De-ale mele

I like it

Mi-a luat ceva timp până am făcut rost de acest videoclip.Pe youtube îl găsiți, dar nu puteți extrage datele pentru a le însera altundeva.Eu însă mi-am dorit foarte mult să vă transmit o stare frumoasă. În locul lui Kylie, putea fi și Britney Spears și atunci nu v-aș fi recomandat piesa.

O femeie caldă, frumoasă, coaptă pe un munte de îndrăgostiți – asta are cel puțin un farmec.
It’s a must, aș zice eu.Cai albi, elefanți zburători, gay care se sărută în prim plan.

Pe timp de ploaie – ori se numără banii, ori se fac copii. Dacă nu aveți chef nici de una nici de alta, vă recomand să mergeți la terasa „Orfeus” de la Uniunea Scriitorilor.După ora 20 vă așteaptă un spectacol scurt, construit pe speech-ri reale, cu actori buni și pentru cei flămânzi – cu frigărui gratis.Radical din MD în regia Nicoletei Esinencu.Vă recomand din tot sufletul.

Pentru cei care rămân acasă…Kylie.

Mi-e dor de radio…

Kylie Minogue – All the lovers from incommun on Vimeo.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply galy... 22 iunie 2010 at 18:09

  salutare, Nata. de multe ori iti aduci aminte de radio si e clar ca iti este dor de meseria asta, de ce nu revii…sau, ma rog…cel putin pentru a-ti potoli dorul? stiu ca esti super ocupata acum, dar si radioul a ocupat un loc important in viata ta cindva! succese in tot ceea ce faci! esti un exemplu pentru multi!

 • Reply Ranbir 22 iunie 2010 at 22:25

  Nata… ai vazut spectacolul? Nu stiu ce ai sesizat tu…dar eu am inteles din aceasta piesa de teatru ca trebuie de f**** tot ce se numeste ” femeie”- sotiile tiganilor, rusilor, englezilor,francezilor, arabilor …offffffffff…. caci nevestele noastre deja au fost f***** de toate nationalitatile.
  Tu ce crezi?

  • Reply Nata Albot 22 iunie 2010 at 22:43

   Nu o lua mot a mot. Eu cred ca e mai mult o metafora cu o tenta mare de adevar.

 • Reply irina 22 iunie 2010 at 22:34

  Nata aceste spectacol se joaca numai azi?

 • Reply E.T. 23 iunie 2010 at 12:29

  Mi-a placut piesa. E buna pentru un inceput de primavara si pentru luna iulie…cind e atit de bine si atit de usor sa te indragostesti:)

 • Reply valentina. 23 iunie 2010 at 12:55

  am auzit pesa de multe ori ,dar clipul l-am vàzut pentru prima datà,mi-a plàcut Nata,fiecare e liber sà facà ceia ce simte.

 • Reply svetlana 25 iunie 2010 at 23:40

  o aud des in emisia Silviei de la Fresh Fm,cred ca ii place si ei,intr-adevar draguta melodie

 • Reply iINA 6 iulie 2010 at 12:38

  NATA! ITI MULTUMIM PENTRU PIESE FOARTE PLACUTE,NE ESTE DOR SI NOUA TARE MULT DE TINE SA TE MAI AUZIM LA RADIO ,AI O VOCE INCOMPARABILA SI INCONFUNDABILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te Pup!

 • Leave a Reply