De-ale mele

SMS pentru Unimedia

SMS nr 1: Am un blog si-i doar al meu. Scriu ce vreau, cum vreau si cind vreau pe el(macar si chinezeste, daca-mi place). Asta este mica mea casa pe net.Oricare poate sa si-o construiasca dupa bunul sau plac.Si nimeni nu ar trebui sa presupuna macar, ca poate calca in ea cu intentii proaste.

SMS nr 2: Dragi colegi de la Unimedia. Am inteles, ca prezenta casutei mele pe site-ul dvs nu ma intereseaza. Musafirii vostri in casa mea ma deranjeaza. Pentru ca ei nu intra cu bunele intentii de a impartasi, impresiona, corecta sau  a se confesiona. Acestia imbraca halatelul de cit al babei Olea si fara a-si scoate calosii murdari intra si ma suduie.  Doar asa, ca nu cumva doza de aiureala verbala pregatita pentru respectiva zi sa ramina nevalorificata.Si inca isi dubleaza mesajele pline de scirba la mine acasa, ca nu cumva sa ramina neobservate pe unimedia.Numai ca eu de voi nu ma tem, baietei si de aceea va dau voie sa traiti un pic si in casa mea.Urmeaza…

SMS nr.3 In concluzie, dragi Unimedia. Va rog mult sa nu-mi mai aduceti musafiri dusmanosi, ca m-au zakalibit.De aici in colo, oricine ma posteaza neautorizat maninca in bot de la mine. Umila mea persoana nu-si merita locul in blogosfera voastra rautacioasa.Multumesc pentru intelegere si pentru publicitate gratuita. Eu tot va iubesc.Pa.nataalbot.md

P.S. Eu sunt fana Soacrei mici si tin sa-i declar acest lucru. Iar cei, a caror jurnale nu mi se par interesante le las fara atentie. Ceea ce le si recomand tutoror “babelor Olea”.

Comentarii

Previous Post Next Post

51 Comments

  • Reply Ana 25 November 2009 at 04:20

    Bravo! * Allfun * Ladyclub * Posmotrel * Soacramica – linkurile tale sunt cele mai tari!!! Oameni care vorbesc frumos si se descalta!

  • Reply Iuliana 25 November 2009 at 08:49

    Bravo, Nata, pentru luarea de atitudine! Te sustin! Esti o amfitrioana extraordinara a casei nataalbot.md si te respect pentru ca-i aperi ambianta ca o leoaica!

  • Reply Jozef 25 November 2009 at 09:53

    Draga Nata!
    Mesajul tau catre ei demonstreaza ca intr-adevar te-au zakalibit, ca sa nu zic altfel, insa umila mea persoana crede ca esti mai presus ca ei si nu trebue sa te cobori acolo jos la ei. Lasa-i in lumea lor pt ca acolo merita sa fie. De mic copil stiu ca un profesionist nu se poate bate cu un amator asa cum Cassius Clay nu se poate bate cu Gitza Boamba.

    • Reply Nata Albot 25 November 2009 at 10:06

      mintanim de comparatie, o schimb pe un zimbet:))

    • Reply oLeSea 29 November 2009 at 21:21

      Jozef, de-ai sti kit sunt de-acord ku tine…
      Nata, stii vorba ceea “Доктор на больных не oбижается”… 😉

  • Reply Jozef 25 November 2009 at 10:35

    Daca zimbetul tau inseamna o buna dispozitie de dimineata apoi ma bucur ca ti-am produs-o tocmai eu.
    Doresc tuturor o zi fara stres.

  • Reply Diana 25 November 2009 at 11:02

    bravo Nata! jos palaria!

  • Reply MARY 25 November 2009 at 11:36

    Limbajul unui om denota inteligenta si cei 7 ani de acasa. De a murdari si a calca in picioare un lucru frumos, este josnic, si nu inteleg persoanele care varsa negativism intr-o valoare si simt satisfactia din fapta sa. E adevarat, nu e cazul sa cobori la nivelul lor, dar nici sa te lasi umilita. O atitudine categorica, dar plina de inteligenta iti permite sa te ridici deasuora nivelului dusmanilor tai si chiar sa fii respectata de ei. Un mic detaliu – trebuie sa detina si ei de putina inteligenta.

