De-ale mele

“Thank you” day

Azi e ziua cind cineva are grija sa ne aminteasca despre frumosul cuvint pe care ne invata parintii sa-l rostim de la prima bomboana pe care o primim: Multumesc. Dupa prima bomboana, vine prima mina de ajutor, prima educatoare, prima profesoara, prima iubire, apoi a doua. Desi se cuvine sa spunem “te iubesc” ori de cite ori avem chef si “multumesc” ori de cite ori este necesar, chiar si mai des, sa nu credeti ca veti gresi facind asta azi. Unii oameni cu siguranta vor ramine surprinsi. Imagineza-ti doar, iesi din casa, formezi un numar demult invechit in telefonul tau si spui: stii, demult nu ne-am mai vorbit, dar azi….tra-la-la-la-la-la-la.

Comentarii

Previous Post Next Post

8 Comments

  • Reply Mihai 12 January 2010 at 01:07

    Hai Nata ca sunt primul care lasa un comentariu la acest subiect proaspat. Doar ca nu e un comentariu, doar doua intrebari sincere care cer un raspuns sincer. Nu stiu daca s-a incumetat cineva sa te intrebe, dar eu voi incerca sa o fac:
    Spune-mi, chiar iti place piesa si cum cinta Turcu?
    Ceia ce faci, o faci sincer? ma refeream la promovarea acestui star autohton?

  • Reply Chipz 12 January 2010 at 01:45

    foarte nice e partea cu sunatul unui numar invechit de telefon. e ceva asemanator cu proiectul R U OK day, din Australia, menit sa scada riscul sinuciderilor.

    Mai des sa o facem, fie asta “Thank you” sau “R U OK” day.

  • Reply E.T. 12 January 2010 at 11:56

    Azi, 12.01.2010 are loc prima rundă de negocieri privind Acordul de Asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Striga-ti in gura Mare: Thank You!!!!

    • Reply rodica 12 January 2010 at 14:06

      pentru acesta chiar se merita de strigat: THANK YOU!!!

    • Reply Manane (BiH) 12 January 2010 at 15:12

      thank you sau PLEEEEEEAAAAAAASE:)

  • Reply AllA 12 January 2010 at 23:40

    Nata….MULTUMESC mult de tot pentru inspiratia care mio oferi de cite ori intru pe blogu tau.

    MULTUMESC pentru ca esti sincera cu tine si cu noi…

    MULTUMESC ca ati iubesti tara asa cum este…..

  • Reply costashel junetzul 13 January 2010 at 18:15

    Nata, daca nu-ti va placea bancul (stiu k-i vulgar), nu-l posta te rog…dar eu cind l-am auzit chiar am ris cu pofta…Deci, Banc:
    12 ianuarie – Ziua Internaţională a “Mulţumesc-ului”. Un activist-aventurier mediatiza în plină zi prin centrul oraşului sărbătoarea “Multumesc-ului”. Se apropie de un cerşetor şi-i zice: Vă felicit dle, cu această frumoasă sărbătoare. Cerşetorul îl întreabă: Ce fel de sărbătoare…?Activistul îi răspunde: Sărbătoare internaţională dedicată “mulţumesc-ului”. La care cerşetorul, după o mică pauză, îi spune: Spuneţi-mi vă rog, dar pînă la sărbătoarea “Du-te-n p…a mătii mai este mult???”

  • Reply costashel junetzul 13 January 2010 at 18:17

    Pentru nata>Detalii despre banc, acceseaza blogul:www.costasheljunetzul@wordpress.com

  • Leave a Reply