De-ale mele

Iubire,iubiţi, iubeşte


Iubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşteIubire,iubiţi, iubeşte
Nata Albot scrie despre iubire. Şocant, femeia aceasta nu se poate opri? Cum le reuşeşte ea pe toate?
Carne, noi vrem carne…..Prăjită, crudă, semipreparată, cu sânge, carne vrem. Ce-ar fi vrut ea să comunice prin acest articol. Unde, unde e scheletul?

Dar mie deloc nu-mi e interesant pe cine iubiţi voi, cu cine vă simţiţi bine, de ce iubiţi sau nu mai iubiţi.Eu doar mă bucur dacă reuşiţi cât mai mult timp să vă simţiţi bine în doi şi mă mâhnesc când cei nu mai reuşesc. Nu mă interesează detalii, nu vreau să ştiu ce n-a mers. N-a mers? Şi n-a mers!

Să începem, aşa dar…eu îl iubesc pe Viorel. Pentru că el numai mie mi-a arătat măseaua lui de minte şi pentru că el ştie secrete despre mine, pe care nici mie nu mi le spune…….Eu îl iubesc pe Andrei, pentru că el ştie să cânte, să glumească şi să mârâie aşa cum nu mârâie nimeni, eu il iubesc pe Cibo…pentru că numai el îmi spune Natashunea, eu îl iubesc pe Alecu pentru că mi-a adus azi o ciocolată de la Moscova….şi toţi ei şi voi toţi meritaţi o dedicaţie de Dragobete. Urmează….acesta este doar to tease= a zădărî (dicţionar eng-mold)

Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply sylvia 23 February 2011 at 12:25

    Eu imi iubesc sotzul ..pentru ca …pur si simplu il iubesc, poate pentru ca este al meu, si numai al meu, stiu asta… si simt asta !
    Poate pentru felul lui de-a fi: tandru si intzelept, poate pentru cafeaua de dimineatza, cinele-surpriza…nu stiu..poate pentru faptul ca ma face sa ma simt mai femeie dekit oricare alta femeie …nu stiu…dar IL IUBESC!!!

  • Reply Alina 25 February 2011 at 00:23

    eu il iubesc numai pe el,el este raza de soare si el ma face sa rad…dar astazi el m-a facut sa plang si sa ma pierd printre visurilee si sperantele mele…astazi mi-am dorit sa fie altfel…sunt singura si simt un gust amar…urmele cre le-am lasat pe corpul meu ma dor si cuvintele lui sunt dureroase…Cerule,ajuta-ma !!!!

  • Reply Gerassol 25 February 2011 at 09:39

    Sa continuam asa dar…eu o iubesc pe mama chiar daca suna de 2 ori pe zi si ma intreaba ce nou am,o iubesc si atunci cind ma cearta pentru ca iar cheltui bani pe haine, din cauza carora cade dulapul deja,il iubesc pe tata pentru ca suna foarte rar si nu ma deranjeaza, imi iubesc sotul pentru ca pe 14 febr.mi-a adus ghiocei,il iubesc si atunci cind ma scoate de pe fix pentru ca arunca ciorapii sub pat sau pentru ca murdareste oglinda in baie de cite ori se spala pe dinti,il iubesc pe Trica un papagal rasfatat din cauza caruia trebuie sa spal perdelele in fiecare luna, imi iubesc colegul..ba nu colegii pentru ca ma stimeaza, imi iubesc si dusmanii pentru ca ma vorbesc pe la spate si isi consuma nervii ca eu sunt mai buna, ce mai..iubesc soarta,destinul,viata..ziceti-i cum vreti..pe care mi-a dat-o cel de sus.

  • Reply rodi 25 February 2011 at 15:33

    il iubesc pe Roberto ca traiesc in apartamentul sau dar el plateste facturile,o iubesc pe sora mea cind imi da dreptate si cind ìmi pune mintile la loc cind cred in basme…..nu o iubesc pe viitoarea soacra caci isi tine feciorul numai linga ea si vrea toata atentia lui,nu o iubesc pe Cristina ca e invidioasa,iubesc Moldova dar traiesc in Italia………..

  • Reply tough love 25 February 2011 at 21:37

    invat sa ma iubesc pe mine:)

  • Leave a Reply