De-ale mele

asa doar…


….etz  este putin spus. Ideile si proiectele uneori le astepti ca vacanta din Amsterdam,adica tare mult. Alte ori vin ca tzunami. Noroc de oameni cu mintea aghesmuita. Oameni cu care poti scalda in bere un brainstorming. Shi  voobshe.Azi mi-a venit un sms care indata mi-a facut dispozitie si m-a facut pentru citeva secunde sa uit de ridurile facute de atita nesomn. Cind, oare cind, si la ce virsa singele va curge prin vene atit de activ. Iata virsta, 30 de ani, cind sa brazduiesc cele mai importante riduri. Eh, mai devreme sau mai tirziu, oricum vor veni. Mare treaba.Oameni sa fim. Si viata sa izvorasca de unde trebuie.


Comentarii

Previous Post Next Post

20 Comments

 • Reply floare 6 ianuarie 2010 at 22:34

  Dar ,,voobshe,, nu trebuie sa aiba loc in limbajul unui profesionist. In nici un fel.

  • Reply Nata Albot 7 ianuarie 2010 at 00:17

   Scuzati-ma va rog. mai mult n-am sa mai vorbesc asa.Niciodata….

  • Reply C.C. 7 ianuarie 2010 at 03:45

   Ha-ha-ha…. te scuzam.
   Dar mai des cu astfel de „voobshe”. E foarte amuzant…. Nu toata lumea e asa serioasa ca „floare”.
   P.S. In limbajul unui profesionist trebuie sa fie de toate. Principalul e sa fie puse la locul lor….

  • Reply Alina 7 ianuarie 2010 at 12:55

   Floare! Este blogul Natei, este agenda ei, daca vreti un „cernovik”, cum ii vine in cap asa si scrie. De ce sa se gindeasca cum ii mai corect, daca noua ne place asa cum scrie si punct. Si ce conteaza e limbajul unui profesionist sau unui simplu om?

 • Reply Lena 6 ianuarie 2010 at 22:37

  Tu esti pentru imajinatiea mea semenea unui vulcan.Cu ajun de Craciun, in satul meu natal se mege cu lichiile pe la nanas si parinti in seara aceasta nu pot uita aceasta traditie din copilarie este foarte emotional.Seara buna.

 • Reply Honda 7 ianuarie 2010 at 00:15

  …daunezi citisem un aticol cu rezultatele unei cercetari unde se scria ca femeile se simt cel mai implinite in perioada de virsta 28-32 😉

  • Reply diana g. 7 ianuarie 2010 at 02:24

   hm, e primul meu an de implinire, conform cercetarilor 😛
   dar, inca nu simt nimic.

 • Reply Honda 7 ianuarie 2010 at 00:35

  si voobshe prinde un cintec http://www.youtube.com/watch?v=TYa7furgQsA cred ca o sa-ti placa 😉

  • Reply Nata Albot 7 ianuarie 2010 at 10:32

   Nu stiu de unde stii tu ce-o sa-mi placa, dar piesa rupe..10x a lot

  • Reply iepuras 7 ianuarie 2010 at 15:05

   surprize surprize! 🙂 habar nu aveam ca iti place asa ceva 😛 placuta descoperire! :*

  • Reply Honda 7 ianuarie 2010 at 19:46

   probabil undeva la nivel intuitiv, pentru ca imi placea muzica pe care o puneai tu 🙂

 • Reply Ulya 7 ianuarie 2010 at 01:12

  „Pe măsură ce înaintez în vârstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecută de 30 de ani nu te va trezi niciodată la miezul nopţii să te întrebe la ce te gândeşti. Ei nu-i pasă la ce te gândeşti. Dacă o femeie trecută de 30 nu vrea să urmarească un meci, nu stă prin preajmă miorlăindu-se. Face ceva ce chiar îşi doreşte să facă. Şi de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
  O femeie trecută de 30 se cunoaşte suficient pe ea însăşi ca să fie sigura de cine este, ce este, ce vrea şi de la cine. Sunt puţine femei trecute de 30, cărora le pasă de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.
  Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apucă să ţipe la tine la operă sau în mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, dacă o meriţi, nu ezită să tragă în tine.
  Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele ştiu cum e să nu fii apreciat.
  O femeie peste 30 are încredere să te prezinte prietenelor ei. Una mai tânără cuplată cu un bărbat îşi ignoră deseori chiar şi cele mai bune prietene pentru că nu are încredere să le aducă în preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasă dacă eşti atras de prietenele ei, pentru că ştie că ele nu o vor trăda.
  Femeile devin medium pe măsura ce îmbătrânesc. Niciodată nu trebuie să-ţi mărturiseşti păcatele unei femei peste 30. Ele ştiu întotdeauna. O femeie trecută de 30 arată bine purtând un ruj roşu strălucitor. Asta nu e valabilă şi pentru una mai tânăra. O dată ce a trecut de un rid sau două, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decât omoloaga sa mai tânără.
  Femeile de peste 30 de ani sunt deschise şi oneste. Ele îţi vor spune imediat dacă eşti un ticălos sau te porţi ca un ticălos. Niciodată nu trebuie sa te întrebi cam pe unde te situezi în relaţia cu ele.
  Da, preţuim femeile trecute de 30 de ani pentru o mulţime de motive. Din păcate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligentă şi fierbinte, trecută de 30 de ani, există o relicvă cu chelie şi burta în pantaloni galbeni făcându-se de râs alături de o chelneriţă în vârstă de 22 de ani.
  Doamnelor, îmi cer scuze. Iar pt toţi bărbaţii care au spus „de ce să cumperi vaca când poţi avea laptele gratis” pt a-şi justifica burlăcia un update la zi: astazi 80% din femei sunt împotriva căsătoriei. De ce? Au realizat că nu merită să cumpere tot porcul pt un cârnat mic. ”

  Andy Rooney, CBS

  • Reply Nina 7 ianuarie 2010 at 13:03

   Ulya, jos palaria!!! : )

  • Reply E.T. 9 ianuarie 2010 at 10:20

   hahahahaha cit adevar, cita intelepciune…super tare.Nata tu ce crezi?

  • Reply Ella 17 ianuarie 2010 at 17:39

   noi, astea de…20 si-un pic, ne impuscam ori…? cred ca…am prins la minte mai devreme de 30…:))

 • Reply margareta 7 ianuarie 2010 at 12:56

  Ce masaj ai scris, Ulya, jos palaria. Chiar as vrea sa cunosc. Eu demult am trecut de 30 si vreau sa zic ca ma-si intoarce la cei 20 numai cu conditia ca voi avea mintea de acum.

 • Reply floare 7 ianuarie 2010 at 13:11

  Imi pare bine. Apreciez raspunsul ca si pe al unei adevarate profesoniste. La multi ani, Nata!

 • Reply floare 7 ianuarie 2010 at 13:12

  profesioniste

 • Reply iepuras 7 ianuarie 2010 at 15:08

  La mesajul asta, dupa „Oameni sa fim”, lipseste un „Be un stakan de jin”! 😀

 • Reply Manane (BiH) 8 ianuarie 2010 at 12:40

  cu Viorel ati brainstormuit?:) Craciun fericit! sa ne aduca noul an mai multe intilniri si mai putine cozi la ambasade. sau chiar daca trebuie cozi, sa fie ambasadele mai aproape:) Pupse si ma intorc la colege cu care doedaem olivieul si restul bucatelor in hall pina nu au venit studentii:)

 • Leave a Reply