EVENIMENTE

Uneori diamantele chiar arată bine…

img_0232Un nou magazin de diamante la Chișinău? Dar la voi ce, nu e criză?

Se întreba prietenul italian al prietenei mele.

În Moldova e criză acută și magazinele din centre comerciale sunt pe brânci.Cu toate acestea unii îndrăznesc să-și riște averea și deschid noi afaceri. Poate,pentru că diamantele sunt una dintre cele mai sigure investiții în peroadă de criză. Iar cînd diamantele sunt atât de frumos ambalate, se poate adeveri că riscul nu e chiar atât de mare.

Comentarii

Previous Post Next Post

17 Comments

  • Reply E.T. 18 June 2010 at 21:33

    :))))))))))))))))) aista-i buna nu alta:)

  • Reply Larry Livingstone 20 June 2010 at 13:16

    Inca un mega kidos de genul “Gold Reserve” de pe Anestiade 8…

    Un antreprenor moldovean e de regula unul idiot , dar cand se baga in physical commodities trading asta-i in genere diagnostic…

  • Reply Marina 20 June 2010 at 16:20

    glamorama si prostie moldoveneaska, mai bine ar investi banii in ceva producere autohtona, sa formeze locuri de munca. La modloveni tre de introdus lozinka: still out of job, buy foreign. Atit timp cit “investitorii” vor sa se imbogateasca peste noapte si se face doar bishnita dar nu business, nu vom esi din saracie si magazinile cu siguranta vor fi pe brinci, cumparatorul n-are de lucru si evident n-are bani. Tre sa fie o balanta intre import si producere locala, diamantele cu siguranta nu-s producere autohtona… sapam groapa cu minele proprii

    • Reply Irina 21 June 2010 at 09:58

      “mai bine ar investi banii in ceva producere autohtona”, cam de exemplu in ce??? daca de socotit cheltuielile pentru a deschide o afacere de producere ceva in RM, mai bine deschizi un magazin de diamante! nu e rentabil, producerea, e mai ieftin importul! calculat si dovedit! puteti sa va revoltati mult si bine, dar diamantele o sa mearga bine!
      apropo Nati, poti sa scrii unde sa deschis magazinul? mersi

    • Reply gogoasa 22 June 2010 at 15:24

      Marina, mai bine ar investi banii in drumuri decente, bai si wc-uri ca la toata lumea civilizata. ma omoara cand ii vad ca se duc plini de aur la prasit si se intorc acasa sa se spele in lohanka!

  • Reply DvT 20 June 2010 at 23:33

    aceste magazine nu au ca scop obtinerea venitului din urma vinzarilor; in majoritatea cazurilor aceste magazine au ca scop ‘spalarea banilor’, iar diamantele e un intrument comod, scump, mut, si intotdeauna valoros. voila.

  • Reply elena 21 June 2010 at 05:20

    Cred in moldova toate-s pe dos, daca diamantele este una dintre cele mai sigure investiții în peroadă de criză. Locuesc in Canada si aici in perioada de criza cel mai mult si in primul rind au simtit criza cei cu vinzarea bijuteriilor, inclusiv diamante indiferent ca arata bine.

  • Reply Radu 21 June 2010 at 10:22

    “Poate pentru că diamantele este una dintre cele mai sigure investiții în peroadă de criză.”
    se scrie de fapt: Poate pentru ca diamnatele sunt….
    stiu e mai greu! 😛

  • Reply curcudus 21 June 2010 at 10:44

    eu nu inteleg, voi ce aveti cu banii altora… ei doar nu cheltuie banii vostri sau banii publici… EI RISCA CU PROPRII LOR BANI si investesc in tara asta si deja pentru asta tre sa le multumititi. Dar ca afara e criza, iarna sau vara, asta sa nu va frece pe voi. Investitiile lor creaza locuri de munca, platesc impozite la stat etc.
    Da VOI! voi doar sa shueratsi pe forumuri puteti si suerati de doi bani si eu nu ma pot abtine sa comentez.

    Nata imi pare rau pentru vizitatorii tai. Poate cei mai selecti nu lasa comentarii… dar eu oricum o sa-ti vizitez blogul regulat

    • Reply vlad 21 June 2010 at 17:21

      nu ne “freaca” nimic curcudus, fiecare isi exprima opinia referitor la tema in discutie la fel cum o faci si tu. Tu o ei prea la personal, un fel de daca nu esti cu mine esti contra mea. Ar fi bine sa ne invatam sa respectam opiniile altora, chiar si atunci cind sunt diferite de ale noastre. Take it easy, life is too short enjoy it. O zi buna la toti si mult succes celor ce investesc in Moldova.

    • Reply curcudus 22 June 2010 at 11:15

      ai dreptate. sorry 🙂

  • Reply elena 21 June 2010 at 17:08

    inseamna ca tarile cele mai dezvoltate nu au cap ca lupta totdeanua pentru producere locala si nu import, oare de ce totusi traesc cel mai bine. In SUA si Canada e o politica intreaga contra importului, la nivel de tara nu de bishnetar.

  • Reply Marina 21 June 2010 at 18:28

    ma duc eu la blogul soacreimici, discutie mult mai civilizata si tolerata acolo, ca vad ca aici de la un timp un fel de Nata posteaza si unu cu curu dus “curcudus” comenteaza si reproseaza, probabil si capul ii dus…

    • Reply curcudus 22 June 2010 at 11:18

      of, of, mai, mai 🙂 nici nu ma cunosti si faci concluzii pripite. cum zicea un coleg mai sus, e doar opinia mea si cred ca foarte constructiva desi pare agresiva. dar cum sa nu ma revolt cand toata lumea pleaca din tara din cauza unor destepti ca al de soacra mica… stiu si acest blogg si acolo e un fel de post acasa tv 🙂
      mai departe no coment capu’ o sa ma bagi la puscarie sau la costiujeni sau o sa ma faci terorist, fara ca sa ma cunosti in fata

      toate bune!

  • Reply SVETLY 22 June 2010 at 01:05

    Sall… Nu vi se pare, ca diamantul din noi e mai pretios de cit ori ce…..

  • Reply Marina 22 June 2010 at 20:18

    intru-n articol numit Weekend din categoria Flrorile Vietii, Nata se indigna ca in Chisinau nu exista destule locuri de odihna pentru copii si ca ar fi bucuroasa sa platesca si bilet de intrare, daca ar exista in Chisinau unul. Deci si asta ar fi o investitie intr-un park de odihna si entertainment pentu copii. Deschidem magazine de diamante si ne plingem ca nu avem unde petrece timpul cu copiii.

  • Reply viorica 22 June 2010 at 20:54

    As da si eu un ban sa merg cu copiii la un centru de joaca civilizat. Kids are our diamonds.

  • Leave a Reply