EVENIMENTE

Future Shorts la Chişinău

Vă salut. Ca de obicei, duminicile, mai puţine vorbe, mai multe fapte. Fapte bune. Pentru binele propriu. Aşa, un bine mai egoist. Uneori, măcar duminică, nu strică fiecare să se ocupe puţin şi de binele propriu. Un sport, un masaj, o saună. Una dintre faptele mele bune de azi – Future Shorts. Un festival de filme de scurt metraj ajuns şi la Chişinău, care ne plasează într-o reţea de scurt metraje din 142 de oraşe, din 54 de ţări. Slavă Domnului, de când Dumitru Marian este acolo unde e, avem şi Animest, şi filme româneşti şi filme de scurt metraj. Parcă ne mai destupă mintea, poluată cu atâta interes pentru politică, ştiri cu accidente, morţi, violaţi, schingiuiţi, neîdreptăţiţi.

Din cele 6 pelicule proiectate azi la Odeon, nici una nu m-a dezamăgit. Prima a fost formidabilă, a doua -îngrozitoare, a treia – excepţională, a patra – simpatică, a cincea – albă, a şasea -drăguţă, bună de Oscarul pe care l-a luat anul trecut. Poftiţi un trailer, poate vă trezeşte curiozitatea.

http://kishinow.com/ – este un site pe care zilnic veţi putea viziona filme de scurt metraj, special selectate de pe web. Sper să nu moară ideea, pentru că e prea frumoasă.

 

Comentarii

Previous Post Next Post

5 Comments

  • Reply alex 27 February 2012 at 19:57

    Buna ziua, Nata. Am o intrebare, doar ca nu e la tema :). Spune-mi, te rog numele si adresa localului unde se facea emisiunea “Sare si piper” in natura, ca nicidecum nu pot gasi. Mersi mult.

    • Reply nataalbot 28 February 2012 at 12:49

      Grill Parc, la 32 km de Chisinau spre Leuseni

  • Reply olea 27 February 2012 at 20:50

    Nata cum poti spune ca al 3-a pelicula a fost exceptionala, ti-a placut momentul cind pasarea isi hranea puii cu o bucata de carne smulsa din penis, fu, ..eu personal nu am rezistat pina la sfirsit..mi-a fost clar ce va urma cind am vazut ce groaznic au vb baietii pe scena

  • Reply Klara 3 March 2012 at 10:48

    Иногда в погоне мы теряем смысл, я тоже была на фестивале, кроме пафоса ничего не увидела. Фильмы пустые.

  • Reply Giku 5 March 2012 at 22:22

    Vai de mine! snobism la maxim … fitsi mai simpli oameni buni. E un festival internatsional daca nu greshesc, kiar va punetsi in poara cu cineashti din Londra? pf… OF OF OF MOLDOVA MEA. Tats deshteptsi, specialishti, gusturi rafinate…

  • Leave a Reply