  • Reply Alina 25 November 2009 at 12:31

    Buna Nata! Am intrat si eu prima data pe unimedia.md..:)))) nu vreau sa comentez, pentru ca nu poti comenta prostia omeneasca + INVIDIA! asta este mare lor problema si a multora moldovenilor- INVIDIA, pentru tot ce faci tu, pentru toate proiecte reusite, stii cum se spune in rusa отрицательный результат.тоже результат. Tu atragi atentia lor, ei te vorbesc, te birfesc si foarte bine, asta inseamna ca te cunosc.

  • Reply Lena 25 November 2009 at 13:27

    De mai mult timp ma intreb de ce PROTV-ul permite dupa seara ce fac emisiunea inprofunzime ca cei de la unimediea si tvrm sa faca comentarii pe baza acestei emisiuni?Se vede ca prin lege nu este nici o restrictie ? sau ce se intipla intradevar cu prostiea aceasta? foarte urit.Tin sa aflu ce se mai intimpla prin lume si prin intermediul lor da vazind comentarii din blogul tau parca mau tradat pe mine,urit.

  • Reply Ion 25 November 2009 at 14:28

    Respect decizia!Majoritatea celor care scriu,sau mai bine zis aiuresc in comentarii pe Unimedia sunt oameni invidiosi si buni doar de latrat.Iar ciinele care latra si atunci cind e dezlegat,latra a rau.Peste urechi lui Darie 😉
    Pace tuturor.

  • Reply Silvia 25 November 2009 at 14:36

    ce mult te admir!!! :*

  • Reply Aliona 25 November 2009 at 16:58

    Mda…
    reputatia unimedia – jos la pamint!

  • Reply iepuras 25 November 2009 at 18:35

    FLAGRANT!!! SOCANT!!! VEZI AICI!!

    ce fericire pe capul unimediei!!! au atins, azi, probabil, apogeul accesarilor pe site 😀 Nata le-ai facut mai multa publicitate decit au meritat 🙂

  • Reply Alex Cozer 25 November 2009 at 19:39

    Comentez pentru prima dată pe acest blog. O fac pentru a vă adresa o întrebare: vă plac mai mult comentariile idolatrizatoare și agramate de genul celor de mai sus, decât niște observații critice, corecte? Dacă e așa, probabil suferiți de vedetism. Vedetism exagerat.

  • Reply Chipz 25 November 2009 at 19:44

    Wow, e cam straniu sa o vezi pe Nata in asa postura agresiva, desi “you’ve got a point”.

    Cheers 🙂

  • Reply Eugen 25 November 2009 at 21:52

    Sorry, dar nu sunt de acord cu tine. E casa ta on-line şi nu off-line.

    • Reply Nata Albot 25 November 2009 at 22:59

      Asa am si zis: e casa mea on-line…si ma bucur tare ca nu esti de-acord cu mine si inca mai ai placere sa ma anunti despre asta…

  • Reply olesea 26 November 2009 at 00:49

    E destul de jenanta situatia…. ce sa zic? Chair nu au 7 ani de acasa,or le place sa mai scotoceasca si prin rufele altcuiva. Ca daca nu ami au cu ce sa se ocupe, sunt persoanele care prefera sa se bage oriunde nu le fierbe oala: azi prin blog,mine prin portmoneu,poimine prin suflet…
    Nata ,tu nu ai putea sa-ti faci blogul astfel incit sa intram numai prin parola si loghin?

    • Reply Nata Albot 26 November 2009 at 10:35

      Nu vad rostul. Mie nu mi-e frica de critica si niciodata nu mi-a fost. Ma tem doar de prosti si nu-mi place sa-i am in casa mea.

  • Reply Dodo 26 November 2009 at 08:47

    iti sta asa de bine razboieta oleaca!

  • Reply Jozef 26 November 2009 at 10:20

    Bine, poate intr-adevar Nata a avut o iesire mai nervoasa, ceea ce nu o caracterizeaza.
    Comenteaza care si cum poate. Dar un lucru il stiu precis ca numai nu Cozer trebue sa puna note Natei si celor care comenteaza. Ba baiatule apucate de lucru si foloseste energia altefel decit sa stai toata ziua pe bloguri dind povete pentru ca ai trecut deja de virsta cind trebue sa te hraneasca parintii.

    • Reply posmotrel 26 November 2009 at 15:05

      „Obiectivul vietii mele: Copiii mei să fie mândri de ţara în care locuiesc! Cine are sugestii, opinii şi mai ales critici, le aştept cu plăcere la: alexandru.cozer@gmail.com.”

