PRÂNZUL ÎN AER

All about coffee

coffeCafea cu usturoi şi miere sau cardamon şi scorţioară. Azi mă aşteaptă CEVA cu aromă de cafea şi un om-mitralieră. “Prânzul în aer” la Aquarelle Fm, 90.7 cu Alexandr Stukalov – un ciuvak care ştie să prepare cafea de nota 10 şi să vorbească despre toate în cele mai frumoase culori.

Puteti asculta şi on-line: www.aquarellefm.md

Comentarii

Previous Post Next Post

13 Comments

  • Reply Manane 28 September 2010 at 13:48

    usturoi???:) acus incerc sa va ascult online;)

  • Reply curcudus 28 September 2010 at 15:41

    da el shi, lucreaza la restoran..? :))

  • Reply rodica 28 September 2010 at 15:52

    De citeva zile incerc sa va ascult online si nu merge… i-mi pare tare rau, pentru ca sint sigura ca pierd multe lucruri interesante…
    Succes Nata!!!

  • Reply Irina 28 September 2010 at 16:25

    foarte gustoasa cafea…. mai ales aceea cu rom…… mmm Delicios

  • Reply tenace.wordpress.com 28 September 2010 at 23:37

    …mii de scuze, dar totusi nu inteleg nimic in cafea…

    • Reply Irina 29 September 2010 at 11:25

      de fiecare data cind inceracm alt fel de cafea..tot nu gaseam nici o deosebire, dar o cafea facuta dupa o reteta corecta si de un “profesionist”…chiar ca are alt gust…sau poate asta e “samovnushenie”

  • Reply Fata cu teatrul 29 September 2010 at 10:26

    Cafeaua de dimineata este unul din tabieturile mele zilnice:) Aroma cafelei se simte mai intens daca o savurezi in timp ce admiri rasaritul…

  • Reply Alex 29 September 2010 at 11:28

    ciuvak? N-ati putut gasi un echivalent in romana?

  • Reply Cosmic Girl 30 September 2010 at 09:24

    Foarte dragut ciuvaku!
    Pasionat de ceea ce face, inteligent, suflet cald si cu o modestie cuceritoare. S-a simtit ca ti-i bine si ca ti-a placut sa te rasfete cu cele mai bune cafele:)
    Cafea si ciocolata – 2 vicii la care nu pot sa renunt!

    • Reply Fata cu teatrul 30 September 2010 at 09:44

      Cosmic Girl, de ce “vicii”?
      Eu tot le ador, si nici gind sa renunt la ele!:)

  • Reply olea frumusachi 1 October 2010 at 17:24

    Atunci, cind citesc ceva de Nata si gasesc fel de fel de cuvinte ca ,,ciuvak” in cazul acesta si ca alte cuvinte de gen uaii, cind era concursul de la pro fm cu ,,Roata …”’imi aduc aminte de o profesoara de la ASEM, care vorbea cu studentii in felul urmator,, Kruta”,,prikolina”,,si fasi bai”imi provoaca asa un dezgust pe linga faptul ca avem o limba atit de frumoasa si culta pe care multi incearca s-o faca mai ,,in pas cu moda” pe cind Dexul ne arata cu totul si cu totul o alta romana.

  • Reply Alessandra 3 October 2010 at 18:56

    Interesant subiect de conversatie…. shi chestia cu ciuvaku e foarte tare(imi cer scuse anticipat,dar,cu toata rusinea,am uitat multe lucruri cum se scriu in romana…)… Pot sa spun si eu,shi sa povestesc ft multe lucruri despre cafea… e o tema extraordinar de vasta(am de-a face cu cafeaua de dimineata pina seara)! Dar e ft important unde shi cind o bei… Credeti-ma,in fiecare dimineata fac citiva km in plus,inainte sa merg loa servici,ca sa pot bea un adevarat espresso. Dar credeti-ma,cafeaua mokka pe care mi-o pregateam cind traiam la Buiocani;o gateam dimineata devreme si o savuram cind urmaream de la balconul apartamentului intregul moviment matinier. Akum,ca nu mai am aceasta posibilitate,pot sa spun ca sa iti bei cafeaua dimineata,e un lucru,uneori,mult mai intim decit pare…. O zi buna la toti!!!

  • Leave a Reply