De-ale mele

GANIŢI VOI TĂŢI!

GATA! ATÂT! LĂMÎE SE SCRIE LĂMÂIE! ŞI EU AM SĂ MĂ DUC ŞI EU LA VOT! Sincer, asta e tot ce-am putut stoarce din mine, dupa o saptamina in care viteza cu care am trait a fost asemanatoare celei a unei veverite intr-o roata. M-au intristat citiva oameni pe care,cu sfintenie, ii consideram inteligenti. M-au deceptionat citiva politicieni pe care ii consideram, cel putin, curajosi. M-au uimit citeva personaje politice prin mica doza de flexibilitate, pe care nu credeam ca o mai au. Si m-am convins, din nou, ca totul este trecator. Deci, si asta va trece….

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Mara 26 November 2010 at 09:18

    Ganesc,ganesc… Si asa de fiecare data tot cu “gonci” vin toti cei dornici de putere.Da noi sintem deprinsi,asa ne place sii tot alegem si tot ne spetim in speranta ca unul dintre ei nu va avea obrazul ca “tureatka” la ciubota, dar iar mai trece o vreme si se adevereste ca si la dinsu-i tot asa ca si la drujii lui… Da eu tot o s ma duc la vot!
    Si poate anul asta cumva,ceva,sau cineva va schimba un pic tabloul.

  • Reply iulia 26 November 2010 at 12:29

    Am observat si eu la ultima editie de Sare si piper ca nu prea erai cu dispozitie( refuzurile de la politicienii care pretind a fi inteligenti, dar care nici nu raspund la telefon) Si cam ma pricep si eu cine, deoarece pe pielea propriei-am cunoscut naravurile/ Lasa Nata, ca vedem noi dupa 28 noiembrie tot asa vor cinta/ Multumesc pentru satisfactia pe care mi-o daruiesti privind emisiunea ta/ Sunteti bravo!!!!Ma duc la vot, nu ma las pe miinile lui Valera!

  • Reply aurasu 26 November 2010 at 18:11

    foarte corect!totul va trece …si timpul fuge foarte repede

  • Leave a Reply