De-ale mele

Swedish House Mafia.Recomandare

Până astăzi nu ştiam exact ce-a fost cu mine, când m-am dus la piaţă după peşti de acvariu şi m-am întors acasă cu un teckel.Panda, aşa am ales noi să-i spunem acestei creaturi patrupede, absolut  neasemănătoare cu ursul negru-alb.Apariţia  ei în casă nu a fost un moment chiar multaşteptat. De atunci au trecut vreo 5 luni. Azi ea este clopoţelul nostru. A făcut dezordine, dar şi ordine în grădină. Nu mai am motani obraznici, pune la punct aricii. Ieri seara am găsit-o afară, pe scaun, învelită cu o plapumă. Apoi am aflat că Sonia este cea care şi-a manifestat grija, în plină vară, să lase câinele sub plapumă.

Când vin acasă, mă întîlneşte la poartă, având coada-antenă, şi-şi bagă laba ei de câine ghiciţi voi unde, când o scap din curte în drum şi urlu după ea cu pumnul.. Cum zice maică-mea: e tare uşernică…având în vedere că e o mare plimbăreaţă şi că ar putea să se rătăcească undeva. Mă las în voia sorţii. N-o leg de gard şi cred că e un câine destul de inteligent ca să nu se piardă.Până la urmă, apariţia Pandei în viaţa noastră  rămâne o mică enigmă, mai cu seamă e produsul unei sclipiri de intuiţie. Confirmarea e mai jos.

Iată-i şi pe cei care stau în spatele acestei mafii.
Steve Angello, Sebastian Ingrosso şi Axwell, băieţiii care pe 8 martie au vândut 12,500 bilete pt un show de-al lor în doar 11 minute. Adică un pic mai mult de 1000 de bilete pe minut. A vam slabo?

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Alina-Catalina 12 iunie 2011 at 00:19

  Tare draguti 🙂 Cati eroi avem in jurul nostru fara sa-i cunoastem cu-adevarat …
  Panda n-are cum sa se rataceasca , ea va iubeste , nu uita ca este CAINE – ei pot sa fuga de la stapan , nicidecum sa se rataceasca, ceea ce nu cred ca o sa intample 😉

 • Reply Dumitru 12 iunie 2011 at 01:01

  He-he 🙂 Ce cunoscut 🙂
  ~4 ani în urmă ne-am dus la Calea Basarabiei după o masă pentru TV și ne-am întors cu un teckel cât doi pumni 🙂 și am „botezato” – Mika!!!

 • Reply Lili 18 iunie 2011 at 10:07

  Inainte de a o lua tu pe Panda, mi-am luat si eu un caine… din srada. La inceput nu eram sigura ca e o decizie buna – totusi e caine din plina strada. Acum sunt cea mai fericita, iar mica mea printesa este adorata de toata lumea. Mai sunt si putin linistita ca am putut face ceva pentru cainii boschetari.
  Ei nu sunt rai, noi ar trebui sa fim mai buni…

 • Leave a Reply