De-ale mele

De ce scriu rar….

Am fost plecată o saptamîna din țară. Am filmat în Europa o emisiune. Este un proiect 100 % comercial, pe care l-am realizat la propunerea companiei Moldcell.  Am fost prin tări nordice, cu -16 grade ger si muuultă zăpadă.Nu știu dacă vă interesează cît de obositor  a fost. Dar nu pot să trec peste faptul că a fost extrem de interesant, cognitiv și confortabil, grație condițiilor create de organizatori și gazde. Pentru atitudinea asta le mulțumesc din tot sufletul.

Am încercat să storc din această călătorie cît mai multe lucruri interesante, pentru ca ceea ce veți vedea la tv să fie cît mai pe placul vostru. Despre cele intimplate va vor spune mai mult pozele….

img_9544Prima zi de filmări. Să fii și frumoasă și deșteaptă la -15 grade, pe acoperișul unei case, cu vîntul care îți congelează urechile și buzele – e foarte simplu!

img_9579

 

 

 

 

Nu vă spun ce-am scris pe tablă, ghiciți dacă vreți…dacă nu…așteptați nițel….

img_9625

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce-a făcut Sonya Rykiel pentru H&M este o  crimă! Kitch…nici măcar o chițibuș n-am putu să-mi aleg.

img_9770

Europencele însă, nu sunt de-acord cu mine.În ziua lansării colecției s-au făcut bocnă de ger că să prindă primele piese din colecție. Probabil că nu mă pricep eu deloc la modă. Dar puloverașele galbioare combinate cu șorții țiclamen nu-s deloc pe gustul meu. 

img_9805

Stockholm iarna. 

img_9807Eu în Stockholm iarna….fac stand up pe malul lacului Malaren (Se spune Mealaren, primul “a” trebui să aibă două puncte de-asupra, dar nu știu cum să le găsesc la comp).

img_9968Cine știe cum, să pună un “like it” la poza asta.(echipa cu care am filmat)Ghiciți care dintre ei după această călătorie s-a ales cu porecla “Reflex” și care  cu “Mugurel alias Prometeu”?

img_0237Ecranul din spate arată -7 grade! Asta a fost cea mai caldă zi din toate.

img_0300Helsinki.Un lăcaș sfînt poate arată și-așa. Biserica săpată în interiorul unei stînci de granit. Designul te lasă fără suflare…

Rodica Verbeniuc, Moldcell si Nicu Paladi (img_9920ai noștri tineri peste tot sunt). 

 

De ce scriu rar…

Pentru ca n-am timp…

….nici sa-mi vad copiii. Asta ma face sa sufar cel mai mult.

Comentarii

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Arina 27 February 2010 at 05:17

    imi plac povestirile despre calatorii 🙂
    am fost si eu in ambele orase si imi plac foarte mult. chiar as vrea sa traiesc cate un an in fiecare din el. Vara in Helsinki e superb! in special sa sari cu vaporul de pe o insula pe alta.

  • Reply olya 27 February 2010 at 09:58

    Abia astept sa vad proiectul!!!sa ne zic unde o sa apara!!!!
    bafta

  • Reply Viru 27 February 2010 at 14:17

    Super tare.Chiar aşteptam ceva noutăţi despre această filmare, primisem un email de la tine, probabil din greşeală.Dar m-a intrigat destul , ca să stau cu ochii pe site să vad când faci vre-un update la temă.
    Cu toate că aţi îngheţat până în măduva oaselor, pun pariu că aţi avut “a great time” , cum zice americanu’. Ce n-aş fi dat eu să fiu în locul lui “Reflex” sau “Mugurel alias Prometeu” , mie puteai să îmi zici cum vrei , că nu mă supăr , doar să am ocazia să-i strâng mâna magnatului de la TeliaSonera.
    Toate bune şi frumoase, bye bye

  • Reply aurasu 27 February 2010 at 21:31

    Salutare!chiar imi era dor de tine…dar inteleg ca ai muncit mult ca sa ne bucuri.bafta

  • Reply Sergiu 27 February 2010 at 23:38

    fiecare proiect realizat de tine, Nata, asteptam cu mare nerabdare!!! suntem cu adevarat mindri, ca si aici, in Moldova, se poate de realizat proiecte atit de interesante, originale!!! Iti uram multa bafta in continuare si asteptam marea premiera!!

    P.S.: ti s-a propus sa fii director la Fabrica de Staruri 2, sau ai refuzat???
    Oricum, esti cea mai tare!!!!

    • Reply Nata Albot 28 February 2010 at 04:42

      Mi s-a propus, dar sunt prea multe “dar-uri”.

  • Reply LiLy 27 February 2010 at 23:57

    Vreau sa te intreb de ce nu ai fost si tu alaturi de Fabrica de Staruri 2? S-a simtit lipsa ta.

    • Reply Nata Albot 28 February 2010 at 04:42

      eu nu mi-am simtit lipsa…n-am vazut decit 5 min din concert, dar se pare ca a iesit foarte bine….

    • Reply E.T. 1 March 2010 at 09:22

      Nata ti-am simtit lipsa inca din prima emisie.Tot asteptam ba la prezentatori ba cind s-a anuntat directorul fabricii ba cind s-a prezentat casa participantilor…ce cauta acolo alti young show men hmmm,ladna praehali.

      ps:Ne Lipsesti!!!!

  • Reply Mary 1 March 2010 at 11:30

    salutare. si eu am vazut fabrica de staruri si asteptam sa fii si tu. dar poate e mai bine asa, sa faci ceva nou.succese.

  • Reply Astra 2 March 2010 at 11:29

    Buna ziua! Am mai fost un pic pe alte blog-uri, unde imi placeau anumite lucrulete scrise, la prima vedere. Dar, am ramas sa citesc aici, caci nu prea intilnesc sa judecati pe nimeni. Imi plac oamenii, care isi traiesc viata si au grijile lor, dechit sa se “cruceasca”, ah, cum procedeaza altii! Dar cum pot ei! Nu se poate! Noi suntem asa cucoane bine, locuim peste hotare si aproape tot ce e in MD e de prost gust. Dar, incercati sa fiti de succes aici si sa faceti viata frumoasa aici. Dupa aceia comentati. E bine cred eu, cind Omul se straduie sa faca ceva bun.

  • Reply Ion 4 March 2010 at 23:32

    La ce bun să cîştigi o lume întreagă, dacă nu poţi avea timp pentru propria familie?

  • Leave a Reply