26 Comments

  • Reply adry 9 November 2010 at 03:06

    Felicitari!!!tot mai mult si mai mult imi place aceasta femeee !!!buna idee

  • Reply felicia 9 November 2010 at 09:46

    am vazut aseara tirziu emisiunea si tare dulcika ai fost. Erau emotii,normale,omenesti. Ambii sunteti ku limba dezlegata. Asta salveaza. Uneori puteau fi si pauze,asa,pentru rekulegere. Bravo! Mai vreau!

  • Reply Presa Sportiva 9 November 2010 at 09:49

    Bravo ! 3 fois Bravo !

    Un show care trebe’ s’apară odată şi’odată dup’atâta politică !

    Timpu’ ales taman la la ţanc, când sufletele obosite se’ntorc de la muncă, pornesc tv’u şi papă bine, or’ dacă n’au şi păpa, s’apucă de gătit…

    Aplauzele cam ca’n filme, uneori parcă pre’ multe…

    Decoru’ frumos, publicul cald şi “aplaudăros” 🙂 şi prezentatorii ciotkoşi şi dezinhibaţ’…

    Ni’o plăcut.

    Doamne Ajiută !

    • Reply Silvia 9 November 2010 at 14:17

      Foarte corect, nu mai vrea lumea politica, e obositoare!!! Mie mi-a placut -nu ma asteptam sa aveti si invitati (atit de distinsi ca cei de ieri, BRAVO!!!), credeam ca va fi ceva de gen apeluri telefonice in direct, concursuri…

  • Reply Natutza 9 November 2010 at 11:19

    Felicitari pentru un start reusit!!! Multe emotii…astea s-au vazut))) dar a fost ok pentru inceput! Eu sper sa inceapa un schimb de recete:) si gospodinele care va privesc sa urmeze sfaturile referitor la un mod sanatos de a minca. Eu azi fac legume scaldate in dip 😉 dar voi, fetelor?

  • Reply Mara 9 November 2010 at 11:59

    Şi nici nu trebuie… Avanti! La mai mult şi la mai mare! Să va fie într-un ceas bun! IAR NOI SĂ VA ÎNDRĂGIM ŞIMAI MULT!

  • Reply Vicky 9 November 2010 at 12:17

    Frumosi! Si tu, Nata, si Andreika, ambii sunteti bravo! Intotdeauna este loc de mai bine si voi stiti cum sa cresteti! Va pup!

  • Reply olga r. 9 November 2010 at 12:52

    Vazind making of-ul, am avut o revelatie: imi place accentul moldovenesc “cult” mai mult decit cel romanesc 🙂

  • Reply Cris 9 November 2010 at 14:15

    Eu am privit emisiunea si asa si nu am inteles despre ce este. Nu trebuie telespectatorul sa stie exact ce i se ofera? Decorul e super: cu gust facut…totul arata bine. Imi place movul…arata bine!
    Andrei era bun la Desteptarea…iar cum Desteptarea e asa si asa, iar tie la Sare si Piper parca ti-ar trebui cineva mai copt…Andrei nu poate vorbi cu copiii, doar vorbeste mult…nemaivorbind ca la bucatarie nu este credibil.
    Emisiunea parca e un calambur de Martha Stewart (doar ca Martha e pro si e trademark in domeniu) si Happy Hour…
    Ma bucur ca apar emisiuni mai diverse si iti doresc tot succesul din lume.

  • Reply lory 9 November 2010 at 14:33

    Emisiunea super!Decorul frumos!Nu mi-a placut doar invitata!Cinta super , dar cind vine timpul de vorbit …La mai mult si la mai mare!

  • Reply natalia 9 November 2010 at 14:36

    da!! foarte bine!!! nota 10!!!

    chiar mi-a placut ca pare a fi o emisiune gen Teo Trandafir! Adica asteptam mai multi invitati, birfe (dar cu masura, caci la moment Maruta intrece masura la Happy Hour) si la urma finisul cu o melodie!
    super!!! ma bucur ca am ajuns sa vad asa emisiuni made in RM!

  • Reply ilona 9 November 2010 at 15:12

    am ajutat la curatat bostanii, am curatat 2 din 3, am astupat canalizarea…si cu 5 minute inainte de a incepe emisiunea…am luat cu o farfurie apa de acolo si am aruncato…si totul a fost bine…inceputul poate nu a fost asa cum ai vrut tu…stiu ca ai vrut sa inceapa cum vorbeai la telefon…dar lasa ca si asa e tare ok…tu nu ai nevoie de scenariu…tu cu Andrei vorbiti liber si frumos…chiar si rusismele spuse de Andrei sunau frumos…cum le pronunta el…nu am putut sa ramin pina la urma…dar ramin neaparat in alta seara…

  • Reply aurasu 9 November 2010 at 16:52

    Superrrrrrrrr,multa creativitate

  • Reply Silvia 9 November 2010 at 17:20

    a fost frumos, cu suflet! mult succes!!!