      Sper sa vada sugestia, opinia si mai ales critica lui Jozef vizavi de obiectivul vietii lui A.C.

  • Reply Adrian Hâncu 26 November 2009 at 10:57

    Frumoase SMS. Respect.

  • Reply TaNYA 26 November 2009 at 14:05

    nu citesc unimedia, sorry i don’t have time pentru siteuri autohtone, asa ca lamuriti-ma si pe mine, ce -sa intimplat?

  • Reply Alex Cozer 26 November 2009 at 14:20

    Jozef, înainte de toate te sfătuiesc să mai studiezi puțin gramatica limbii române. Și te rog să nu-i judeci pe toți după stereotipurile cu care trăiești zilnic. M-aș bucura mult ca părinții tăi(părinții tuturor moldovenilor) să se bucure de asemenea copii precum Alex Cozer.

  • Reply irka 26 November 2009 at 19:59

    dar eu un lucru nu inteleg:ce vina are unimedia.md pentru toate porcariile care sunt postate acolo????

  • Reply Renata 26 November 2009 at 20:48

    Astazi, navigand pe net, am dat peste un site (intelepciune.info) unde am gasit multe fraze destepte… Printre ele s’a strecurat si o povestioara, mai mult alegorica,care mi’a placut fff mult si pe care as dedica’o tuturor indivizilor care se cred mult prea buni ca sa taca (cand ar trebui) si care se grabesc sa arunce cu diverse critici rautacioase si negandite, fara a’si analiza propria persoana!

    “Adevarata prostituata.
    Un pustnic traia in padure, ca orice pustnic, hranindu-se cu ierburi si cu fructe, incercand cu fiecare zi sa mai faca un pas pe calea spinoasa a sfinteniei.
    In oraselul vecin locuia o prostituata care traia, din tinerete, vanzandu-si trupul barbatilor. Sfantul mergea la ea destul de des si o dojenea pentru viata ei desfranata. Ea insa ii spunea ca nu cunoscuse un altfel de viata si ca, desi nu ii placea, nu putea schimba nimic.
    Pustnicul si prostituata au murit in aceeasi zi. Spre marea mirare a sfantului, diavolii au venit sa-i ia sufletul, in vreme ce solii ceresti duceau in rai sufletul femeii.
    – Dar de ce trebuie sa merg eu in iad, a strigat pustnicul, in vreme ce femeia aceea desfranata va ajunge la cer si-i va vedea pe zei?
    A auzit un glas graind astfel:
    – Pentru ca ei nu i-a placut viata pe care fusese silita sa o duca, dar tie ti-a placut cum ai trait. Sufletul ei a ramas curat, in vreme ce al tau s-a lasat cuprins de dorinta si trufie. Uitandu-te la greselile altora si gandindu-te la viata ta, pe care o socoteai sfanta, te-ai murdarit cu noroi.Adevarata prostituata esti tu.”

    Nata, ai fost chiar deosebit de fff tare cu articolul asta! :)) Dar cu parere de rau tara noastra e plina de astfel de “personaje” bagaretze care nu’si cunosc locul… 🙁 si in plus multi s’au lasat invadati de invidia care ii orbeste…!

  • Reply Jozef 27 November 2009 at 09:32

    Pentru A. Cozer
    Nu am spus eu ca stai toata ziua pe bloguri cu povetze ieftine. Nu vreau sa intru in polemici cu tine pentru ca spre deosebire de tine eu mai si lucrez.
    Iti doresc o zi buna Alex.

  • Reply alinovici 27 November 2009 at 18:41

    каждый отвечает за свои поступки и действия и несет ответственность за них…

  • Reply matilda 27 November 2009 at 23:21

    Unimedia, Unimedia, Unimedia. Vreo saptamina in urma mi-am facut un account in twitter. Mi-am facut citeva abonari la noutati, unde a nimerit si Unimedia. No, chiar astazi vorbeam cu sotul, care si el la fel primeste Unimedia pe retea, ca cred ca anulam chestia: pur si simplu comentariile care se dau la stiri denota foarte putin profesionalism, sunt foarte si foarte partinitoare, pe cind stirile, macar cit de cit, ar trebui sa tinda spre obiectiv. Nui asa D-lor de la Unimedia????????????????
    Eu, foarte sincer, mi-am facut parerea strict si numai strict dupa acel flux de informatie pe care il citesc pe zilnic pe mobil, ca nu prea am posibilitate sa accesez situ-ul. Unimedia – din astea, comentarii de gradinita, reporteri de bulevard (((((((( Jenant

  • Reply matilda 27 November 2009 at 23:24

    Apropo, Nata, de ce nu ti-ai face un account pe twitter?)))) Asa vom fi your followers))))). Chiar saptamina trecuta, cind m-am abonat, te-am cautat in retea dar nu te-am gasit. Ce pacat.

