EVENIMENTE

Premiera la Ionesco

img_22941Sa va duceti. Neaparat sa va duceti. Daca va e foame de un pic de ris, fetze de actori tineri si noi si de teatrul “Eugene Ionescu”, mergeti la “Arta comediei” in regia lui Vitalie Drucec.

De ce?

1. Pun pariu ca demult nu ai mai fost la teatru si uneori chiar face bine.

2. Pentru ca risul in orice doze si oricind este benefic pentru starea noastra de spirit.

3. Pentru ca vei descoperi un nou val de actori tineri, unii chiar foarte buni.

4.Pentru ca abordeaza multe dintre amarele noastre realitati fara ca sa ramii cu impresia ca iarasi cineva te-a tratat cu fraze gen”in ce tara de ca..at traim”.

5. Pentru ca nu aveti nevoie de punctele 1-4, ca sa mergeti la teatru. Oricum aveati de gind, dar nu stiati incotro sa mergeti.

26, 27 decembrie, ora 18.00, eatrul Eugene Ionesco

Dragi spectatori, vizionare placuta!

Iar eu ma duc azi  sa aflu care-s cei mai buni jurnalisti ai anului. Nu ca m-as simti ca inaintea unei suprize. Mai mult ca sa ne adunam cu scumpii colegi la un colt si sa birfim despre al citulea…sprezecelea mar l-a luat ala sau aia. Ca de, apele in mass media noastra se schimba mai rar.Iar procedura de selectie a celor mai buni e la fel de limpede ca si apele de mai sus.Acum, dupa citi tineri “jurnalisti” va naste explozia de recrutari facute de cele doua noi televiziuni, la anul precis ca vom avea suprize, dar pina atunci…..

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply olya 22 December 2009 at 21:12

    Colegii meu au mers, trebuia sa fiu si eu acolo Chiar eram curioasa cine a luat premii anul asta, dar se pare ca raceala se invarte in jurul meu si nu ma simt tare bine. Dar nu o lasa sa ma prinda asa usor
    Apropo de teatru, sper sa mergem.
    Ultimul spectacol pe care l-am vazut a fost “made in moldova”, bun spectacol!

  • Reply Iulianna 23 December 2009 at 00:22

    Nata, multumesc pentru toate demersurile tale de culturalizare, de invitare la concerte exceptionale, spectacole sau alte evenimente care se mai desfasoara la noi. Toata admiratia pentru neosteneala ta!
    Mie iata mi-ai dat o idee buna de week-end. Simbata merg la teatru. Daca sincer, am vazut de 3 ori “Chirita…” a la “Ionesco”, dar as merge cu placere si a patra oara! Imi place stilul, maniera, actorii acestui teatru, cit despre P. Vutcarau – jos palaria, MAESTRE! Sunt convinsa ca si noul spectacol este de exceptie! Revin cu impresii!

  • Reply wzbzxbfd 17 October 2010 at 11:43

    k9rUUo ktxaoijcujdx, [url=http://nstcmohsmjor.com/]nstcmohsmjor[/url], [link=http://jtcxjiyndnks.com/]jtcxjiyndnks[/link], http://xkblzqqbcjcy.com/

  • Leave a Reply