PRÂNZUL ÎN AER

Prânzul în Aer. Cum a fost?

img_2117Senzația de azi a fost ca și cum știi că nu te-ai îmbrăcat prost, dar tot te uiți în fiecare oglindă care-ți pică în cale. Am rămas cu o stare ușoară de insatisfacție. Poate că o oră e prea puțin, poate că trebuie să cunosc mai bine omul. Oricum invitatul meu a plecat destul de entuziasmat.Azi am avut emoții și n-am avut. D-ul Ghimpu este un om foarte ok. Dar parcă nu știam pînă cât de adânc pot să-mi bag nasul în această discuție. Mi-ar fi plăcut să-l provoc mai mult, pentru că și lui îi place. Dar mi-a promis că data viitoare când îl mai chem, se va asigura că nevasta sa nu-l ascultă,ca să-mi povestească mai multe. Zicea că nu bea gram de alcool, dar a avut parte de o tinerețe plină de iubire. Se lasă de fumat dacă obține introducerea l.române în constituție. Iar la întrebarea: La ce ar renunța dacă obține o unire cu România, a răspuns că se retrage din politică, dacă îi reușește acest lucru. E cam bolnav, are bronșită și n-are timp să și-o trateze. L-am întrebat dacă aceste sacrificii le face pentru țară și e greu de crezut, dar nu și pe el: chiar le face pentru cauza în care crede. Afigheti! Unii oameni se bagă în această mocirlă numită politică, îți distrug sănătatea, nu-și mai văd oamenii dragi la ochi, pe timp de zi, se bat în cap cu proștii și toate de dragul schimbării unui destin de țară. Martiri? Așa le spunea pe vremuri…bine..acum să nu mă credeți nebună. Doar că acum câțiva ani, pe nici unul dintre cei de la guvernare nu i-aș fi considerat prea îngrijorați decât de propriile piei. Ba dimpotrivă, giftuială, agoniseală, hapsâneală. Cel mai sărac președinte – așa l-a botezat o cunoștinșă de a mea și cred că e un adevărat compliment pentru cel mai important om din stat.

Am avut și eu parte de momente neașteptate.

img_2129

Vasile, un ascultătotr care a sunat în direct și mi-a spus că se ocupă cu florile, a venit într-un sfert de oră ]n studiou și mi-a făcut cadou un spatifilum și mi-a amintit imediat de dulcele clipe pe care prezența la radio ți le poate oferi. Cunoștințe noi, suprize, telefoane în direct.img_2135

Marți îl am ca invitat pe Constantin Cheianu. Ne-am înțeles că vorbim pro jizni și lui i-a plăcut. Mie, de fapt, îmi este foarte dragă de Cheianu și pot vorbi cu el pe orice temă, de la cele mai spirituale până la cele mai perverse. Miercuri vine Olia Tira. Are o piesă nouă pe care o va lansa în premieră. Iar joi vă voi face cunoștință cu cel mai meseriaș psiholog din toți pe care i-am cunoscut. E vorba despre Viorica Arnăut. Stay tuned!90.7 Fm de la 13.00. Prânzul În Aer.

Comentarii

Previous Post Next Post

19 Comments

  • Reply sofia 13 September 2010 at 16:28

    Nata iti multumesc foarte mult pentru contact.Dorina Cojocaru m/a telefonat a doua zi dupa ce ti/am scris,,,am fost emotionata initial,dar lumea de la Jurnal e simpla si te face sa te simti bine in pielea ta,,,merci mult pentru grija ,asta e o publicitate importanta pentru noi,,,speram sa vii si tu…cind iti doresti un ulei extravirgin de masline aromat si 100% natural,,,suna/ma///merci

  • Reply Fane 13 September 2010 at 16:50

    Nata, imi pare rau foarte rau ca am ratat emisiunea ta. Nu este posibil sa plasezi o postare cu ea pe blogul tau? Ti-as fi foarte recunoscatoare. Poti sa anunti in prealabil, cand e urmatoarea emisiune si la ce ora. Multumesc anticipat.