    • Reply Nata Albot 28 November 2009 at 00:43

      telefonul meu mobil costa mai putin100 $ si ma simt asa de bine cu el, la fel e si cu blogul…deocamdata imi este suficient acest contact cu lumea…

  • Reply nenormalul 28 November 2009 at 23:39

    blogosfera noastra asa-i saraca in trolling frumos…de ala care te scoate din balamali, de-ti stukesti tot sufletu si iti strici dispozitia pe vreo zi-2 inainte…

    exemplu de trolling de calitate pe comunitatile LJ

  • Reply vera 29 November 2009 at 02:09

    Bravo Nata Respect!

  • Reply Radu 29 November 2009 at 16:35

    Nata:

    1. Cred că această problemă se putea de revolzat altfel, printr-o scrisoare adresată Redacţei UNIMEDIA!

    2. Dvs. menţionaţi despre prezenţa musafirilor din partea UNIMEDIA care vă deranjează cu răutate. Aici ar apărea întrebările:
    2.1 Bine, o’ fi răi ei, aceşti vizitatori, însă m-a uimit un fapt: aţi scris acest articol cu mai multă răutate şi “neomenie”.
    2.2 Cineva a scris mai sus un comentariu precum că aţi făcut reclamă sitului UNIMEDIA. Păi bine, vă pot spune că e o prostie, UNI stă pe o poziţie tare în MoldNet şi s-a găsit cineva să facă contraziceri!

    3. Observ numai păreri feminine, dezămăgitoare de fapt şi unele – prosteşti!

    La general, mi-e totuna de atitudinea dvs., însă nu m-am putut abţine! 🙂

    • Reply oLeSea 29 November 2009 at 20:45

      Radu, si prin ce se exprima aceasta “neomenie”… prin kuvintele “zakalibit”.., “manynca in bot”??? asta e mai degraba om viu cu sentimente si emotii… Un fapt pt care face, cel putin, sa o admiri pe Nata este pt naturaletea sa, pt k se komporta si vorbeste firesc, in stilul sau indiferent dak persoana in kauza e o vedeta, un politic sau o persoana simpla…

    • Reply Radu 29 November 2009 at 21:56

      Şi crezi că răutatea-i în UNIMEDIA? răutatea a apărut din numărul mare de utilizatori şi psihologia nebună a noastră!

      P.S. Nata – dezămăgit sunt, ca şi jumate’ din Bloggerii din Moldova!

      • Reply Nata Albot 29 November 2009 at 22:27

        Eu nu sunt dezamagita ca si jumatate dintre bloggerii din Moldova, pentru ca eu nu sunt o bloggerita. Deocamdata ma bucr mult de aceasta posibilitate de comunicare si incerc sa ma protejez de oameni rai.Tu de ce esti dezamagit?

        • Reply Radu 30 November 2009 at 00:25

          Sunt dezămăgit de faptul că apare “cineva” cu blog şi e foarte nemulţumit de oameni răi, dar din alt punct de vedere acest “cineva” e mai rău decât ei prin acţiunile şi mesajele/articolele pe care le scrie…!

    • Reply oLeSea 29 November 2009 at 22:31

      in plus, daka ea si-a “permis” sa vb asa, inseamna k kiar au “scos-o la hat”..))

  • Reply editorcassh 29 November 2009 at 18:27

    am crezut că după comentul meu de sus, lumea o să asculte muzică şi o să liniştească!

    don’t worry, be happy! 😉

    calm down :

    http://www.youtube.com/watch?v=8iEx_pfOSNA

    • Reply Nata Albot 29 November 2009 at 21:29

      Tu crezi ca toti sunt ca tine….:))

  • Reply neagaoleg 29 November 2009 at 19:33

    dusmanii tii creezi singur, iar unimedia genereaza doar trafic, draga Nata problema e in visitatori needucati nu in portal care te promoveaza transparent asa cum esti, bafta

