De-ale mele

Deșteptarea în imagini. Săptămâna 11. Vă recomand insistent

object width=’450′ height=’320′ id=’dq_vp_embed’>

Comentarii

Previous Post Next Post

6 Comments

  • Reply irina 22 May 2010 at 23:10

    ho ho…a fost tare…..

  • Reply Natalia 23 May 2010 at 10:28

    Bravoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
    Succese in continuare.

  • Reply aglaia 23 May 2010 at 17:32

    Salutare! incerc sa prind si eu DESTEPTAREA, dar nu reusesc sa stau cu ochii pe televizor mai mult de catve clipe. Si asta, cred, e prea mult in conditiile in care nu am timp deloc. In primul rand, ora de dimineata, daca as ramane la DESTEPTAREA, ar trece pentru mine total fara rost, deoarece nu afli nimic nou de acolo. E o balaceala de cuvinte. Atat.
    In al doilea rand, prezentatoarea, desi draguta, are trei cuvinte in cruce in vocabular si pe alea le uita. Noroc de el, ca salveaza uneori situatia. Pe cine intereseaza, intr-o dimineata, ca ea nu avea bani si el i-a dat 30 de lei sa manance. Sunt prea mici ca sa-si permita sa aduca telespectatorilor detalii din viata lor personala.
    Parca e o gradinita de copii care se joaca de-a emisiunea.
    Sper ca nu am suparat pe nimeni.

  • Reply ROKOKO 24 May 2010 at 18:57

    Si ce daca sunt mici, au si ei dreptul la emisiunea lor. Atata doar ca langa Andrei ar fi bine sa stea o fata mai draguta, ca este de unde. Alina, sa nu se supere, e draguta si ea, dar ii mai trebuie (si la aspect, si la vocabular, iar Nata, care e o perfectionista, stie asta).

  • Reply valentina. 24 May 2010 at 21:47

    Bravo!!!và ador pe toti,sinteti o echipà fantasticà,imi place mult Alina e dràgutà chiar ,nu vàd pe altcineva mai potrivit alàturi de Andrei,si chiar glumele lor te relacseazà.Baftà Nata!!!o emisiune pe zece,pàcat cà o vàd numai pe net,numai bine la toti si tineti tot asa,baftà.

  • Reply Kapa 28 May 2010 at 14:30

    Nata, am o intrebare ce nu se refera direct la Desteptare, ci la Jurnal in ansamblu: cum se poate de comentat pe site-urile Jurnal.md si JurnalTv? La JTv vad ca comentariile se plaseaza undeva pe Facebook, iar Jurnal-ul in genere nu permite comentarea… Asta e politica Trustului? Fara comentarii, inghititi ce va bagam pe git? Poate eu nu am vazut ceva…

  • Leave a Reply