De-ale mele

Înainte de somn

Doamne, nu-ţi cer prea mult. Fă aşa ca ziua mea de azi să continuie măcar în somn. Sau măcar 1 lună, sau măcar o viaţă. Eu încă mai aştept punctul 10 din 2011 şi punctul 11 din 2012.

Şi fie ca toţi cei care nu au contribuit la ziua mea de azi să se întrebe cu ce ar putea contribui la ziua mea de mâine. Şi chiar dacă nici un om nu se va întreba, eu oricum voi crede că ziua mea de azi poate dura mai mult decât o zi.Îţi mulţumesc că ai grijă să-mi dai  uneori câte o lingură de miere.

Azi aşa, mai modest.

 

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Natalia Covali 6 februarie 2012 at 11:53

  Aroma de primavara in mesajul asta! Sa-ti fie bine ca o meriti mai mult decat crezi!

 • Reply hose 6 februarie 2012 at 14:24

  primul paragraf m-a lasat confuz din mai multe motive, unul dintre care, este faptul ca tu nu ai al 11-lea punct pt 2012. eu m-am uitat acum si acolo is numai 10. dar punctele din 2011 nu le mai caut ca trebuie sa fie departe.

  eu nu am contribuit la ziua ta de azi dar incep sa ma intreb cum as putea contribui la ziua ta de maine (aici iese o golovolomka 🙂 ). asadar, davai, cum pot eu sa contribui la zilele tale. (numa nu spune ca prin like pe FB pt ca asa nu voi putea contribui 😛 )

  ps: unul dintre cele mai zaebisi post-uri din ultima vreme 😛

  • Reply nataalbot 6 februarie 2012 at 15:40

   De ce ma citesti? p 11 de aia nici nu e acolo, pt ca is doar 10, al 11-lea e in cap si e fix acelasi ca si al 10-lea din 2011…iaka sha o galavalomka…hose ce faci ca sa scrii atitea prostii?

 • Reply hose 6 februarie 2012 at 16:22

  citesc pt ca e public si ma intereseaza ce se mai invarte.

  si nu scriu prostii. se intampla pur si simplu astfel incat folosesc un limbaj licentios pentru ca mi se pare mai firesc. pentru ca da culoare scrisului. prostii scriu unii oameni fara ca sa foloseasca injuraturi. spre exemplu: (de parca) daca moldova ar avea presedinte, situatia in tara ar fi alta. pffffff xxxx

  treb de schimbat nick-ul pentru ulterioarele commuri, ca sa nu deranjez 🙂

  • Reply nataalbot 6 februarie 2012 at 19:13

   Lasa nickul, ca asta nu schimba situatia, eu nu de injuraturi vorbeam…ci de macaroane….ce-ai mincat ca sa vezi macaroane?

 • Reply kyle broflovski 6 februarie 2012 at 20:21

  lol, ca sa vad macaroane am mancat crabovyi salat (asta daca pe bune). da daca te referi la sbstntze tari apu eu is pre moralist sh inclinat spri crestinism ca sa le folosesc vreodata. maximum niste alcool. dar n-are treaba pt ca nu obisnuiesc sa scriu cand is beut: principiu scriitoricesc 🙂

  te-au suparat macaroanele? au fost doar niste glumite inofensive come on, dude. sheva sheva apu srazu tats cred ca eu ma droghez, nu-i cinstit asa.

  aaa, mai este expresia sheia o stii? si, ai mancat sapon di ai vazt macaroane zburatoare ha ha

  • Reply nataalbot 6 februarie 2012 at 20:46

   Da scenarii pt minister de ce nu ai vrut sa scrii? Ca sa valorifici cumva macaroanele?

 • Reply kyle broflovski 6 februarie 2012 at 21:38

  ei cum n-am vrut daca am vrut 🙁 prosta eu atunci n-am putut veni la sobesedovanie eu in general is sfadit cu punctualitatea. treb de inprietenit la loc.

  da cum arata niste macaroane valorificate? tre sa rugam pi shineva sa le zamuteasca in photoshop. si eu a sa printez imaginea si o sma apropii intr-o dimineata in fata jurnalului (precum am mai facut-o odata da am asteptat vreo juma de ceas si am aflat ca tu ai venit peste doar 15 minute dupa ce plecasem eu) sh a sa te astept si tu o sa-mi dai aftograf pi imaginea cu macaroane si eu a sle pun in camera mea pe perete:) si o sa fiu cel mai crutoi in chisinau. be-be-be la toti.

  • Reply nataalbot 6 februarie 2012 at 23:10

   Vai, deci s-a intimplat sa ma astepti. Sunt inaripata. Hose, atunci spune-mi te rog care este scopul vetzii?

 • Reply kyle broflovski 6 februarie 2012 at 23:35

  este indefinibil. cred io. e atat de complex dar totodata tine de lucrurile mici si insignifiante. cu alte cuvinte, de unde eu nata sa stiu, nu stiu nimic. iaka mi-o venit o idee. a sa scriu o poezie frumoasa pt tine si poate n-o sa mai fii suparata pe mine, ca nush cum simt ca esti ciu-ciuti suparata.

  • Reply nataalbot 7 februarie 2012 at 12:03

   nu-s deloc suparata hose, stii vorba aia cu doctorul care nu se supara:))..dar poezii inca nimeni nu mi-a dedicat, desi o potentiala poezie de la tine putin ma inspaiminta….

 • Reply Alina 6 februarie 2012 at 23:57

  Cine e scenaristul la Minister?

  • Reply nataalbot 7 februarie 2012 at 12:02

   e mare secret, scrie doar in titre de final…..

 • Reply CORINA 7 februarie 2012 at 15:39

  Toti asteptam ceva mereu de la viitor…, un punct 10 sau 11, dar raminem indiferenti de punctul 5 sau 8 …., probabil pentru ca ele s-au implinit deja. Dar inconstient unele puncte (care pot consta in clipe, zile) sunt si ramin vesnice, iar altele parca nici nu ar fi existat. Cred ca cele mai mari bucurii si impliniri ale vietii sunt maruntisurile ei: un zimbet al unui copil, un miros de iarba verde sau de piine coapta… Apreciez mult cuvintele lui Descartes „As da tot ce am pentru jumatate din ce ignor”.
  De ce scriem? Pentru ca un gind scris capata mai multa consistenta, capata materie, devine material? Scrisul nu poate devini material niciodata daca nu putem scrie un suspin, un OF, o lacrima sau un zimbet. Toata lumea contribuie la ziua noastra de azi insasi prin existenta lor, insa noi nu constientizam acest lucru, pentru ca suntem mult prea ocupati. NATA important este ca tu esti cea care contribui mereu la ziua noastra de azi si de miine. Si anume mirosul bucatelor tale pe care il simtim in fiecare seara in birou prin instalatia de ventilare sunt nemaipomenite si care ne fac sa ghicim de fiecare data oare ce bucate faci de data asta…. Uite astea-s maruntusuri … , dar foarte placute… Succese si Pipici.

 • Reply CORINA 7 februarie 2012 at 15:41

  Succese si PUPICI !!!

 • Reply Tolea 18 februarie 2012 at 09:23

  Corina, respect. Ai insirat frumusel gandurelele 🙂

 • Leave a Reply