  • Reply natalia 9 November 2010 at 18:08

    Am privit a fost OK, tu a in totdeauna te-ai tinut tantos, stii eu sunt convinsa ca de tot de ce te-ai apuca tie o sa-ti reuseasca esti un om talentat si unical.

  • Reply rokoko 9 November 2010 at 19:22

    Nu cred ca doriti numai laude. Astea n-o sa va ajute sa cresteti. Andrei, am pretentii la tine. Trebuie sa-ti propui sa vorbesti asa cum te-a invatat dna Postolachi. Ne-am saturat pana in gat de politica si e minunat ca avem ,,Sare si piper”, dar ne-am saturat foarte mult si de rusizme. Deci, respecta-ti limba si respecta-te pe tine insuti. In rest…mult succes amandurora si o audienta formidabila.

  • Reply veronica 9 November 2010 at 21:53

    Jurnal TV poate fi urmarit si in Romania?

  • Reply Adrian 10 November 2010 at 10:46

    La ora care este difuzata emisiunea nu pot fi acasa, exista vre-o inregistrare on-line unde o pot urmari?

  • Reply Gerassol 10 November 2010 at 11:24

    Deja de doua seri fac mincarea cu un picior in bucatarie si unu in living, nu am TV la bucatarie, astept ceva inedit de fiecare data,pina acuma 50% am primit…imi place ratiunea in gindurile Natei, nu-mi plac unele ginduri ale lui Andrei,se creaza impresia ca nici el nu stie ce vb si o face la “galop”,daca vreti sa aveti succes va sugerez sa invitati oaspeti care au ce povesti asa ca Catalin Crisan de ex. cu toata stima fata de familia Ambasadorului Ro la Chisinau, m-a dezamagit si el si sotia si copiii, poate nu inteleg Romana la un moment m-am intrebat ?!… Inca ceva … Andrei stie ca mai are muuult de muncit pina te va ajunge si poate de asta iti tot i-a “vorba din gura”, nu mi-am propus sa-l critic de rau pe Andrei din contra…el este poate unicul barbat -prezentator in MD care vb asa coerent, chiar daca si aberatii. principalul ca nu se bilbiie, lucru rusinos la TV.Nata tu cind faci vre-o gafa nu mai pune miinile la ochi, nu faci decit sa accentuezi si mai mult,inceputul emisiunii este incredibil dar finalul iese cam scilcit.Publicul din sala este cam pasiv…hranitii si pe ei poate prind la puteri si vor fi mai receptivi.Cea mai plictisitoare parte a emisiunii este cea a panoului informativ,includeti si fun news,sunt binevenite desigur si informatiile din cultura istorie…dar dati cite un pic.Aduceti si gimnasti,dansatori,balerini , actori si sa-si prezinte si ei in 1.3-2 min talentul.
    Te rog sa nu te superi pentru critica facuta, dar am facut-o cu intentii doar de bine, cum nu ar fi si ce nu ar iesi voi ramineti cei mai buni in MD, eu va admir si va iubesc mult,Jurnal TV a devenit p-u familia mea cel mai iubit postTV, nu pot decit sa ma mindresc ca existati.Am sa-ti scriu o reteta mai incolo,apropo aseara am gatit taietei cu parmezan.
    Bafta multa, off..astept sa vina seara sa va vad iar;):*

  • Reply zara 10 November 2010 at 19:11

    idei interesante pentru retete pot fi gasite la http://www.say7.info/

  • Reply Cristina 11 November 2010 at 17:47

    Emisiunea e o premiera pentru moldova si e minunata! Nata esti superba, esti idealul meu de femeie si ma bucur ca am de la cine invata! Bravoo si multa bafta!!!

  • Reply Gerassol 12 November 2010 at 11:52

    Emisiunea nu numai ca e buna dar e si molipsitoare, eu cum ajung acasa va astept ca copiii la Povestea de seara:)…Nu pot sa nu zic vre-o 2 cuvinte de Brega: Tare e omul asta, chemati-l mai des, mie imi place sa-l ascult tre sa fii un mare curajos sa mergi impotriva la toti:D! Mai invitati-l pe Stratan ,aseara a fost cam trist,chemati-l cind nu e ziua lui:)!Nata vorbeste cu cameramanii sa nu se mai bage atita in cadru, eu cred ca se poate cumva de trecut de la o camera la alta fara asa mari stresuri, si sa se miste mai repede cind ii inviti sa filmeze ceva, cu toate ca ei singuri ar trebui sa stie.
    In rest totul e la nivel!Bafta eu cred in ascensiunea voastra!
    :*

  • Reply Mari 15 January 2011 at 21:27

    Mi-a placut expresia din final :”Emisiunea e despre mancare…” :)))))
    Anyway, felicitari pentru aceasta emisiune, eu sunt FAN!!! 🙂 Si platoul arata grozav, ca la cele mai bune emisiuni din lume!!!

  • Leave a Reply