De-ale mele

25

  1. Millenium – Before you go
  2. Akord – Lady Gaga
  3. Mariana Mihaila – Say I’m Sorry
  4. Pasha – You shoul like
  5. Monkey Mind & Daniela – „Smile
  6. Ionel Istrati – „Wait!”
  7. Mihai Teodor – „Ai-Ai-Ai
  8. Cristy Rouge – „Don’t break my heart
  9. Dyma – „Manipulate
  10. Cristina Croitor – „My heart
  11. Marcel Rosca – „If love is the thing
  12. Victoria Mahu – „Padure verde, padure”
  13. Corina Cuniuc & Denis Latisev – „Forever
  14. Boris Covali – „No name”:
  15. SunStroke Project & Olia Tira – „Run Away
  16. Valeria Tarasova – „See you soon
  17. Olia Tira – „Goodbye
  18. Gloria – „I’m not alone”
  19. Gicu – „Cine sunt eu
  20. Eugen Doibani – „Love sweet love
  21. Alexandru Manciu – „Ramii linga mine
  22. Carolina Gorun “Addicted”
  23. Alex White – „Towards the sky
  24. SunStroke Project – „Believe
  25. Irina Tarasiuc – „Lucky star
  26. “Juriul a declarat că au ţinut cont ca „interpreţii să cânte bine, piesa să fie interesantă şi cu o interpretare adecvată, să fie rerezentativă şi cu o valoare în sine”.

Comentarii

Previous Post Next Post

25 Comments

  • Reply olya 17 January 2010 at 19:07

    Eu ai fi ales si piesa Danei Marchitan…………..chiar nu e rea!!!

  • Reply clara 17 January 2010 at 19:18

    Da, Nata… De ce nu te-au pus si pe tine in juriu, ca doar cunosti atitea in ale muzicii? Cel putin puteai sa-l salvezi pe multpreaminunatul Pavel Turcu care a adunat atitea fani prin articolele tale de pe blog. Mare pacat!

    • Reply Ranbir 17 January 2010 at 19:39

      Clara, lasa ironia….!!!

  • Reply stan 17 January 2010 at 21:22

    Clara, lasa ironia. Aici nu e de glumit. Nata plinge, tara e in doliu dar tie iti arde de glume. Noul star NU se va lansa!!! Chiar si Pavel Stratan plinge

  • Reply dumitru 17 January 2010 at 23:55

    25 de niorlături, sincer așa și este.

  • Reply Vitalus 18 January 2010 at 00:56

    25? daca sa luam dupa criteriile care nu iau permis lui Turcu sa mearga pai lista asta din 25 tre sa fie de 5 .

    unde aici piese bune? unde? Mihaila? sau paote Marel Rosca? sau poate Gicu Cimbir ? asteas staruri cu piese super mega format Eurovision? in toti anii meau placut juriul de selectare sunt destul de obiectivi si de autostiitori de format Eurovision ……….un pic de istorie sa vedeme cit profesionalizm este in ei :

    2005 – Zdob si Zdub ocupa locul 6 ……ales de publicul din Palatul National care tare au ramas nemultumiti cind : Juricii : au anuntat ca cistigatori preselectei este Milenium …….

    2006- dupa decizia finala cine pleaca la Eurovision se hotaraste juriul sa mai includa odata preselectie special pt Duetul de aur Arsenium&Gordienco …..care incercind sa repete succesul ZsiZ ajung pe locul 22 daca nu ma gresesc

    2007 – aici a fost mai bine Natalita Barbu ia locul 10 din 4 concurenti la preselectie nu au avut chiar ce alege si era Evident

    2008- Juriul iarasi isi demonstreaza Profesionalizmul si o aleg pe Geta burlacu…….miza mare rezultate nici de semifinala nu a trecut :))

    2009- aici cu mare fast cistiga Nelly care deasemenea este sustinuta de juricii si cine stie de public pleaca la Moscova ………unde se plaseaza printre primele 15 locuri :)) aici e 14
    si cu mare aiere de vedeta care a participat la ESC vine spre Chisinau

    Deci facind o concluzie cine stie pina la urma cu ce era mai rau Pavel Turcu ca best 25 de anul asta si cu cei care au fost anii trecuti…….poate a jucat si frica ca Pavel este mediatizat si lumea il cunostea pe zi ce trece tot mai mult……….cine stie cine stie :))

    • Reply Marcel 4 March 2010 at 22:48

      Vitalus… Se vede cit de carturar esti… hai sa nu zic de mine sau de Mariana Mihaila sincer nici mie nu mi-a placut cum a cintat… dar daca mai spui si de Gicu Cimbir ca a cintat rau.. atunci e clar… Vitalie.. daca nu stii ce inseamna Eurovision mai bine n-ai comenta prostii din astea… Moldova noastra si asa are o “reclama” buna in europa… Noi trebuie sa ne prezentam intotdeauna cu voci bune. Si daca ai ceva impotriva piesei mele, ca nu-ti place sau mai stiu eu… Eu sunt convins ca in europa o sa aiba succes.. in 1 rind e piesa poloneza iar in al 2 rind… s-a lucrat foarte mult la ea.. as vrea sa vad oricare interpret din R. MOldova cintind piesa asta… si dupa aia mai vorbim ok???

