Evenimente speciale

Je viens de Moldavie et j’adore le piano

Mai pe limba noastra… Un pianist talentat revine în patria mamă, adică în Moldova, pentru un concert extraordinar. Cine se dă în vănt după jazz și improvizații este binevenit.

trocin290310_1Serghey Trocin a emigrat acum 12 ani în Franța și l-a acompaniat ceva vreme pe Charles Aznavour și pe Charles Trenet.

Pe  8 aprilie la Sala cu Orgă se va întîmpla ceva care merita să vezi.Un concert de pian cu un as în domeniu.

Trimiteți-mi poze de Paște, atmosferă, noaptea învierii, ouă încondeiate de voi, cozonaci copți de voi și vă ofer în schimb bilete la concert.2 bilete pentru fiecare poză reușită. Chiar dacă nu vreți să mergeți la concert, oricum trimiteți poze. Împărtășiți emoția sărbătorii cu oameni de treabă, ca mine și cei care intră aici în fiecare zi.
Pentru rezervări de bilete: 22 25 28 , 069600808

Pentru poze: nataalbot@gmail.com

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Tomasevici 2 aprilie 2010 at 21:43

  Ok. Atunci facem poze. Multe poze si cit mai reusite.

 • Reply Nicu Infumuratu 2 aprilie 2010 at 23:27

  Hah curios, imi pare ca știu locul unde e luata fotografia, in jur stau scaune (se vede o bucata) si te poti aseza si sa asculti niste pian 😉 E intr-un centru comercial putin in exteriorul Parisului, am fost 1 data ;o)

  Nata, Bravo pentru inițiativă ! Bine faci, bine găsești, așa parcă..

 • Reply Felicia 3 aprilie 2010 at 01:17

  salut, un coment care nu are nimic de-a face cu concertul, merci de blog, Nata, merci ca in fecare zi am ocazia sa cunosc o femeie puternica si sensibila

 • Leave a Reply