Reply Viorica Oleinic 22 noiembrie 2009 at 16:43

  Frumoasa chestia cu Mosul! Frumos gest, frumosi oameni! Nu-mi este prea clar despre ce proiect e vorba, dar venind discutia despre Moldova, vreau sa impartasesc o impresie frumoasa: am fost la o nunta care s-a jucat nu la Chisinau, dupa cum m-am obisnuit, ci la Braviceni, intr-o locatie, numita ,,Casa fermierului” . Curte pavata, peluze cu iarba verde tunsa, alei de trandafiri, crizanteme, statuiete, banci, lumini si alte elemente de design exterior, care dau eleganta locului. Inca un punct in favoarea Moldovei!

 • Reply Elena... 23 noiembrie 2009 at 11:11

  Eu ash fi vrut enorm de mult sa vina la mine astazi mosul…dar ce trebuie sa fac…???

  • Reply Nata Albot 23 noiembrie 2009 at 11:50

   sa fii cuminte si sa nu-l astepti….

  • Reply Renata 24 noiembrie 2009 at 15:57

   …si fff important sa crezi! 🙂 🙂 🙂
   Moshul exista cu sigurantza!

  • Reply Elena... 26 noiembrie 2009 at 12:24

   pai….am fost cuminte…nu-l am asteptat…shi chiar a venit…am un job…:):):)

 • Reply Maxovka 30 noiembrie 2009 at 15:36

  Ey incepind cu primul an de universitate , ajut Mosul….shi deghizat el…. mergem ku kolegii, pe la case de copii in ajun, si aducem zimbete si cadouri……mii dor de copilarie, mii dor sa fiu fascinat de lukruri simple, si kiar de cele imaginare, mii dor sa simt si sa vad bucuriile mari, aduse de lucruri simple:)))

 • Leave a Reply