De-ale mele

Dezgolit frumos

adam-levin

-MMMMM. Hot! Nici măcar nu încerc să-mi ascund reacţia. Eu doar mă uitam la asta,contemplam.

Colegii (bărbaţii) din jurul meu comentau:

– Nata, sufletul contează, sufletul….

– Nata, pentru asta e nevoie de 6 luni de sală, dar pentru burta mea – ani şi ani de muncă grea

– Am văzut fotografii mult mai bune….

Mie de el îmi place şi îmbrăcat şi n-aş spune că dezbrăcat îmi place mai mult. Nu-mi place că îşi bărbiereşte părul şi nu-mi place că îmi taie zborul imaginaţiei, când îmi închipui ceea ce se ascunde sub acea mână. Parc aş vedea acolo o mână mai puţin plată. Dar vai, câte ni se par nouă consistente, fiind destul de plate în interior…Aşa că nu voi dezvolta subiectul, ci mă voi referi doar la partea socială a proiectului. Adam Levin s-a dezgolit, din păcate, nu ca să mă impresioneze pe mine, ci să-i convingă pe bărbaţi să facă periodic teste la prostată şi testicule, pentru a preveni apariţia cancerului.

Curios, bărbaţii din jurul meu s-au simţit mai puţin atraşi de mesaj. Femeile mai mult…doar de conţinut. Target greşit sau comunicare eşuată? Şi încă ceva: poţi oare să convingi, intimidând cu perfecţiune un bărbat obişnuit, să urmeze un sfat absolut vital. Eu cred că nu. Unei femei însă ar putea să-i pice fisa pentru a-l trimite la doctor. Asta e o idee.. Hm?

Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply miracol 8 January 2011 at 20:10

    Pentru o astfel de campanie ar fi mai potrivita imaginea unei fete super sexy, foarte provocatoare pentru colegii nostri de terra purtatori de testicole, cu mesajul subtil: o vezi? o vrei? pentru a putea in contiuare – fugulita la doctor! Ar fi mai productiv sau mai bine zis, mai rezultativ, caci barbateii ar simti pericolul de a nu mai fi in stare de placeri… si, ah! ce ar putea fi mai groaznic 😉

    Ceva similar as spune despre publicitatea colantilor Ponti. Sincer, imaginile fetelor care isi demonstreaza mindru fesele abia acoperite deja stirnesc greata. Se pare ca auditoriu-tinta acestor promo sunt mai cu seama barbatii, nu femeile. Dar producatorul se inseala daca crede ca barbatii ne cumpara strampii. In 90% ne li procuram singurele, nu-i asa? Deci, sa fie imagini pe placul nostru! Nu e vorba sa ne puna foto de baieti sexy pe strampi, ca si pe strampii italieni sunt fete, dar… hmm, nu ne provoaca reactii adverse.

  • Reply ion 8 January 2011 at 23:27

    Când vorbești că nu îți place că își bărberiește părul, ai în vedere de cel pubian ?

    • Reply Nata Albot 9 January 2011 at 13:09

      orice par de pe corpul unui barbat, in afara de cel de pe fata si cel de sub brat, trebuie sa ramina intact

  • Reply vitea 11 January 2011 at 22:15

    Parul intact, cateodata camm…mmm deranjaza, asa ca il eliminam.

    Dupa mine, mesajul era sa fie mai pe intelese daca mana era sa fie asa mai uscata, mai verde si mai de mort.

    • Reply Manane 17 January 2011 at 17:46

      am ris cu pofta:))))))))

    Leave a Reply