    • Reply Nata Albot 29 November 2009 at 21:34

      eu nu vreau promovare, daca pretul pe care il platesc sunt niste vizitatori care doar vin sa-mi scuipe in suflet…daca nu ma gaseau pe unimedia, oamenii acestia niciodata nu ar fi fost interesati de mine si nici macar nu mi-ar fi vizitat jurnalul…

    • Reply neagaoleg 29 November 2009 at 22:45

      Desigur unimedia este pe departe un portal ideal, deci utilizatorii nu sint moderati pot intra tipi anonimi si murdari pe oricine in public, NMG are de lucru la acest capitol. Totusi lucrurile se imbunatatesc pe internet cu aparitia retelelor sociale unde lucrurile stau intr-un mod mai inteligent fiecare utilizator este identificat si nu va indrazni sa te jigneasca in public pentru ca risca cu autoritatea sa.

  • Reply Ana 30 November 2009 at 02:20

    Nata, pentru că ai blog, automat eşti blogger. Sunt bloggeri şi mai renumiţi ca tine – Obama, Medvedev… Iată lor nu le este ruşine şi strâmbă din nas.

    Nu-i neapărat ca toată lumea să te aplaude pentru ideile tale. Unora poate să le displacă faptul că o femeie măritată ca tine şi mamă de copii îşi învaţă fanii cum să cocheteze pe la semafor. Alţii, în schimb, îţi pot fi recunoscători că le furnizezi noi idei pentru fanteziile lor sexuale. Multă înţelepciune şi profunzime nu văd în postările tale. Şi nu faci bine că te iei de Radu, un blogger de 15-16 ani. Poate că nu a fost în America, nu are buticuri, nu lucrează la radio şi nu are cum şoca pe blogul lu. În schimb, el nu scrie cu înjurături şi argouri ruseşti, nu promovează desfrâul, cum faci tu.
    Pentru mine, Radu e un om mai respectabil decât tine.

  • Reply Io 30 November 2009 at 05:21

    Citesc si iar citesc, si nu ma lasa o nedumerire: de ce nu se poate sa-si exprime lumea opinia fara sa treaca la afronturi personale. Ori orizonturile noastre au devenit atat de limitate, iar orgiliul nostru atat de mare, incat orice deazcord necesita un pumn sau un sut sau si mai si o trimitere la origini? Orice discutie escaleaza intr-un scandal si uita lumea ca e ok, ba din contra e sanatos sa vezi altfel lucrurile, te mai deschizi la minte. Mda, ceva putrezeste in Moldova noastra.

  • Reply Viorica 7 December 2009 at 14:56

    Salut Nata!

    la acest articol nu ti-am scris nimic, fiindca asa-i omul daca n-o pateste nu intelege. Cand am citit articolul cu unimedia, am ramas socata.
    Ei in fine, acu cateva zile dupa ce am postat un statut nevinovat pe Facebook, am primit niste comentarii extraordinar de jignitoare de la niste persoane care nici nu-i cunosc, si desigur ca nu aveau nici poze pe FB si nici informatii relevante.
    Pai, ma intreb, cat poate fi omul de “rau” ca sa se cace in suflet la altu , fara sa-l cunoasca , numai de dragul de a scrie ceva. Si ce-i mai interesant ca dupa ce incepe unul, imediat incep altii ca haita de caini.
    Mai grav este ca totul este public si asta probabil ii face pe unii sa fie satisfacuti!
    inca o data ma conving ca avem o societate putreda !!!
    PS.la statutul meu nu era vorba de critica, era vorba de grave ofense.

  • Reply GalinaP 12 January 2010 at 13:34

    Mie chiar nu imi vine sa cred ceea ce citesc!!!
    Cum de puteti incurca cu totii compania Unimedia cu vizitatorii Unimedia???? Cu ce este de vina site-ul Unimedia pentru ce posteaza vizitatorii de pe unimedia ori absolut oricare alt site/blog? Daca maine un vizitator al acestui blog posteaza o critica despre alt site, atunci gata, acel site incepe lupa impotriva Natei? Nu va dati seama ce absurd este? Sau poate mergeti pe validitatea unui principiu inexistent: un site isi corupe vizitatorii ca ei sa plaseze critici pe alt site/blog? asta credeti?Doamne…
    E chiar jenanta situatia de asta data… Am o mica sugestie general-umana: fiti mai atenti si mai sensibili cand numiti pe cineva “prost”…
    Dezamagita…

  • Leave a Reply