  • Reply alinovici 18 January 2010 at 10:23

    fara pavel turcu nu ma intereseaza eurovisionul

  • Reply Irisha 18 January 2010 at 10:23

    😀

  • Reply Laura 18 January 2010 at 12:21

    Cu toate astea,eu il consider pe Pavel un erou…el nu este diferit de un om normal,numai ca este mai curajos cu 5 minute mai mult.Pavel,Pastreaza-ti visele vii!!!

  • Reply clara 18 January 2010 at 14:21

    Pentru Vitalus!
    Tre sa fii neghiob cu totul sa-l compari pe Gicu Cimbir cu Mariana Mihaila. Gicu este un talent indiscutabil, o voce unica de la noi si un extraordinar potential interpretativ. La fel s-a vorbit aici zilele astea si despre Vali Boghean – un muzician de exceptie.
    Pacat doar ca voi cei de-aici, de alde Nata cu pretinse fitze glamouroase nu stiti decit P. Stratan, studio One si mai nou turcu. Bravo! Desteapta natiune!
    Pentru cei curiosi puteti macar o data sa cautati in google Gicu Cimbir sau Vali Boghean, asa pentru o simpla comparatie. Eu stiu daca fac o afirmatie sunt stapina pe cuvintele mele si o fac in cunostinta de cauza.
    O indemn si pe Nata sa o faca.

  • Reply Sergio 18 January 2010 at 14:32

    Cred ca putem miza pe tinerele talente care pot aduge un val de energie si originalitate. Exemplu elocven – Corina cuniuc si Denis Latisev cu Forever!
    Sa vedem cum va fi tinuta lor scenica dar piesa are sanse sa cucereasca publicul european

  • Reply silvia 18 January 2010 at 15:06

    pael turcu e un erou ….dar el nu are studii si cariera muzicala … ii mai trebu niste lectii bune pentru a deveni un artist ca sa prezinte tara peste hotare, hai sa fim realisti … multi cintareti cu renume si cariera buna in spate nu reusesc sa ia loc bun la eurovision …da aici un om care prima data o luat microfonu in miina vreti sa-l trimeteti la concurs …lume trezestete …!!!
    P.S piesa lui turcu si mie mi-a placut …dar nu ii el omu!

  • Reply Oxana 18 January 2010 at 18:39

    Lasati turcul in pace… vai de capul lui… ce atita forfota? chiar nu merita deloc. E un agramat, si el scuzati-ma, trebuie sa constientizeze unde ii este locul. Consider ca persoanele care il promoveaza au prea mult timp liber, sau mult tupeu… ca si turcu. salvati urechile noastre si a coipiilor nostri… Aseara am citit cu fiica mea un basm de Ispirescu. Turcu, tu stii cine-i Ispirescu?

  • Reply anikusha 18 January 2010 at 22:35

    Acord s-a prostit un pic, asa o piesa prosteasca au, o idolizare a interpretei Lady Gaga, mai bine lasau piesa care au dorit s-o prezinte la inceput.

  • Reply Ionela 19 January 2010 at 00:08

    Da…….astia sunt finalistii??Da Dana Marchitan,Serj Cuzencov si Leila unde-s? Eu nu am inteles… Am impresia ca au pus pe aia in finala pentru ca sa fie o masa de oameni care sa permita juriului in finala sa-si faca mendrele. Sau probabil nu-i baga pe aistia ca sa nu aiba concurenta. Pasha Turcu, ar fi facut furor in finala. Fara el o sa fie trist.

  • Reply Manane (BiH) 19 January 2010 at 12:11

    Milelnium….vsem spaaaaaati:( la u minut si 15sec am inkis muzika, boring. obviously anul acesta nu votez Moldova la ESC.

  • Reply olya 19 January 2010 at 21:24

    Nici eu nu sunt deacord cu ce adecis juriul, dar aste e !!!
    Eu am fost la lansarea clipului Oliei Tira “Unicul meu” tare dragut, tot atunci Olia si baietii de la Sun Stoke Poject si-au prezentat piesa, sa stiti ca mia placut foarte mult!!
    Cred ca pe ei ii votez

  • Reply olya 20 January 2010 at 20:09

    hai sa fim totusi realisti….sa ales ce a fost catusi de putin bun….si poate terminam cu turcu e chiar ridicola melodia aia….zici k ptr TVC :))

  • Reply Elena 20 January 2010 at 21:10

    Where’s my comment?

    intreb pentru ca nu avea nimic “criminal” in el…

  • Reply angel 22 January 2010 at 17:10

    bravo eurovision! bravo molldova! bravo juriu! intrebare: unde ajungem? raspuns: in…….

