De-ale mele

Binefacere cu vedete

Savelive este o organizaţie din Moldova, care se ocupă de colectarea fondurilor pentru copiii grav bolnavi. Este o instituţie nonprofit,  la care se adresează părinţii, rudele celor care au nevoie de ajutor, inclusiv financiar, pentru o porblemă gravă de sănătate. Au până acum la activ câteva succese îmbucurătoare, iar iniţiativa cu care au venit mi s-a părut, cel puţin logică. Nu noi am demonstrat că vedetele, persoanele notorii, formatorii de opinii, au mult mai multe şanse de a influenţa masele. De aceea, prin intermediul personalităţilor, diverse organizaţii religioase, de binefacere, de apărare a drepturilor, reuşesc mult mai uşor  şi mai eficient să-şi promoveze mesajul. Ceea ce şi-au pus ca scop cei de la Savelife este ca lumea să afle despre existenţa acestei organizaţii şi să fie mult mai deschisă pentru donaţii. Cum? Implicând vedetele din MD. Aşa cum era de presupus, în studioul de înregistrări a fost o mare debandadă. Toată lumea gălăgioasă, pusă pe şotii, obosită de atâtea filmări, cu planuri date peste cap. Eu mai puţin, pentru că venisem la sfârşit de zi. Erau unii lihniţi de foame. Venise şi pizza în final. Apoi filmările noastre au început să miroase a cantină. Apoi cineva a vrut la baie, apoi pe nu ştiu care îl suna telefonul. Deci se poate spune că ne-am distrat. Am ieşit cu o senzaţie foarte plăcută de acolo. Aceea că avem, în sfârşit, o mână de artişti tineri, frumoşi foc, talentaţi, unici, cu care se poate face treabă. Bani să fie. Eu aş face un musical cu ei, cu toţi, aşa ca pe Broadway. Pot cânta live, au farmec, sunt cunoscuţi…..Chiar dacă eu aş mai fi umblat puţin la versurile piesei şi mai ales la titlu, oricum mi se pare că totul a ieşit binişor. Şi melodia e drăguţa, şi voi aţi aflat despre nişte oameni care prin intermediul nostru, al vostru, pot salva viaţa unor copii.Dumnezeu să vă pazească de serviciile acestei organizaţii. Sper că singurul vostru contact cu ei ar fi să hotărîţi să oferiţi un ajutor financiar pentru un caz al vreunui copil despre care veţi afla chiar de pe site-ul savelife.infosavelife

Comentarii

Previous Post Next Post

6 Comments

  • Reply cristina 11 June 2011 at 17:52

    m-a emotionat foarte mult filmuleţul in special versul:”hai sa oprim caderea stelelor”:)

  • Reply In sfirsit 11 June 2011 at 22:26

    pozitiv, nobil, frumos! chiar daca formatul videoclipului nu este unul nou, este emotionant si motivator, plus ca si melodia prinde din prima. Tara noastra e destul de surda si muta la initiative caritabile, abia de incepem sa invatam ce inseamna marinimie si toleranta…si din acest punct de vedere chiar clipul asta chiar inspira. Vocile bune, oamenii frumusei, sper ca si campania sa aiba priza. Avante!

  • Reply In sfirsit 11 June 2011 at 22:28

    Ah…da nu pot sa nu spun ca Olia Tira e fermecatoare si mai este o fetita pe acolo in roz, bruneta….dar nu stiu cum o cheama….e asa de blinda si draguta…Si cireasa de pe tort, of course e Gugutza!

  • Reply natalitza 12 June 2011 at 09:18

    mie imi place mult melodia , pentru ca in acest clip lumea zxambeste si zambeste frumos …si e nice si dulce …si lume frumoasa si talentat …si pentru ca la noi nu se fac videoclipuri cu lume frumoasa si zambitoare …se fac videoclipuri cu mesaj stupid , cu asa zice fotomodele care emana ingamfare si fara nici un mesaj ..bravo

  • Reply Ana 14 June 2011 at 17:50

    Mi-au dat lacrimile, foarte emotiv, e un lucru mare ceea ce faceti, pling ascultind versurile, am motiv, dar am si aripi… am putere de a iubi si merge mai departe. Multumim mult pentru ce faceti, ei au nevoi de voi, de noi toti.

  • Reply katya 18 June 2011 at 13:13

    de unde se poate de gasit mp3 la aceasta piesa?
    FOARTE FRUMOS

  • Leave a Reply