De-ale mele

Luni, sictireală..ei șî și?

Iaca-șa zile de luni mai sunt pe lume. Când afară plouă și căldură văratică de week-end este nimicită de nori, răcoare și rafale de vânt. Când nu ai chef decât de să nu ai chef de nimic și nu ți-e prea dragă lumea, pentru că nu ți-e dragă. Na, iaca-șa zile de luni mai sunt pe lume. Și parcă n-ar strica să te-apuci de treburile amânate, și parcă n-ar strica să te bucuri pentru colega care a hotărât să se lase de fumat, și parcă nu e mare treabă că cineva ți-a răsturnat termosul cu ceai de măcieș chiar la picioare, și parcă n-ar strica să înțelegi că timpul înșelător fură minut cu minut din viața ta, da tu stai ca un șobolan de laborator și umfli fălcile de sictireală. Cineva îndrugă prostii în emisie, altcineva simte că poate să-ți spună când să deschizi și când să închizi gura, cineva spune „las-pe mine”, dar tu ai toate motivele să nu fii la fel de încrezută. Offf, câtă treabă este!!!! În așa momente, am impresia că doar capacitatea omului de a visa, îl poate scoate din impas. Știu că nu sună a soluție, dar eu mă simt mult mai bine de la trecerea în revistă a fanteziilor și viselor mele neîmplinite. Iată, m-am gândit la Brazilia și îndată a răsărit o rază de soare, or măcar la un Amsterdam în viitorul apropiat. Bateriile noastre sunt reîncărcabile?! Am stat de vorbă azi dimineață cu Brega, fix 5 min – da ce suc fresh pe stomac gol e Brega ăsta. Lipsa de coerență – iată un motiv pentru care azi nu trebuie de scris. Vine MC Gootza la Prânzul În Aer și asta nu e chiar atât de rău. Cred că și Eminem tocmai a ieșit dintr-o zi de luni mai lungă. Iată ce fac zilele de luni cu oamenii.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply dacielca 20 septembrie 2010 at 11:20

  salut, stiu ca nu e la tema, dar as vrea sa va cunosc parerea despre „Nunta in Basarabia”, merci

  • Reply Nata Albot 20 septembrie 2010 at 11:50

   Filmul e bun. Eu am ieșit cam tristă. Sărăcia ne mistuie și ne transformă într-un popor bântuit de ideea banilor și invidiei.

 • Reply O.Brega 20 septembrie 2010 at 12:36

  Merci, tu mi-ai făcut (cu echipa şi personal’no) o zi gustoasă, de neuitat, dis-de-dimineaţă! Keep doing it! Aşteptez peredacea ta!

 • Reply Nina 20 septembrie 2010 at 13:03

  Uneori, nu doar zilele de luni arata asa…Eu si fara rafale de vint si ploi ma simt nashpa,,,aiurea de tot-asta de cind activez intr-o institutie de stat, avind alaturi vreo 16 colegi de serviciu de gen femenin…unde ura, razbunarea, invidia-st ca la ele acasa…, si asta ma macina zilnic. Cand tu iti faci treaba si altii nu fac decat sa-ti mai bage bete in roate…si vampirismul energetic lor il simt si de la distanta…Dar ceva totusi ma linisteste(uneori)..ca in astfel de conditii fac „imunitate”…Asta e, tara mea..tara……. 😉 Zi buna tuturor!

 • Reply spectator 20 septembrie 2010 at 14:09

  Sa razi un piculet!
  Un roman, ajuns in Franta, isi ia „petit dejuner”-ul (cafea, croissant,paine, unt si marmelada) cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma,se aseaza langa el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru, francezul il ap…ostrofeaza: „Voi painea o mancati toata?” Romanul raspunde, prost dispus: „Evident.” Francezul facand un balon cu guma: „Noi nu. In Franta mancam doar miezul.Coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem in Romania”, continua, cu o strambatura insolenta. Romanul pastreaza tacerea. Francezul insista: „Voi puneti marmelada pe paine?” Romanul: „Evident.” Francezul, intorcand guma intre dinti si ranjind,zice: „Noi nu. In Franta,la micul dejun, noi mancam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam , facem marmelada si o vindem in Romania.” Atunci, romanul intreaba: „Voi francezii faceti sex?” „Bine-nteles!”, raspunde francezul cu un zambet imens. „Si ce faceti cu prezervativele folosite?” continua sa intrebe romanul. „Le aruncam, bine-nteles.” „Noi nu” conchide romanul „in Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta”.

 • Reply niusa82 20 septembrie 2010 at 16:46

  Buna Nata! Scrie te rog mult numele corect al cintaretei en gan?. Piesa ai pus-o azi la Prinz in aer. Mersi

  • Reply Nata Albot 20 septembrie 2010 at 18:12

   Anngun – Show In The Sahara

 • Reply Cris 21 septembrie 2010 at 09:49

  Am observat o imbunatatire evidenta a Desteptarii si daca mi se parea cam incalcita si verde la inceput, acum pare mult mai matura si baietii au devenit mai buni. Nu stiu cine face stirile la Desteptarea, dar o face/fac bine. Bravo…o zi buna

 • Leave a Reply