De-ale mele

Noutăți de pe frontul iubirii

Revenită acasă cu orhidei și tuberoze. Așa a fost împachetată toată seara. Păcat, până la noi, la piață, tuberozele nu au ajuns încă. Le-am mirosit prima dată la București. Acolo se vând la tot colțul. De acolo le duc dorul parfumului pe care îl au. În schimb, acum e sezonul freziilor la noi. Din ele a fost compus buchetul eroinei principale a serii, dar și tot decorul sălii. Aș dormi într-o seră de frezii, m-aș scălda în parfum de frezii. Doar că nu prea știu parfumierii cum să reproducă aroma fină și inconfundabilă a freziilor. Așa va fi și buchetul meu într-o bună zi. Din frezii albe și funze verzi. Doar că oameni vor fi de 28 de ori mai puțini. Eu nu am atăt de multe neamuri. Pe de-o parte asta nu e un motiv de mândrie. E bine să ai un neam numeros și puternic. Șansele ca o familie nou născută să reziste pe fonul unui neam mare și puternic sunt mult mai mari decât în cazul rudelor răzlețite.

Vai, câte minuni pot face bunul gust și banii. Mai nou, în materie de servicii pt nunți, este posibilitatea,contra unei sume acceptabile, să inchei seara unui eveniment frumos, impresionându-ţi musafirii cu un clip video  pe muzica lui Adele, de ex, din imagini cu tot ce s-a petrecut în ziua evenimentului, inclusiv la serbarea propriu zisă. Fiecare musafir se poate revedea pe ecranul mare dansând şi chefuind, iar mirii pot încheia magica seară cu imagini ale clipelor din dimineaţa aceleaşi zile.Vă recomand din tot sufletul acest serviciu.Cei care furnizează acest servciu de montaj rapid susţin că preţul de 500 euro pt clip este unul promoţional şi că mai apoi va costa mai scump. Nimic mai frumos nu mi s-a întîmplat pînă acum să trăiesc la o ceremonie de acest gen. Inventivitatea nu are margini. Tot ce a mai rămas este ca dragostea să dureze mai mult de 3 ani, oamenii să nu uite cât de frumos a fost începutul şi mai ales, de dragul la ce, sunt toate astea…..

Comentarii

Previous Post Next Post

4 Comments

  • Reply Sofia 20 February 2012 at 18:08

    .. de ai venit acasa cu un superb buchet de flori…, si.., sa inteleg ca ai venit de la nunta …, cumva ai prins buchetul miresii draga Nata???
    sa stii ca si eu .., inca 2 ani in urma..,la cumatria flacaului meu din propria imaginatie si .. intiativa am realizat un video despre: cum a aparut pe lume bebele meu, cum crestem si deja am includ ce e drept un slide show cu pozele facute in acea zi pina la momentul postarii acelui video.. Reactia oaspetilor a fost fantastica.. Eu…, ma bucuram cu lacrimi in ochi.., ca uite.., macar cumva am putut sa-mi surprind oaspteii (si nu vor spune ca au venit de dragul venitului si pusul banului). ..Dupa acset eveniment mai toate prietenele mele au folosit acest “moment poetic” in sarbatoarea lor..
    p.s. acest video a fost pe post de “marturie” (ca alt tip de martiurii se arunca.., pe cind acesta…, ramine in inima Mereu!)
    p.p.s.s. Daca eram barbat, la sigur te surprindeam cu un buchet de frezii .. da da.., te surprindeam!!

  • Reply Kokolina 21 February 2012 at 11:59

    325_0.jpg

  • Reply Nelly 22 February 2012 at 19:40

    buna Nata,
    ieri intimplator, inainte de a ma culca, m-am uitat pe blog, sa vad daca a mai impartasit Nata ceva nou din experienta sa… si nu am putut sa nu scriu la asa subiect care nu ma lasa indiferenta de ceva timp. Florile albe (frezie, tuberoze, ylang-ylang, lotus, etc.) si mireasma lor in parfumuri. Oameni remarcabili au reusit sa puna tot ce e mai frumos dintr-o floare intr-o sticluta mica ca noi femeile (si barbatii evident) sa admiram, sa simtim si sa seducem prin parfum. Interesant e ca aceste flori albe au inspirat diferit, dar foarte original personalitati care au creat aceste legende olfactive.
    Nu puteam sa nu mentionez o vraja adevarata care se ascunde in parfumul “FRAGILE” de la Jean Paul Gaultier. Tuberoza pura. O mireasma periculos de imbatatoare, care la inceput te invaluie, apoi se furiseaza incet in toata faptura, ca pina la urma sa te domine (a se utiliza cu atentie!).
    Un ocean proaspat de frezii, lotus si ciclamen te seduce cu “Eau d’Issey” de la Issey Miyake. O transparenta de prospetime tulburatoare care te patrunde ireversibil. Traiasca tineretea!

    Giorgio Armani a venit si el cu o perla de flori albe “Sensi”. Un parfum ce trezeste senzualitatea din orice femeie! Voluptate si Seductie.

    Apropo, cresc si in Moldova flori care au inspirat capodopere olfactive. Spre exempu “Diorissimo” de la Christian Dior. Lacramioara in toata splendoarea ei miresmatica – vedeta acestui parfum prin excelenta. O adevarata oda Inocentei.

    Si ca sa finisez, un “must” al “notelor albe” – faimosul “Eau par Kenzo”. Aroma iasomiei si lotusului pur si simplu te subjuga prin libertatea spiritului, prospetimea si explozia frumosului pe care le transmite.
    Lista e lunga… dar cert e faptul ca o data ce atingi aceste mirosuri, nu te mai poti desparti de ele niciodata.
    Sper ca nu v-ati plictisit…

  • Leave a Reply