De-ale mele

Nimic important…

Azi ma sictiresc mujichii, toti..Dar unii mai ales. N-au rabdare, se sparg in figuri  in loc sa-si vada de-ale lor. Da-le funduri si ztytze  cit mai multe. Ei vor putere, ei vor Everesturi! Ei vor sa aiba de toate si de dorit pentru asta sa fie nevoiti sa stea cit mai mult cu drujii, or in cel mai rau caz – sa imparta niste ordine…Ei doar se fac ca te inteleg, au rabdare, te asculta,dar de fapt nici nu te inteleg si le este  fix in cot de ceea ce zic ei ca rabda. Oare pina maine-mi trece?

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Z.M. 3 februarie 2010 at 00:46

  La sigur ca ti trece. Asta e fenomen testat pe piele proprie, numai ca eu de la o bucata de timp am asa o boala pofighism total si iubire de sine, asa ca le dau pace la toti sa se simta importanti. Vkliucesk durka si merg inainte :). Dar e si normal ca odata si odata te ajunge la os.
  P.S. Un ceai cu fructe si un cintec bun si trece , asta asa merge la mine 🙂

  • Reply Nata Albot 3 februarie 2010 at 10:45

   ieuroouvizion lume multa si frumoasa, iurouvizion melodia cea aleasa….

 • Reply Larisa (Madrid) 3 februarie 2010 at 00:52

  Nata vorba rusului „utro vecera mudree”, fii sigura ca supararea pe care o ai la moment pina miine nu zic ca se va epuiza total, dar in marea majoritate, iti vorbesc din propria experienta… A doua zi: „Am avut dreptate?”…

 • Reply Ana 3 februarie 2010 at 01:25

  da..cu siguranta..stii ca de asta suntem facute..sa ne treaca

 • Reply atravedilun 3 februarie 2010 at 02:41

  trece, soro, trece. dar ca sa fii sigura poti lua un comprimat marca IEUROVIZION de la un mujichiok ce „nu te sictireshte”. -))

 • Reply E.T. 3 februarie 2010 at 09:59

  Nimic nou sub Soare, asta e natura lor, nu a unora ci la majoritatea exceptie fac doar tatii nostri si fratii:)restul procedeaza la fel.Nu te mai necaji…

 • Reply nauna 3 februarie 2010 at 10:24

  hm, si ce-i nou aici?

 • Reply "aliona" 3 februarie 2010 at 10:46

  am si eu azi de dimineatsa acest sentiment,,,,offfff……….exact cum zici,se prefac ca te asculta si le este interesant ce le zici,dar defapt lii in … de tine si framintarile tale!!! eu sper ca pina miine sami treaca,,,asta iti doresc si tie draga Nata…ca sa ne fie mai usor pe suflet.O zi dulce si cu multe emotii pozitive…Ai grija de tine!

 • Reply costashel junetzul 3 februarie 2010 at 11:08

  da,da,da…hai toate pe capul barbatzilor!Nu e chiar asa. Va explic de/ndata cum stau lucrurile>De obicei asa se comporta doar 2 categorii de barbatzi:cei nesiguri in sine si cei care sunt inca sub influentza spermatoxicozului…Aceste categorii au fost perfect catalogate de nata: Mujicii…romanii le mai zic „mojici”,adica ceva intre baba si baba cu penis. Un barbat adevarat niciodata nu se va rupe in figuri in fata unei femei…Un fost profesor spunea mereu:”Un barbat adevarat nu plinge niciodata, el doar se intristeaza…”.Nata, cei care te/au zac…it de dimineatza fac parte din aceasta categorie, la sigur…Mai trimite/i in …si sa vezi cum te simti bine.

 • Reply costashel junetzul 3 februarie 2010 at 11:11

  …apropo,eu fac parte din categoria celor care se intristeaza.

  • Reply *** 3 februarie 2010 at 16:48

   …apropo,eu fac parte din categoria celor care se intristeaza. paote spuneai ca esti si barbat adevarat barbatiii nu vorbesc ca sint barbati fii atent costache ca semeni cu un retardat

 • Reply art 3 februarie 2010 at 11:36

  da ! mujicii asa e!!!

 • Reply iepuras 3 februarie 2010 at 13:55

  eu credeam ca la mine-i hormonal, da se pare ca nu sint eu unica in aceeasi situatie 😀
  lasa-i sa faca ce vor, sa obtina putere, sa vree tzitze si funduri, everesturi… no problem… da atunci cind ai nevoie cel mai tare de ei – sa fie linga tine, blin! sa te duca acasa cind e frig si ingheti in strada o ora asteptind un trasport… sa raspunda la telefon da nu sa-ti trimita sms-uri cu „nu pot vb acum”… sa te intrebe macar odata „cum te simti iubi?” cind ai febra si esti pe cale sa chemi salvarea…
  NINAVIJU!!!!

  • Reply Alina 3 februarie 2010 at 22:00

   Nu ai gasit un barbat potrivit!!! sau… poate cei ideali sunt deja a cuiva..

