De-ale mele

Turma

Eu nu am cuvinte. Este uimitor cum în doar câteva zile, blogul meu – un loc cu interes redus pentru unii cetăţeni, brusc se trasnformă într-un câmp de luptă pentu ei. Îmi vine să le strig la toţi cei care au comentat la ultimul articol:Marş înapoi pe unimedia şi protv! Sunteţi dezgustători. Si voi, cei supernaţionalişti şi peste măsură încrezuţi în sine, dar cu un  nivel cam redus de inteligenţă, dar şi voi, cei cu atitudine de stăpâni pe turma, pe moldavskaya bydla. De când am scris + 1, peste zi se adunau peste 20 de comentarii, pe care le aprobam fără a le citi, iar mai apoi am înţeles că prin nefiltrarea lor am provocvat o invazie de frustraţi pe blogul meu.Care au mai şi crezut că sunt acasa, unde toata lumea arde de nerabdare sa le auda offurile nationalist-lingvist-patriotice. Hai sa va dezamagesc. Ma doare prea mult ce faceti voi, asa ca aici o să vorbim despre modă, gay,tendinţe, vacanţe…..vise,frici,eşuări şi restanţe. Iar pentru diareile voastre, poftiti pe portaluri de alti frustrati.

Tara nu va datoreaza nimic.Doar în ziua când toate etniile din Moldova vor înţelege că nimeni nu le este dator cu nimic, nici ruşii moldovenilor şi nici moldovenii ruşilor, doar atunci vor putea face loc şi pentru o comunicare nu caineasca ci omeneasca. Deocamdată, tot ce fac ruşii şi moldovenii din MD este să hamăie unuii la alţii.

Off topic. Dragi şoferiţe. Luaţi în vizor ideea achiziţionării unui sau mai multor prieteni la care să puteţi apela pentru schimbarea unei roţi, în caz de pană la miez de noapte.Şi n-ar fi rău să poată conecta nişte cleme, în caz de baterie descărcată.

Oamenii toţi, trebuie trataţi cu mare grijă. Unele clipe de nepăsare în relaţia cu oamenii pot genera cicatrice pe viaţă. La mai mulţi oameni.

Limita există. La unii e atunci când încep să aibă impresia că-s aproape de demenţă.Aici e limita.Stop.

“Pomul vietii” e un film prea bun ca sa-l vada toata lumea.In Moldova e prea putina lume buna pentru “Pomul vietii”. Dar asta nu e cel mai grav. Mai trist e ca o sala mica, plina de oameni, este tinuta intr-o caldura infernala la 137 min ale unui film, la care 3/4 din din spectatori rid acolo unde e de plins.

Eu cred că ştiu cine va căştiga alegerile. Eu cred că cei care acum prezic rezultatul alegerilor dau greş. Şi dacă greşesc eu…atunci ţara asta  încă vreo 6-8 ani n-o să ştie încotro îi este traseul şi au s-o întindă în dreapta şi în stânga activişti, ca cei pe care îi alung inapoi de unde au venit.6-8 ani? Adica eu nici la 40 n-am sa ma pot bucura de-o lumina la capatul tunelului? Fuck

Miroase a tei afară. Albinele fac conservături de tei, flori de câmp. Vine şi solstiţiul de vară.

Uite ce PR prietenos ne face Dragoş Bucurenci.

http://www.onemagazine.ro/lifestyle/opinii/articol-8328233-strasnicele-femei-de-peste-prut

Revin la subiect. Trebuie să ne mai dăm o şansă de comunicare fără pietre.Pentru că se poate. Câteva linguri de toleranta, o porţie sănătoase de bunăvoinţă, puţin fatalism şi mai mult respect pentru orice creatură de pe pâmînt.Indiferent de sex, culoare, vârstă, limbă.

