De-ale mele

Idei de cadouri

Propun ca la sfîrşit de an, fiecare om să aibă o zi liberă în timpul săptămânii de muncă pentru a merge la cumpărături de cadouri. Pentru că aud de la toţi acelaşi suspi. N-am timp şi nici idei, şi nici bani prea mulţi. Iar dacă această zi liberă niciodată nu va fi liberă, vă pot recomada unde puteţi găsi rapid nişte cadouri. La librăriile Cartier este vânzare un calendar foarte drăguţ  ca şi realizare, dar şi ca preţ. La doar 140 de lei puteţi găsi 24 de personalităţi din MD în ipostaze zodiacale decente şi foarte decente. Chiar dacă taică- meu, de ruşine,  nu se poate uita la mine în poza unui scorpion, mie ideea celor de la Punkt  se pare foarte îndrăzneaţă şi reuşită, într-un final.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă nici copiilor anul acesta nu le surâde norocul cu vreun lego sau Barbie House, cumăpăraţi-le un Jurnalul cu Poveşti, cu prezentatorii Jurnal TV în iposatze destul de amunzante. Cd-ul este într-o ediţie limitată, la doar 20 lei.  Din câte ştiu s-au vândut toate Cd-le, dar astăzi la Librăria Litera, de lâgă ASEM, tocmai au fost puse în vânzare încă 200 buc. Aşa că grăbiţi-vă!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karizma ieri a reuşit să ne impresioneze. În special băieţii s-au bucurat mult. A trimis la Jurnal Trust Media cadouri personalizate, cochete şi foarte simpatice. Am creat şi eu aşa brăduţi acasă. Vă recomand să încercaţi. Acesta e cel mai frumos cadou pentru oamenii dragi. Pot fi confecţionaţi din tot felul de rămăşiţe de textile. Din câte ştiu Karizma cu mama ei au stat nopţi în şir cu foarfeca şi acul în mână pentru a ne bucura pe toţi. Bravo, Karizma! Lăsând gluma la oparte, mulţumim de cadouri.

Hai, mult succes la cumpărături de cadouri!

Comentarii

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply OLEA 30 December 2011 at 20:28

    Vreau si eu un bradut din asta ,e tare dragut. bravo Karisma, aprecierile mele.

  • Reply felicia 31 December 2011 at 17:03

    Nata, merci mult de acest disc tie si colegilor de la Jurnal , azi l-am primit si l-am ascultat cu mare placere alaturi de Razvan. Iti doresc un an nou fericit si inspirat! Sa ai parte de tot ce-i mai bun. Te-am pupat!
    P.S. Ai niste fete tare frumusele, seamana lui mama 🙂

  • Reply Duracell 21 February 2012 at 10:07

    Si mie ideea celor de la revista “Punkt” mi se pare extrem de originala si ingenioasa. Vedete, calendar, semne zodiacale decente si foarte decente – foarte inspirat. Realizarea colajelor, insa, este lamentabila. Bine, sa nu exagerez, sunt unele bune, cum ar fi cel in care apari alaturi de Posmotrel, insa cea mai recenta revista “Punkt” ii are pe coperta pe Pasha Parfeni si Tania Cerga… intr-un colaj foarte-foarte slabut. Pacat ca la noi, se face totul in graba, in detrimentul calitatii… Cu motto-ul “lasa ca merge si asa…”, designul moldav merge inainte… 🙂

  • Leave a Reply