De-ale mele

Weekend de mln

Uniii scriu cărţi, alţii doar sms-ri.Şi unii şi alţii fac bine – se exprimă. Am fost taxată pentru prea multă sinceritate pe blog. Cică, de ce oamenii chiar ar trebui să ştie totul despre mine. Chiar aşa. De ce? Oricum acest totul e atât de relativ. Noi, nici măcar în faţa oglinzii, nu ne recunoaştem nouă înşine totul. Iar nevoia de exprimare nu e decât o posibilitate de eliberare.Altfel crăpăm.

img_2307

Natura, topirea în ea, ascunderea în ea, evadarea în ea, respirarea ei, admirarea ei, contemplarea ei, răpirea ei, risipirea în ea, tânjirea după ea. Am intrat pe ultima sută de metri înainte ca să ne retragem prin vizunile cui ne are şi să ne sugem labele încărcate cu amintiri şi dor în serile cu ger.

img_2368


Rug, chitară,lemne, soare, cahor, ciuperci, placinte, caşcaval tare bun, muzică, prieteni, fum, pui de somn pe bancheta din spate…deci se poate şi altfel.

img_2298

Comentarii

Previous Post Next Post

21 Comments

  • Reply doina 25 September 2010 at 21:55

    veu si eu!!!

  • Reply David 25 September 2010 at 22:03

    WOW Nata.
    Look wonderful as usual :))) I wish I had a Nata 🙂 I would be the happiest man in the world 🙂 I I can not do what you do, hard to get my left hand to understand what my right foot is doing:(((( So these days it is 3 hours a day in the gym 🙂 Muscles, really lean ( Not as lean as Nata ) and feeling really healthy:)
    Thanks for sharing your pictures ( I find the coco red nails cool :))))))

    • Reply curcudus 27 September 2010 at 09:39

      wei pm, noi toti avem o nata langa noi. trebuie doar sa stim sa o cucerim si sa o pretuim. dar eu vad ca si americanii sau ce esti, ca si moldovanu, tot se uita dupa capra vecinului, crezand ca ea e mai grasa si ca da lapte mai dulce…

  • Reply sofia 25 September 2010 at 22:47

    Nata cred ca putini sunt acei care se studiaza pe sine insusi ,mai multi sunt acei care apeleaza la psihologi sau la astre , la ghicitori sau cer ajutorul prietenilor atunci cind simt ca nu mai rezista……a intelege ce te poate salva de la o noua depresie sau ce poate atenua un inceput de isterie si nervi este un drum nu usor,,,si daca ajungi sa te poti ajuta singur in astfel de situatii fara a te izola bineinteles , stiind a/ti monitoriza dispozitia si starea psihica e un lucru mare…Natura e ceea ce te ajuta se pare si iti place foarte mult,unora le place disco altora le place tzigara si celorlalti le ajuta plimbarea in parc…Eu sunt pentru natura cind imi pierd orientarea …ea ma ajuta …inexplicabil…eu stiu una cind incep s/o iau razna…am nevoie sa ies inafara orasului…a devenit traditie…Nata continua sa fii sincera …

    • Reply E.T. 28 September 2010 at 09:22

      eu am inceput sa practic yoga mai in serios, pe mine m-a ajuta.

  • Reply kafka 26 September 2010 at 02:04

    Uite vezi ai inceput saptamina aiurea, dar ai terminat-o cum zici tu de mln.

  • Reply Aliona* 26 September 2010 at 13:35

    Frumoasa odihna de mln….
    Ce figura faci in poza a doua,ce inseamna ea,???
    Mia stirnit curiozitatea 😉

    • Reply Nata Albot 26 September 2010 at 16:15

      E o variate de la poza copacului…

  • Reply aurasu 26 September 2010 at 13:47

    Super odihna,imi place si mie natura. Ai strins cumva ciuperci, unde ai petrecut timpul?
    Imi place pozitia ta,de parca zbori!!!

  • Reply ana 26 September 2010 at 18:38

    foarte fain, m-a relaxat si pe mine…

  • Reply Mishka 26 September 2010 at 20:57

    este un remediu bun aici http://www.youtube.com/watch?v=IpZm1TstpjQ

    • Reply E.T. 28 September 2010 at 09:26

      love this song…it goes out to a lot of people i know.

  • Reply Cosmic Girl 26 September 2010 at 20:59

    Cred ca in tot ce spui esti sincera, dar nu spui chiar tot!
    Daca persoana care te-a taxat e un suflet drag tie, poate a facut-o pentru a te proteja si atunci, merita sa te gandesti la asta. Iar daca e vreun frustrat – nu-l lua in seama.
    Frumoasa fata, frumoasa ziua, frumoasa poza:)

  • Reply natalia 27 September 2010 at 10:09

    Da,natura ne reincarca cu putere , energie in comparatie cu multe lucruri care ne inconjoara ea nu este falsa dar este extraordinar de minunata,bravo tie ca gasesti timp sa savorezi aceste placeri.

  • Reply Natacha 27 September 2010 at 16:14

    Nata, cînd mi-am deschis blogul meu, am primit aceleasi mesaje: ca e prea direct, de ce oamenii trebuie sa stie totul despre mine etc. Pe mine chestia asta ma amuza, oare daca eu spun ce am facut astazi, ce preocupari am, la ce concerte ma duc si ce muzica imi place, oamenii cred ca deja ma cunosc? Pîna te vom cunoaste noi pe tine, înca multa multa vreme se v-a scurge si tot n-o sa reusim!
    Pup

  • Reply felicia 27 September 2010 at 16:15

    Salut, Nata, nu ne mai spui tu chear tot. Stii tu ce spui. Ai fi spus tot , atunci stiam si ce-ti face familia , tu , cind sunteti acasa. Ce lasi stiuta este starea ta spirituala. Asta ca sa-ti deschidem interesati blogul in fiece zi si sa ne regasim aici, sa ne spunem ” uite si Nata simte la fel, si cei ce comentreaza from wherever the world fel the same”

  • Reply kafka 27 September 2010 at 16:47

    Nata, doua intrebari micute de tot: Tu ai fost la ”Casa Mierei”? sau prin zonele Calarasului mai exact in satul Hirjauca?

    • Reply Nata Albot 28 September 2010 at 08:04

      N-am fost, dar as merge…da-mi detalii despre itinerar…

    • Reply posmotrel 29 September 2010 at 11:24

      Ți-am zis jă duminica, hai la Hârjauca! (Asta Nataliei, că nu văd cum să-i răspund direct).

  • Reply kafka 28 September 2010 at 17:39

    Eu de exemplu nu am fost dar mi-a povestit cineva cum ca e interesant. deci ”Casa Mierei” se afla in Reciula ( Calarasi). Acolo este degustare de diferite sorturi de miere, mincare traditionala, vizitezi stupul care se afla chiar in casa lor, pentru cei interesati se mai vinde miere lecuitoare, la fel preturile variaza si e deschisa oricind.
    In Hirjauca sau Palanca ( tot Calarasi dar dupa Raciula) este un muzeu ”Casa Parinteasca”cu mestesuguri, haine, covoare populare chiar si lucruri macrame (nu stiu daca e corect scris), la fel cred eu gustari traditionale, natura primitoare etc. Telefon (244)-73-175, Tatiana Popa.

    • Reply Fata cu teatrul 29 September 2010 at 11:13

      Kafka, merci pentru repere… si pentru ideea geniala pentru weekend-ul urmator:)

    Leave a Reply