De-ale mele

Jiust pur rir

[media id=53]

Echilibru…Iata ce cauta fiecare dintre noi. Noua sa ne placa bomboanele,iar celor care ne sunt alaturi – “fanticile”, noua – pepenii, iar celor de linga noi – semintele. Noua- morcovii, iar celor de alaturi – cozile, noua- sa cintam, iar celor de linga noi – sa danseze. Ultima zi de toamna. Traisca inceputul sfirsitului….

P.S. Cred ca am gasit printre mesaje voastre, doua care se vor alege cu cite un bilet la Arbatova, pentru celelalte inca mai caut. Apropos, cine vrea sa anjunga la Arbatova, grabiti-va…biletele cele mai ieftine se duc fff repede.

Comentarii

Previous Post Next Post

11 Comments

  • Reply dd 30 November 2009 at 00:08

    se scrie “juste pour rire”

    • Reply Nata Albot 30 November 2009 at 00:17

      :))

    • Reply Alina 1 December 2009 at 14:05

      )))))))))))))))))))))))))) chiar am ris de acest comentariu, merci

  • Reply diana g. 30 November 2009 at 01:07

    cineva aici stie franceza 🙂

  • Reply Alina 30 November 2009 at 11:15

    Wowww! pur si simplu ador acest filmulet. Bravo Nata!!!

  • Reply E.T. 30 November 2009 at 11:46

    veru funny, mi-a ridicat dispozitia.Multumesc.Esti o dulcica.

  • Reply Aliona 30 November 2009 at 12:59

    E dragut videoclipul, insa mie deja mi-a ros urechile: cind prima data am dat de el eram si cu baietelul meu de 1,6ani , care din start s-a indragostit de cintecel si de personaje cred… si acum ce credeti? in fiecare dimineata, inca nu s-a trezit bine si deja striga: “mama mu! mama mu!” si de voie , de nevoie, ii pun acest clip si i-l rotesc de vreo 5-6 ori!

    P.S. el crede ca hipopotamul e vaca si deaceea zice mu 🙂

    • Reply galy... 30 November 2009 at 21:52

      Aliona, la mine aceesi poveste! cel mai mic adora piesa si o asculta de nenumarate ori, in plus se roteste…ce-i trebuie unui copil pentru fericire…!

  • Reply Ion 30 November 2009 at 13:26

    Mie imi place in varianta intreaga,mai ales trompeta de la 1:30,super tare 😀
    http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c

    Saptamina de munka incepe productiv,inclusiv shi ku hipopotamul cu dinti din pastile sau ce mai sunt alea 😀

  • Reply TaNYA 3 December 2009 at 02:40

    http://www.kazeleka.com/?p=374, intra si citeste, poti sa nu pui asta pe blog, am o prietena care traieste in Germania si face niste bijuterii superbe, sunt “hand made”, le modeleaza si face singura margelele, ieri am primit de la ea din Frankfurt prin intermediul cuiva un set de ijuterii, tare impresionata am ramas de talentul ei, nu stiam ca se pricepe la asa ceva, azi mi-a zis ca pe 12-13 la iarmaroc va fi verisoara ei cu citeva din lucrarile ei pe care le-a trimis, merita sa le vezi, nu iti scriu pentru reclama, de aia si zic ca poti sa nu pui pe blog ce iti scriu, da merita vazute, eu o sa merg, caci pare a fi un iarmaroc tare super, mai ales cu cadouase bune de sarbatori, hm si sa zica cineva ca nu incep schimbarile si la noi

  • Leave a Reply