De-ale mele

Gaga epatează!

Am auzit azi piesa la radio. Mi s-a părut extrem de cheap, adică foarte slabă. Chiar am rămas uimită să aflu mai tîrziu că e cîntată de Gaga. Și mai uimită însă rămîn după apariția videoclipului.Premiera a avut loc chiar azi. Apropos, nu în zadar Lady Gaga își permite să facă cele mai lungi videoclipuri muzicale din showbiz. Sex sales…Nici nu știu cum aș putea să vă doresc vizionare plăcută.Dar, vă doresc.

Comentarii

Previous Post Next Post

21 Comments

  • Reply Natalia 8 June 2010 at 23:09

    Si eu am ramas uimita sa aflu, ce-i drept cu vre-o luna in urma ca piesa este cintata de Gaga, nu e stilul ei, e stilul celor de la Ace of Base, nu?

  • Reply dana 8 June 2010 at 23:24

    nu inteleg cum asculta lumea asa prostie, si mai ales cum priveste….tare nebuna lady gaga asta:))

  • Reply Dima 8 June 2010 at 23:33

    Gaga is gorgeous !

  • Reply Natalia 8 June 2010 at 23:39

    Începutul ca începutul, dar spre final s-a făcut clar abuz de lucruri care nu trebuie atinse indiferent dacă ești sau nu credincios. Combinația dintre semnul crucii și simularea unor scene de sex nu e deloc a bun simț, dar… ce nu se face pentru…. bani.

    • Reply curcudus 10 June 2010 at 11:10

      nu cred ca religia are ceva comun cu bunul simt… pentru mine este o manipulare si acum Pasat incearca sa se foloseasca de biserica ca sa ajunga la guvernare… rau e pt biserica ca accepta asa ceva… in general mitropopolitul moldovei e bleg, in raport cu cel al basarabiei…

  • Reply sophia 9 June 2010 at 00:50

    da eu am impresia ca s-a inspirat de la Madonna in the early 90s(atunci da,a socat)….Am mai vazut noi din astia!…Mare brinza,cum zic moldovenii;))

  • Reply Ranbir 9 June 2010 at 01:01

    Sincer…consider ca e ok! Sint momente destul de faine.Sorry….dar nu m-a deranjat.

  • Reply Cappucino 9 June 2010 at 01:51

    Piesta asta e in voga la radio in SUA si in cluburile din NYC de mai bine de o luna.

  • Reply E.T. 9 June 2010 at 10:08

    Mie imi place mai mult sa o aud decit sa-i vad clipurile, parca-i din desene animate sau horror movies:) pe bune:)

  • Reply marina 9 June 2010 at 10:23

    hmm… eu piesa am auzit in ianuarie, inceput de ianuare.. si mi-a placut fr fr mult )) e stilul lui gaga, care ma-nnebuneste ))) straniu,nata, credeam k si tu esti adepta creatiei ei. nu zic, fan, p/u ca fanatismul e o chestie fr urita .. beah 😀 dar gaga e un fel de strat de gheata, fie iti place, fie nu..
    as fi vrut eu sa am norocul sa plec la concertul ei..

  • Reply Luna 9 June 2010 at 12:57

    ce n-ar cinta, dar mie imi place cum cinta, vocea , stilul- e super 😉

  • Reply felicia 9 June 2010 at 15:25

    cel putin acum stiti cum face GAGA sex..:)) da.,nu e un clip recomandabil pentru fetitzele de 11-14 ani , fanele lui lady Gaga. Eu una nu sunt mare fana , dar imi place de la o vreme.Asta dupa ce am auzit cintecul Alejandro si am vazut cum a cintat la Music Awards cu Elton John. Bravo, are o voce puternica, se dedica in dans si totushi. ..Si totushi un clip plin de ciudatzenii. Ati observat ca Doamna Gaga are care-ul tuns a la Mireille Mathieu? Pardonne-moi ce caprice d’enfant…….:))

  • Reply Mariana 9 June 2010 at 18:11

    Intradevar pieca in topuri in America de Nord de un timp bunisor, si nu cred ca Gaga face muzica pentru moldova si pe placul moldovenilor, piata de realizarea si vinzare este pe continentul American.

  • Reply Ana 9 June 2010 at 19:21

    Nu exista nici un artist care e pe placul tuturor.Intodeauna e cineva care critica si altcineva care apreciaza. Mie imi place Gaga.De mult n-a mai aparut cineva sa inoveze…m-am tot saturat de cloanele lui Britney Spears – blonde cu sîni si buze siliconate…si muzica ieftina…
    Gaga a adus parca un aer fresh…nu degeaba videoclipul ei este cel mai vizionat DIN TOATE TIMPURILE pe youtube..peste 200 de milioane de vizionari….
    In fine, fiecare cu gusturile lui.Si mersi Nata ca ai postat, de mult astepatam videoclipul si nu stiam ca deja e lansat.

  • Reply Mary 10 June 2010 at 11:43

    salut. acest cintec este unicul care imi place de al acestei Lady GAGA.

  • Reply Ina 10 June 2010 at 20:27

    partea audio- e bună, iar cea video – vorba aia “Я конечно мало что понимаю в Haute Couture , но здесь пора ставить диагноз :(“

  • Reply Sergiu 10 June 2010 at 22:09

    Salut!! In USA acest cintec il pun la radio la fiecare ora, de-ti trece pofta sa-l mai auzi!!!! Iritant deja devine……dar la prima audiera parea bun!

  • Reply Josan CORNEL 11 June 2010 at 20:51

    Imi place piesa la nebunie.. chiar daca nu e stiulul ei.. imi place e absolut de ceia ce facea pina acum..

  • Reply pisicutza 11 June 2010 at 21:58

    Atunci cand privesc clipurile ei imi e rusine ca ascult ceea ce canta…
    Nu stiu eu cat e de cheap piesa , dar mie imi place oricat de ieftina ar fi…
    Gusturile nu se discuta…

  • Reply Gabi 12 June 2010 at 17:43

    piesa e de cacao…foarte…clipul bun bunuts! si faza cu religia si cu secenele sexy si soldatii nazistii spun doar una..Gay au existat intodeauna..desi au fost asupriti…cam asa..da Gaga face clipuri de 8 minute nu pentru ca isi permite..ci pentru ca le face asa cum nu le-a mai facut nimeni dupa Michael Jackson!

  • Reply karina 13 June 2010 at 20:09

    melodia parca ar apartine celor de la Ace of Base, iar in clip regasesti stilul madonnei. prea multa inspiratie din creatiile altora si in acelasi timp prea putina inspiratie buna in redarea mesajului. fata are multa indrazneala, care poate sa ofenseze. exista oameni pe lumea asta ptr care religia, cu toate simbolurile ei, are un loc aparte si tre sa tii cont de asta, dar nu sa-ti bati joc. cred ca daca folosea in clip imagini ce sunt sfinte ptr musulmani, ei aveau sa ia atitudine.

  • Leave a Reply