PRÂNZUL ÎN AER

Prima zi

Deșteptător ignorat timp de 1 ora si ceva, ștrampii rupți ai Alinei chiar înainte de emisie. Aceștia, cu ajutorul unui pix și cu puțină imaginație, devin imediat un trend de ultimă oră. Deșteptare frumușică.Nemâncată (dar asta se recuperează), 2 unghii rupte.Angela Sârbu cu 100 de teloane în mână, care te roagă să aștepți 1 min că ea acușica terminp vorba. Parcarea goală.Niște bodyguarzi cu care e tare nice să respiri o gură de aer. Fundale și jingle-ri pe care nu vrea să le pape softul de emisie. Senzații aiurea undeva în dreapta de jos, din organism. Adrian ursu care la ora 12.34 abia se trezește, dar confirmă că vine mâine la deșteptarea, machiaj făcut pe genunchi…tssss vine invitatul. Azi prima emisie la radio, după aproape 2 ani de dor.

Comentarii

Previous Post Next Post

10 Comments

  • Reply felicia 13 September 2010 at 12:33

    cu toata harababura asta tu inc areuseshti sa scrii pe blog. Maladetz!

  • Reply semiramida 13 September 2010 at 12:47

    online de ce nu putem asculta?

  • Reply olya 13 September 2010 at 13:24

    bafta la emsiune
    incerc sa ascult on line da nu prea gasesc…….

  • Reply Lia 13 September 2010 at 13:34

    Frumos!!!!!!! Intanire de neuitat cu FM-ul iti doresc!

  • Reply Alina 13 September 2010 at 13:35

    Și ăsta e abia început de săptămînă…nici nu-mi pot imagina ce poate fi pînă la final… surprize-surprize;) … but..cînd te gindești că putea să fie și mai rău- zici că e foarte bine ;)…mult NOROC la radio !!!

  • Reply Mara 13 September 2010 at 13:42

    azi paremi-se la toti e asa, eu abia am putut ridica capul de pe perna sa ma scol, ca la 9.00 ca un cetatean cinstit se incepe ora de munca, la mine era fara un sfert,eu inca eram lipita de pat…in privinta Detesteptarii de azi, auzeam numai din cind in cind vocea Alinei si a lui Andrei, ca ei fiind desteptatori mei zi de zi, am deschis si azi TV sa ma trezeasca…ce tin minte pe la sfr de 8… ca au venit cistigatorii de la parada cainilor, si ce mi-a placut cel mai mult faptul ca cistigatorii nu intelegeau nici o brinza romana :D:D:D, Andrei se straduia sa-i zica,hai zii de ce a caitigat cainele asta, dar sarmana doamna se bilbiia acolo intre dinti, incercind sa raspunda ceva…. in rest totul a fost OK, ca de obicei…va iubesc mult, si pe tine Nata la fel, faci un lucru si un Desteptator de zile mari, reusesti sa aduci zimbete pe fetele oamenilor si buna dispozitie in fiecare dimineata, avind in misiune echipa pusa bine la punct si foarte dragalasa ….sa ai succes si in continuare , sa te auzim cu proiecte frumoase si la Radio…succes!!!

  • Reply Cris 13 September 2010 at 14:34

    Am calcat peste regulile de la lucru, am scos ipodul si te-am ascultat. Mi-a placut. Muzica a fost super si tu pareai sa ai un glas happy.
    Succes

  • Reply astazi mai trista 13 September 2010 at 14:50

    da pentru acei care nu avut posibiltatea sa te auda,ce facem? unde vedem,auzim?….

    • Reply Nata Albot 13 September 2010 at 14:51

      stii cum e in prima zi? mai pica un server, mai nu merge un site…mi-au pormis ca in curind va merge online-ul…deocmadata 90.7 FM

  • Reply natalia 13 September 2010 at 15:14

    te-am ascultat partial,nu s-a simtit ca nu ai facut radio 2 ani,chiar din contra parca ai mai multa experienta,apropo mi se pare ca prea te-ai rasfatat invitatul.

  • Leave a Reply