De-ale mele

Nightlife…

E un farmec in turele de noapte. E ceva clandestin si magnific. Poti sa-ti faci gasca ta la serviciu, sa construiesti cu ea legende, mici secrete.

Credeam ca sunt o privighetoare, dar de cind am inceput sa adun anii, bufnita din mine prinde aripi. Asa ca tura de noapte e ca si noaptea de dupa absolvire. S-ar putea sa nu se mai repete niciodata si asta o transforma intr-o amintire de neuitat.

Descoperi ca un operator poate tine in mina nu doar o camera, ci si o chitara. Descoperi ca ti-e foame si tare s-ar mai lichi niste placinte de la nr.1, daca tot e unicul care mai da placinte la ora asta.Descoperi ca nu ti-e somn, deci iti va fi tare somn maine imineata. Ce mai conteaza. Esti in tura de noapte….

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Ranbir 20 ianuarie 2010 at 02:02

  Da! Noaptea ne ascunde toate mastile ce le purtam pe parcursul vietii…hmm, dupa spusele tale deja am inceput sa improvizez in minte o scena nocturna…o mica poveste ce se pierde in ritmuri de ghitara:)
  Imi place si mie noaptea, chiar imi este prietena. Cred ca si intunericul uneori vindeca loviturile sufletesti…
  In loc de placinte as prefera…un lant de amintiri…si toate acestea linga un sunet feeric de ghitara…Treziti-ma va rog:)

 • Reply carpe diem 20 ianuarie 2010 at 05:54

  oare ce proiect mai pune Nata la cale?
  cert este ca pe orice pune Nata mana, iese un produs original, frumos si care vrea sa fie vazut de toata lumea.
  Bafta tie!

 • Reply E.T. 20 ianuarie 2010 at 09:55

  Mie imi place noaptea sa dorm, demult n-am mai avut ocazie sa hoinaresc prin night shift. Matinca chiar de la noapte de aabsolvire. Cind am lucrat in SUA,am avut asa „fericire” , e ok.Mai ales cind ma uitam la altii la casino „nacinaia jizni”entuziasmati…ma intrebam, da oare ce fac ei ziua? Daca eu finisam pe la 8 dimineata tura mea, si ei inca mai ramineau…hmmm naibii sa-i stie ce faceau.Obositi oare?
  Eu daca nu ma culc la 10-11pm maxim poti considera ca a doua zi „ii laja”.

 • Reply irina 20 ianuarie 2010 at 13:26

  Nata iti imaginez turele de noapte ale medicilor?:)), cind parca tii foame, si ai vrea placintele da nu prea ai timp sa maninci, cind uneori ai emotii atit de mari ca somnul e chiar ultimul lucru la care te gindesti, te gindesti cind vine mai reped ora 8 dimineata:) si nu ca iesi din tura de noapte dar ca intri in cea de zi:)

 • Reply margareta 20 ianuarie 2010 at 13:48

  DA-DA-DA plimbarile de noapte sunt fantastice. Am mers cu sotul in ajun de Boboteaza la Manastirea Sfintul Gheorghe din Suruceni la ora 10 seara cind ningea ca in Siberia si pe drumuri nu era nici tipenie. Pentru ca cerul era deschis ori de toata frumusetea ceea, dar ma simtem ca intr-un basm(ce rar se intimpla in viata unui matur)

 • Reply diana g. 20 ianuarie 2010 at 14:40

  cu anii, cred ca toti ne transformam in bufnite:)
  si mie imi plac turele de noapte, imi place sa stiu ca eram „acolo” in timp ce colegii mei dormeau!

  • Reply E.T. 21 ianuarie 2010 at 10:40

   aha emotiile astea imi plac si mie…

 • Reply Felicia 20 ianuarie 2010 at 15:44

  Cunosc senzatzia asta de confort si liniste presarata cu un pic de gust de aventura si nebunie pe care ti-o da noaptea. Asta cred ca e mai mult o nostalgie dupa timpurile cind eram adolescenti si ne permiteam nopti fara somn, mai aes nopti de vara, sau si mai tirziu ,cind esti deja mare si iti permiti sa faci ce vrei fara a depinde de parinti sau parerea sotului, pina apar grijile pt copii si familie, sunt noptile cind stai liber in chat, in club pina dimineatza, sau chiar si in tura de noapte la serviciu,cu gindul ca dimineatza , da! vei dormi. Acum cind diminetzile si serille mi le completeaza cei doi copii ai mei, noptile imi ramin pentru somn 🙂

 • Reply alina 20 ianuarie 2010 at 19:42

  si eu ma gindeam ca sunt bufnita..da dupa 3 ani de lucrat cu sutka…cea mai mare bucurie e sa dorm in patul meu…

 • Reply Dima 21 ianuarie 2010 at 00:57

  Da pe mine miine ma asteapta tura de noapte la spital…. si vreau sa spun ca tot romantismul mia trecut… Mi-am dereglat somnul (din 2003 fac servicii de noapte) si acuma am mari probleme cu adormirea….

  Daca n-ar trebuie de dus la lucru in fiecare zi la 8 poate si ar fi OK de lucrat in garzi, atunci organizmul se deprinde cu un anumit regim, da asa…..

 • Reply costashel junetzul 21 ianuarie 2010 at 10:00

  Oooo, cit imi era dor anume de aceasta Nata…cu meditatiile ei pline de mesaje ascunse si „sanatoase”.Bine ai revenit Nata, si sa speram k un proiect gen „Pavel Turcu/2” nu te va capta in viitorul apropiat…pt noi esti mult mai scumpa asa cum esti acum:scumpa la idei,originala in postari si misterioasa in mesaje.Succes.

 • Reply Irina 21 ianuarie 2010 at 11:48

  Eu sunt bufnita…chiar bufnita …ca pot lucra si ziua si noaptea…imi plac turele de noapte cind lumea se mai calmeaza si eu pot lucra linistit……

 • Leave a Reply