De-ale mele

Melc, melc, codobelc scoate un hit boieresc

Faceţi un click pe această minunată poză şi descărcaţi noul single al băieţilor de la Snails.Îi iubesc atât de mult, pe toţi la un loc şi pe fiecare în parte şi mi se par incredibil de buni în acest nou album, pe care se pregătesc să-l scoată în toamnă. Tot materialul este în l.engleză. Piesele au fost înregistrate în Suedia, vocalistul Lilian Severin zis şi Liurex  sună extraordinar,adolescenţa din vocea lui a devenit mult mai matură. Apariţia lui Igor Buzurniuc în trupă nu putea să rămână neobservată în noul sound al Snails-lor, Vitalie Colţ şi Mircea completează acest puzzle cum se poate mai bine. Un artist zilele trecute mi-a venit la emisiune cu părul vopsit şi cu ţinută de interpret de operă, brâu, sacou şi tot felul de alte chestii inadecvate. Mie însă îmi plac artiştii, cu părul natural, puţin nespălat, ciufulit, în maiouri şi blugi, cu simţul umorului în buzunar.Vă rog mult şi nişte comentarii despre piesă.

Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply Natalia 19 June 2011 at 12:40

    n-avea să-i recunosc dacă nu citeam că ei cântă)
    nice

  • Reply NataV 19 June 2011 at 12:48

    buna piesa, buni baietsii ca totdeauna, abia asteptam Yes Afara!!!

  • Reply naty 19 June 2011 at 13:18

    Ooo! E super piesa. Am auzit-o la un concert aniversar si de atunci m-am indragostit de ea si de baieti. Apropo de cum se imbraca ei, la acel concert au venit imbracati in echipament de la campania “Hai Moldova!”. Atat de vorbitor. U-U-UU-UU!

  • Reply Nicu 21 June 2011 at 22:29

    e buna! dar au ei un hit garantat din albumul lor nou>> piesa We make it! poate fi audiata un pik in ultimul spot publicitar al berei Chisinau. Abia astept lansarea noului album din toamna!

  • Reply Alexandrina 22 June 2011 at 11:39

    ah, si eu ii ador 🙂 ce frumos canta, si aceasta piesa noua e genialaa) M-am indragostit de ei

  • Leave a Reply