  • Reply Felicia 4 februarie 2010 at 18:10

   pt Alina, poti sa te obosesti mult si bine sa cauti barbatul potrivit 100 %, si n-o sa-l gasesti, da ce inseamna potrivit?Potriveala vine odata cu traiul impreuna.Azi ne iubim , miine ne certam, ne toleram, ne despartim, ne impacam..s.a.m.d Sunt zile cind iti iubesti barbatul de nu mai poti si te gindesti „nu-l dau la nimeni”. dar si zile cind il trimiti cit mai departe.Asta e! Numai ca , noi femele vrem sa ni se dovedeasca dragoste constanta si plingem si facem scene si asteptamvre-un sarut, o imbratisare..ceva.. dar de unde! Tot femeia tre sa dea, dragoste si atentie prima. Ori asa ori iti pui masca cea de „pofig”” si te comporti rece ca un barbat.Si cine stie peste u timp, poate si el se va comporta ca o femeie

 • Reply Diana 3 februarie 2010 at 14:00

  Si eu azi sunt ca ‘fiarta-n oala”, nu am dispozitie de nimik si de nimeni si toate din cauza „mujicilor” (hai sa folosesc si eu cuvintul acesta „frumos”. Nata, ai dreptate ca niciodata nu le pasa de nimeni, numai de propria lor fiinta, dar cite facem noi niciodata nu este observat, dar cu atit mai mult apreciat asa ca am sa ma infrupt si eu cu putin „pofighism” de la Z. M. 🙂 si voi „vkliuci durk” si voi merge inainte. Totusi viata e una si nu merita sa ne ingreunam cu asa nebunii, da-ii nafig cum zice rusu….

 • Reply *** 3 februarie 2010 at 16:26

  si ce sintem noi 2 contra tuturor

 • Reply *** 3 februarie 2010 at 16:51

  nata ca sa-ti treaca iti trebuie o partida de sex de 7 ore si o sa vezi ca o sa fii mai calma …100% functioneaza

 • Reply editorcassh 3 februarie 2010 at 17:07

  🙂

 • Reply eu 3 februarie 2010 at 17:16

  Interesanta Nata mai esti, vorbesti despre prostimea barbatilor, dar pe cind ma gindesc ca il promovezi pe MAI MARELE PROST DE PAVEL TURCU, ma gindesc ce te-a facut sa-i acorzi atita importanta, oare dinsul reprezinta prostimea noastra romana-moldoveneasca???

  • Reply Juan 4 februarie 2010 at 00:57

   Eu nu as vorbi in numele tuturor, de exemplu eu cu Turcu, nu ne consideram prosti, daca te consideri, treaba ta, dar sa stii ca nu toti sint ca tine.

  • Reply Felicia 4 februarie 2010 at 18:16

   pardon, dar despre Pavel Turcu poti sa spui ca este tupeist, lipsit de talent muzical, , sau ma rog , altceva ce ar caracteriza curajul sau de a cinta la ieurovision si prestatia sa scenica, Dar sa zici ca-i prost! Hai, mai, ce i-ai facut un test IQ?!

 • Reply tanea 4 februarie 2010 at 12:24

  si eu care de fiecare data il intreb retoric…-Oare mai sunt asa ca tine?!…sa vezi ca mai sunt.Sunt mai linistita ca nu numa a meu se face prost cind tzii lumea mai draga:D…barbatii astea, innafara de mushchi si „baston”, nu au NIMIC.
  P.S:Miine s-ar putea sa-mi schimb parerea;)

  • Reply *** 4 februarie 2010 at 16:17

   de ce pamintul se roteste ??1 de ce iarba ii verde ??1 de ce barbati bla bla bla …. natura ?!?1 ego?? sex??? de ce?? de ce nord si sud ??1 daca am fi la fel ar fi atit de interesant??!! ??rapsunsul il gasesti singura ….

 • Reply costashel junetzul 4 februarie 2010 at 12:25

  pentru ***
  nustiu tu din ce categorie te afli…dar sa stii k cert este un lucru:un barbat adevarat la sigur nu numeste un necunoscut – retardat. Eu am explicat un fenomen,fara sa acuz pe cineva de ceva…pe cind tu…ei,dar asa/i…Vb profetului: Si ai umplut Doamne lumea asta de netotzi si nerozi…succese si o zi buna!

  • Reply *** 4 februarie 2010 at 16:11

   nu te-am numit ti-am amintit … Costache relaz daca esti barbat adevarat de ce te superi… sa fie oare adevar ca esti un retardat?!!! indignarea ta te tradeaza fii mai calm ca te comporti ca o adevarata „fata mare”

 • Reply *** 4 februarie 2010 at 16:18

  te rog nu plinge imi cer iertare

 • Reply tanea 5 februarie 2010 at 10:39

  normal ca nu ar fi la fel…nici nu ash vrea sa mai fiu eu ca cineva sau careva-i ca mine…uneori e haioasa „prostia barbatilor”…insa realizezi asta abia dupa ce-ti trece:P

 • Leave a Reply