 

 

 

Comentarii

Previous Post Next Post

12 Comments

  • Reply Conunova Alexandra 18 June 2011 at 09:22

    Jos palaria Dna Albot.Traiesc peste hotare, dar parintii si toata familie este in Chisinau, deseori apar ptr concerte in tara, si ma doare si pe mine situatia. Nimic din ce a-ti scris Dvs. nu va avea loc, daca oamenii nu vor incepe sa inteleaga niste legi primare ale formarii vietii pe pamant.Caci nu conteaza, moldovean sau rus, francez sau american, toti purtam acelasi model in suflet, si suntem egali.Cu multa fericire vad cum aici (in Europa) in librarii tot mai mult se scriu sau se traduc carti spirituale.Multi dintre moldoveni,rusi e.t.c il au acasa, sau pe gat, in forma xe tatu, sau in urechi:-) pe Buddha.Dar stie macar 20 de % cine e, sau ce a facut, cand a fost? nu…si de aici incepe primitivismul.Valorile cele mai sacre sunt vindute fara pret, si cunostinta. Asta e trist, si de aici incepe incurcatura.
    Problemele societatii nu se vor micsora, pana ce cum si a-ti scris Dvs. nu vom intelege, indiferent de culoare si limba- suntem la fel.
    Multumesc ptr articol.
    Cu respect, Alexandra

  • Reply sua_v(E) 18 June 2011 at 09:31

    Bravo Nata c-ai luat atitudine ca imi era frica sa comentez ceva! Esti o adevarata gospodina in “casa/blogul tau”.

  • Reply moldoveanul 18 June 2011 at 09:42

    n-ai cu cine mă, n-ai http://www.youtube.com/watch?v=t-qiYU7aTiY

  • Reply oxana 18 June 2011 at 10:28

    nu nuu…nu e PR deloc, e sincer si frumos..si deja imi este frica Nata ca o sa te fure cineva de aici..acolo unde talentele sunt pretuite si bine platite….

  • Reply felicia 18 June 2011 at 19:00

    unde se poate de vazut “pomul vietii”‘?

  • Reply Igor 19 June 2011 at 08:54

    Nata in loc sa te bucuri de popularitatea, tu dai cu piciorul in mina care te hraneste 😉

    Cu alta ideie ar suna asa:

    -Vai sunt foarte populara si blogul meu e la fel si el arhipopular, incit intra pe el toti care vor….

    un sfat:
    iti faci un blog codat si dai parola de “enter” doar la VIP’uri al de tine si va giugiuliti cum stiti voi mai bine iar lumea simpla ce spune ne doare in pix

    urit gest din partea, ca persoana publica, eu as da si ultima picatura de singe ca sa ma poti contrazice

    • Reply nataalbot 19 June 2011 at 09:42

      Nu te contrazic. Pentru că m-am săturat să-i văd pe unii care numai cu asta se ocupă: se contrazic. Iar remarca ta mi se pare cel puţin exagerată, probabil din cauza dorinţei tale de a contrazice înainte ca să vezi că totul e mult mai simplu. M-am săturat de naţionalişti şi de frustraţi.Şi nu-i vreau la mine pe blog. N-are nici o legatura gestul meu cu vipurile.

      • Reply Violeta 19 June 2011 at 15:56

        Tot respectul pentru cele relatate de Nata. Va fi bine cind ne vom respecta reciproc fara nici o discriminare, compoartate cu cel din fata ta exact asa cum ai dori sa se compoarte el cu tine, e atit de simplu.
        De unde atita ura nationala nu inteleg, eu sunt casatorita de 13 ani sotul meu e rus dar daca la-ti auzi cum vorbeste romina… iar atunci cind colegii il intreaba cum tu doar nu stieai un cuvint, el mindru spune ma-m casatorit cu o moldoveanca si uite ca se poate si nu e greu…
        Asa stimatii mei nu e greu iubiti si veti fi iubiti, respectati si veti fi respectati ca doar oameni suntem..

  • Reply Daniela 19 June 2011 at 21:11

    Mda… link-ul cu articolul dlui Bucurenci nu e ‘servit’ intr-un context chiar potrivit…

  • Reply TheAnon 20 June 2011 at 00:46

    Comentariile ca comentariile (cred ca in general pot fi inchise). Informatia si sprititul dvs. este important, si multumesc pentru articole.
    Sper ca oamenii care au citit au reusit sa se imbibe cu spiritul dvs. pozitiv.
    Multumesc.

  • Reply Rodica 22 June 2011 at 15:17

    ndaaa…de unde atita naivitate in tineretul de azi?! mai inteleg o batrina sa gindeasca asa….ca a cunoscut sarmana cum se traia pe vremea comunista si fara ea…dar noi…cei tinere…suntem oare atit de limitati in gindire?! Daca o ducem tot asa….mi se face grija de copilul care il port in burta….cum va supravietui in asa o societate?!?!?greu…

  • Leave a Reply