  • Reply aurasu 13 September 2010 at 18:59

    si eu am ratat emisiunea,pacat ,ca esti foarte supppeeerrrr,dar mai urmeaza…

  • Reply Aurica 13 September 2010 at 19:20

    Ciao Nata! Mă bucur că ai revenit la radio, dar păcat că nu te pot auzi și în Italia… Poate într-adevăr plasezi înregistrările pe blogul tău ;D

  • Reply Tomasevici 13 September 2010 at 20:19

    Nata, chiar sunt curios sa ascult “prinzul tau in aer” insa la acea ora universitatea ma tine la orele sale. Astfel, nu e posibil undeva de gasit inregistrarea acestui “prinz”?

  • Reply Natalia 13 September 2010 at 21:33

    Azi am stat lipita de radio cu toate ca mi-a fost cam greu fiind la birou, trebuia sa ma mai deplasez….Of, ce as fi vrut sa te sun “on air” sa te salut si sa-ti spun de cite momente frumoase mi-am adus aminte auzindu-ti vocea! M-am simtit atit de bine in acele 2 ore de emisie . Am zis : in sfirist Nata s-a decis… Tare mi-ar placea ca emisiune sa fie seara si nu la prinz, eh da nu toate sunt cum le doresti 🙂 Te pup si iti doresc emisiuni inspirate si reusite fara senzatii de insatisfactie. Eu sunt printre asculatorii tai fideli, PROMIT 🙂

  • Reply Alina-Catalina 13 September 2010 at 22:18

    se vede ca esti cu adevarat fericita , cel putin acum pe plan profesional , imi pare foarte bine pentru tine 🙂 tine-o tot asa !!!

  • Reply dorina 13 September 2010 at 22:51

    Bravo, Nata. Ne motivezi pe toti cu energia neobosita prin care le reusesti pe toate.

  • Reply ana 13 September 2010 at 22:54

    si eu as vrea sa ascult emisiunea, dar nu prind aquarelle-ul nici pe net. iar pe asta chiar as fi vrut s-o ascult 🙁 nu se poate face nimica? oricum, mult succes in continuare

  • Reply ana 13 September 2010 at 22:56

    mmm, si cea cu cheianu voiam s-o ascult 🙁

  • Reply Jozef 14 September 2010 at 08:18

    http://www.youtube.com/watch?v=wlDmslyGmGI

  • Reply ilona 14 September 2010 at 09:57

    mmm…am ratat prima emisiunea…cu toate k irina m-a sunat in timpul emisiunii si mi-a pus pe speaker…sa ascult emisiunea…era microfonie…si eu inca eram in rind la masa…la galbenus…asa ca…dar de ce pe net nu pot sa ascult online? ca alte posturi le pot asculta!

  • Reply Silvia 14 September 2010 at 10:03

    si eu sint la serviciu cind se difuzeaza emisiunea 🙁 Te rog mult scrie despre invitatii tai- va fi un fel de a recupera ceea ce n-am auzit _citind:) Multumesc si mult succes!!!

  • Reply NATY 14 September 2010 at 14:45

    Felicitari Nata !!!
    Niciodata nu am avut placerea sa stau in Piata centrala , si iata ca ieri, la ora mesei am mers sa fac niste cumparaturi ….si asa cum merg aud vocea ta …rasuna in toata Piatza…si poti sa-ti inchipui ca mi-am gasit un coltisor si am stat si te-am ascultat pina la 14_00 ……..interesanta discutie!!Bravo !!!

  • Reply Valentina 14 September 2010 at 16:37

    puteti asculta Aquarelle 90.7 Fm la situl:
    http://radiotime.com/region/c_101212/Chisinau.aspx

  • Reply natalia 15 September 2010 at 08:59

    Nata,totul e minunat dar ne seduci cu deliciurile pe care le servesti la prinz,ma refer mai mult la pestele cu fructe copt la cuptor,putem gasi si noi retetele acestor bucate undevaca sa ne potolim pofta,in rest esti extraordinara,unicala,sunt mindra ca pot sa comunic cu tine macar prin blog.

  • Reply curcudus 15 September 2010 at 13:25

    tot respectul pt dl Ghimpul. Intradevar un adevarat patriot si nu curva politica ca majoritatea restul politicienilor. Incaodata toata stima fata de el!!!

    Nata, poate pui pe web inregistrarea emisiunii cu dl Ghimpu?!

  • Reply tania 16 September 2010 at 01:28

    sint foooaarte curioasa….. vreau si eu sa ascult emisiunea…. chiar nu ai facut o inregistrare???????:((((((
    pleaseeeeeee

  • Leave a Reply