De-ale mele

Energie din bucatarie…

kookingStiu ce-as fi facut azi daca nu ma durea atit de tare spatele. As fi gasit cel putin 7 motive sa ies din casa, sa merg la lucru, sa ma vad cu cineva, sa-mi umplu timpul cu orice decit lucruri cu adevarat importante. Dar uite ca uneori, sanatatea sau mai bine zis impulsurile pe care le primeste aceasta de la cimpul nostru energetic, ne pun pe rosu la semafor. Asa ca azi, in sfirsit, am stat cit am putut in pat(oricum alta pozitie decit culcata nu-mi produce mare bucurie). Si dupa mai multe tentative pe parcursul ultimei luni, m-am uitat pina la capat un film pe care mi l-a recomandat una dintre cititoarele blogului. Si sunt absolut incintata. “Djulie& Djulia” cu Maryl Streep in rol principal. Tot azi am auzit o interpretare inedita a unui catren: Vine, vine anul nou topii, cu zapada in ograda si tu multe jutarii (la nou cu-cu e tu-tu). Revenind la film, mi-a venit o pofta nebuna sa gatesc ceva, asa ca asta voi face. Am senzatia ca bucataria ar putea sa-mi lecuiasca spatele. Cred ca fiecare femeie trebuie neaparat sa aiba  o activitate creativa care sa o incarce cu energie.Asta poate fi curatenia, ingrijirea florilor, crosetatul, redecorarea casei.Asa cum activitatea mea creativa de fiecare zi ma cam stoarce, aflarea la bucatarie ar putea fi o solutie. Ceea ce le si doresc gospodinelor repetente ca mine, pentru care gatitul nu este o obligatie zilnica ci o forma de exprimare a fanteziei si acumulare a energiei. Nu uitati sa va uitati la film. Il gasiti pe torrent…

Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

  • Reply Irina 26 December 2009 at 13:47

    Pofta buna !

  • Reply Mara 26 December 2009 at 13:53

    Nata..am si eu momente de creativitate 🙂 trebuie sa imi apara “muza” 🙂 pacat ca am pre putin timp, jobul imi incarca cam 80 la suta din timp..dar cind sint acasa, dupa ceva timp de relaxare..ma gindesc..ce sa mai cos..sa fac ceva frumos..este un hobby pt mine..cu toate ca nu am scoala in domeniu..dar imi place din copilarie 🙂 dar cu gatitul iaca nu stiu..mai bine fac ordine., curatenie luna..decit sa gatesc..

  • Reply aurasu 26 December 2009 at 14:15

    sunt bine venite asa zile,gatesti ceva gustosel..si trindavesti toata ziua..o zi buna si sanatate

  • Reply Laura 26 December 2009 at 16:40

    Ma bucur mult ca ti-a placut filmul.Daca mai ai chef si timp de privit filme interesante,iti recomand unul f bun”Madame”-este un film extraordinar .

    • Reply oLeSea 26 December 2009 at 21:28

      Laura, acest film este pe torrents?? nu l-am gasit…

    • Reply Laura 14 January 2010 at 15:23

      L-am cautat peste tot….insa,nu e de gasit filmul din pacate nici pe torrents nici in alta parte.Madame 2004 este un film italian format din doua parti.Eu l-am vazut la tv si mi-a placut enorm de mult incit,m-as mai uita o data.Pot sa-ti recomand 2 filme f bune care-mi vin acum in minte(“Sweet november”si”Zalojnita”)aceste filme le poti gasi pe torrents.

  • Reply olya 27 December 2009 at 13:28

    O sa incerc sa caut filmul recomandat de tine Nata!!! Si mie imi place sa gstesc atunci cand am chef sa fac ceva gustoshel!!!
    Shi sa stii ca gatitul, curatenia….la mine merg bine daca sunt singura acasa….cu muzica buna,iar la sfarsit primesc o satisfactie nebuna cand e totul gata!!!

  • Reply Ella 28 December 2009 at 20:59

    Alta recomandare, daca imi permitzi…”Begushhii za vetrom…” 2 baieti, un trecut, cai diferite, zmeiede hartie, imagini nice si … muuuuuuuuuuult subtext… o idee realizata original, pentru cei care stiu sa …priveasca dincolo de imagini si cuvinte…:)

  • Reply cllqfkf 11 January 2010 at 16:24

    CUtYCj mdxnthfumnga, [url=http://ibtbzcyywurg.com/]ibtbzcyywurg[/url], [link=http://yzuhoyoispwg.com/]yzuhoyoispwg[/link], http://ixgrdytsxtqj.com/

  • Leave a Reply