De-ale mele

De ce nu da

Cald,frumos,primavara, noiembrie, oameni rai, oameni buni, taximetrist narmalinyi, drugii nu suna, se simt cu vreo insecta pe ureche, as scrie o muzica, dar nu ma pricep, toti au nevoie de o evadare, eu de ce nu ma pot deconecta? Off, poate-n weekend. In weekend eu voi fi in visul lui juraveli, sau poate nu.In loc de somn-blog.Vind blog, blog la pret de somn.Cumparati un blog!unul tare cinstit. Oleac prafuit, da merge.cit sheretzi? Ei, nu mult, asa niste somn. Somn? Asa mult? Da shiniti crezi niata? Blog la pret de somn, undi s-o mai vazut asa sheva. Ia-n las mata, poate mai scazi din pret. Nu, nu scad. Incoleaca….incoleaca.sfrrrrrr,sfrrrrr-frumos eu sforai?

Comentarii

Previous Post Next Post

6 Comments

  • Reply Ada 10 November 2010 at 01:10

    Somn usor Nata 🙂

  • Reply mitch 10 November 2010 at 01:33

    in alta ordine de idei, in spaniola Nata inseamna smantana 🙂

  • Reply Wyo 10 November 2010 at 09:51

    Mda…shi mai conteazi frumos sau nu, sforaie sanatoasa….
    Mai scrie cind ai timp sau te saturi oleaca de somn!

  • Reply natalia 10 November 2010 at 09:52

    Draga Nata te inteleg foarte bine am trecut si eu prin perioada cind pentru somn dadeam totul,dar acuma am prea mult cuce-a mai mare placere ti-as da vre-un kl., daca te-as putea ajuta cu ceva as fi onorata.

  • Reply Vicky 10 November 2010 at 13:34

    Ei, vinzi… Nu mai vinzi! Daca nu-l vrei, il faci cadou, si cu bonus inca:)
    Vad ca-ti place sa muncesti, da te rog ai grija de tine!
    Apropo, si Andrei e baiat bun, nu-l lasa prada railor:)

  • Reply Ana 10 November 2010 at 21:20

    ai avut un inceput foarte bun cu emisiunea. felicitari! Dupa mine ar trebui sa aveti si niste timpi in care sa va trageti sufletul chiar in timpul emisiunii fiind ca mi se pare prea solicitant pentru 2 oameni sa tineti doua ore de emisiune in direct . cautati ceva stil muzica, documentare, materiale filmate in prealabil ….
    in rest… sa-ti traiasca iphone-ul !

    P.S. dulciurile de la Bucuria si bauturile de la Cricova- cele mai bune ever. Asta e brandul vostru de tara !(+placintele ) 🙂

  • Leave a Reply