Evenimente speciale

PR sănătos….

Azi m-a contactat Tudor Darie. Cine-l știe pe Tudor? Cine nu-l știe pe Tudor?

Colegul meu de breaslă, cu a cărui poziție socială rareori sunt de-acord, din mai multe motive, m-a invitat la un event mai puțin obișnuit pe la noi,dar salutabil. Primul ministru, Vlad Filat, cheamă internauții la un off-line.

Scriu pentru că mi se pare foarte „ok” dorința primului ministru de a se întreține și a se împrieteni cu oamenii care vorbesc mult pe internet. Azi internetul este cea mai accesibilă, lejeră și eficientă metodă de a transmite o informație, de a vinde, de a organiza un eveniment, de a crea o vedetă, o imagine sau chiar o revoluție.

După ce-am acceptat inivitația, am simțit îndată frica și complexul femeii înșelate. Eu, mă voi duce cu sincera intenție de a comunica cu un om care sper că poate mișca lucruile în țara asta. Și chiar dacă evenimentul e mai mult o acțiune de PR, aș avea cîte ceva sa-i spun d-lui Filat, spre deosebire de un bun prieten de-al meu care nu prea știe de ce ar veni la acest eveniment.

Mă gindesc că ar fi foarte frumos, ca acele lucruri pe care le-aș discuta, să ia foc sau măcar să provoace niște scîntei. Dacă aș putea să discut cu primul minstru, atît de interesat de cei care tulbură netul, despre o problemă care te frămîntă..dă-mi un buzzz.

P.S. Sper să nu mă certe pentru Pavel Turcu))

Mai multe detalii despre offline-ul cu Filat promit pentru duminică. Fac și poze , dacă vreți.

Dragă Nicu Popescu, pune-o bifă la numele meu.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply iuliana 18 martie 2010 at 22:22

  asteptam si detalii si poze

 • Reply Bloody Mary 19 martie 2010 at 00:55

  Ar fi o problema care ma framanta, si anume formalitatile de obtinere a unui permis de sedere pe teritoriul Moldovei pentru cetatenii romani. Si de obtinere a cetateniei moldovene.
  Mai exact pentru cetatenii care sunt casatoriti cu un cetatean moldovean consider ca ar trebui sa existe ceva facilitati in obtinerea cetateniei, mai ales ca nu cred ca sunt asa de multe solicitari incat sa nu se faca fata. Sau pentru cei care au o afacere si investesc bani in Moldova.
  Birocratia este foarte mare, timpul de asteptare de asemenea, analize medicale peste analize medicale, testul HIV (?!!) si apoi esti lasat la discretia si buna vointa a functionarului… Si pentru obtinerea cetateniei moldovene de asemenea …
  Oare nu s-ar putea aduce modificari acestei legi, pentru ca eu, cetatean roman, casatorita cu un moldovean, sa pot obtine intr-un timp mai scurt cetatenia moldoveneasca sau macar un permis permanent de sedere? Fara atata umblet si spaga si analize, etc, etc?
  Nu e gluma, chiar ma intereseaza foarte mult acest aspect. Multumesc.

 • Reply Vio 19 martie 2010 at 01:14

  Faza cu Pavel Turcu nu prea am inteles-o.De ce ai putea fi certata?Sa fiu sincera am fost foarte indignata sa aud la stiri recomandarile Prim Miistrului catre Ministrul Culturii(daca nu ma insel).Chiar sunt curioasa sa aflu daca d-ul Filat avea voie sa se pronunte contra unui candidat al concursului.Din start nu am fost sustinatoarea lui Pavel Turcu,mesajele mele niciodata nu au fost pro,dar am fost uimita de faptul ca sustinerea ta pe ultima suta de metri s-a finalizat brusc.Ce s-a intimplat…

  • Reply Nata Albot 19 martie 2010 at 07:07

   Am un motiv foarte sincer:m-am plictisit
   in plus, in momentul in care Organizatorul i-a mai dat o sansa- acea de a merge in finala, am inteles ca mai mult decit atit nu se va obtine.

  • Reply FERICIRE 21 martie 2010 at 00:34

   vezi ce se intimpla?… mai devreme ziceai ca-l sustii p/u ca avea un vis! si acum te-ai plictisit!
   cit despre filat: e bravo!

 • Reply Vio 19 martie 2010 at 08:54

  Nata nu te supara, eu cred ca aici e izul cenzurii si aceasta tema ar fi bine sa fie discutata la aceasta intilnire.Si poate asa vor aparea incet,incet scintei si poate lucrurile incet,incet se vor incepe a misca in tara.

 • Reply E.T. 19 martie 2010 at 09:19

  Cum se fura,asa se fura.Apropo,poti sa-l intrebi dece?

 • Reply Andone 19 martie 2010 at 10:56

  Daca va fi deschis la dialog cum a fost la intalnirea cu studentii basarabeni din Bucuresti, nu merita sa mergi. Atunci nu a facut decat sa se laude pe el si guvernul pe care il conduce, iar cand au inceput sa vina intrebarile, nu a acceptat decat 3 – cele mai comode.

 • Reply Alina 19 martie 2010 at 11:45

  Draga Nata.
  Intrebarea mea pentru Filat este DE CE BANCILE CONTINUIE SA INCASEZE COMISION DE LA ACHITAREA FACTURILOR???
  Mobias banca, spre exemplu, pentru factura Sun tv (fiind banca beneficiara) incaseaza comsion de 3 lei. Pe bune este culmea!!!
  Alte banci – Moldova agroindbank, Victoria, continuie sa incaseze cite un leu de fiecare factura.

  Mersi anticipat!

 • Reply Elena 19 martie 2010 at 12:27

  imi fac blog si eu – curind…poate in 2020…)) si voi merge si eu la intilniri…cu Filat si Lupu, chiar as dori…

  intre timp…

 • Reply Alina 19 martie 2010 at 12:35

  Tare vreau sa mi vad mama care e in Franta, dar uite ca nu pot sa ies din tara, cineva de la ambasada Frantei decide asta pentru mine, de ce?

 • Reply ryunoske 19 martie 2010 at 14:35

  Da o să fie băutură la offline? asta de fapt e cel mai important

 • Reply Vlada 19 martie 2010 at 14:43

  Prim-ministrul a precizat că înainte ca Acordul dintre Republica Moldova şi Fondul Monetar Internaţional să fie semnat, textul documentului va fi făcut public. Are cineva idea unde poate fi vazut?

 • Reply natalia 19 martie 2010 at 15:01

  iar din partea mea transmite-i multa sanatate si tot respectul!!! Cred eu ca se straduie din rasputeri sa faca ceva bun din rahatul care i l-au lasat predecesorii…

 • Reply Aurelia 20 martie 2010 at 13:27

  Dragă Nata, încearcă de-i adu aminte dlui ministru, că și noi cetățenii moldoveni de peste hotare ne-am dus astăvară pe căldura cea mare și mai ales în zi de lucru să votăm pentru viitorul nostru, pentru schimbări….. și întreabăl te rog, ce viitor ne așteaptă pe noi la revenirea acasă, căci nu vom rezista la nesfârșit să facem acrobație socială crăcănați cu un picior în UE și altul acasă…. am venit prin străini să ne facem de o casă acasă, dar din păcate ”capii” noștri fac tot posibilul să-i mai izgonească și pe cei rămași….la fel adu-i aminte, că și pentru noi cei împrăștiați prin lumea mare, unica modalitate de comunicare este Internetul….. Grazie mille!

 • Leave a Reply