  • Reply veronika 18 February 2010 at 21:09

    da ,,,zau ka mai au de dat din koate ku totii,,,de parca -s orbi de-un oki,,,cei mai tari care au fost la eurovision de la noi au fost cei de la zdop si zdup,,doar ei stiu kum trebuie sa arate un show de talie europeana,,,asa ka la faima pe kare au akumulat-o ei prin lume,,,nici nu kred ka ar dori sa participe,,,,,,

  • Reply lolita 8 March 2010 at 13:39

    aoleu oameni buni de ce nu puneti simpla intrebare cum a ajuns Turcu sa participe la eurovision? eu sant din ungheni si cunosc fenomenul Pavel Turcu . el sarmanul nu stie cum sa ajunga din Ungheni pana in Chisinau dar mite sa se inscrie la un asa concurs .Sa stiti ca unghenilul are buni muzicieni ca Vali boghean spre exemplu si multi altii necunoscuti interpreti dar cum a ajuns paznicul de la magazinul unde fac eu cumparaturi sa participe la un asa concurs e o mare dilema pentru mine in primul rand si cum a acceptat juriul care selecteaza piesele pentru a participa la cocurs ca mai apoi sa-i vad la tvr moldova tot acest juriu cum se cearta din cauza lui Turcu.Ridicol si o mare rusine pentru un juriul care de fapt ori doarme ori i doare in cot de tara noastra. pai sincer mie mi-e mila de baiatul asta care la colectat cineva din Ungheni ca sa-l scoata la Eurovision sa ne faca de ras si sa ne defaimeze ca popor dar cel mai urat este pentru marii muzicieni care de fapt stau si sforaesc si nu isi fac treaba si permit la niste oameni cu bani si minte sa faca experimente pe seama noastra . Eu cunosc autorul piesei si textului si pe Pavel tot il cunosc stiu tot despre el, cum are tupeu astea sa-l sustina si sa faca circ blogerii astea care au fost platiti bine pentru asta.Turcu e ca un copil care sincer crede ca poate canta si apoi si-a mai asumat ca versurile sant ale lui si melodia tot hahahhahaha pai mai sant si oameni care stiu adevarul da-ti pace omului sa-si caute de viata lui si nu scoateti pe scena retardati ca ei nu au nici o vina ca sant asa si nu sant de batjocara lumii aveti bunul simti si frica de Dumnezeu sa radeti in batjocora de Turcul lasati-l sa pazeasca in continuare magazinul de unde imi cumpar eu painea si pe muzicieni lasatii sa cante si promovatii sustinetii ca sa avem muzica buna si de calitate nu ca pentru cei de la casa de nebuni.P>S ma bucur ca au castigat plecare la eurovision sun stroke& Olia tira imi plac baetii sant fresh in muzica si cu stil bravo bravo si succes

  • Reply viorel b. 22 March 2010 at 01:20

    bravo lolita!
    Draga “om” care sustii si promovezi asemenea fenomene ca PT, stiu cine esti, si nu ma mira nimic. fiindca sunt om mi se face rusine de asemenea lucruri, in rest, Dumnezeu are grija de toti si de toate. …ei de ce nu investiti in talente – ati obtine si bani si o societate mai buna pentru copii si nepoti…
    ‘OMUL VA FI JUDECAT NU DUPA CE A FACUT, CI DUPA CE TREBUIA SA FACA SI NU A FACUT…”
    fara nici un strop de ura, dar cu dorinta de a orienta spre valoare prezentul v.b.

  • Reply lolita 24 March 2010 at 18:17

    Viorel b.cei care il sustin pe pavel turcul sant de nivelul lui, e simplu si nu trebuie sa ne mire faptul ca sant multi care il sustin ca sant multi la nivelul de intelectualitate ca turcu la noi o stim cu totii, mama mea avea o vorba:e plina lumea de prosti…. si nu numai in Moldova peste tot, daca e plina lumea de prosti inseamna ca destepti sant mai putini si e bine si le convine unora sa dea cu turma,cum zice moldovanul:in rand cu lumea….adica gen pavel turcu.chear daca sant sigura ca Nata nu accepta asa gen de muzica ca pavel Turcu dar il sustine din alte considerente si e treaba ei ca deh e blogul ei si ar dreptul sa o faca.Dar de fapt in acest mod , ea mi-a inspirat si mie o idee. o sa^mi deschid un blog unde se vor sustine doar talenetele.cred ca asta ar fi demn sa fac si as avea muuuuuult mai multi sustinatori.

  • Leave a Reply