De-ale mele

Carla’s Dream revine

Am atâtea să vă spun. Dar am de dus la sport, beau nişte pastile care mă adorm mai repede decât vreau, a venit primăvară şi vreau să mă plimb pe afară mai mult decât să încheg texte cu care să acumulez vizualizări inutile pe blog. Deocamdată vă mai dau o porţie de enigmă pusă pe note muzicale. Parcă şi vocea îmi este cunoscută, şi versurile îmi plac şi mai ales anonimatul lui îmi place.

Comentarii

Previous Post Next Post

11 Comments

  • Reply tania 22 March 2012 at 19:13

    Dupa ce-am privit “sare si piper” am deschis blogul tau sa-mi exprim incintarea fata de invitata de azi, dar nu mai am chef, m-a oprit fraza cu “vizualizari inutile”(((((
    Sincer, sunt un pic derutata, ca sa nu zic dezamagita… nu ca ai avea ceva de cistigat din faptul ca eu intru regulat, cu mare interes aici, dar totusi….

    • Reply nataalbot 22 March 2012 at 20:26

      Tania, poti sa te superi, poti sa nu superi, dar vizualizarile sunt medalia cu care se mandresc bloggerii nostri, fara ca sa-si aminteasca de faptul ca acestea isi au rostul cind sunt valorificate sub o forma sau alta. Mi separe ca toata lumea se scalda in vizualizari, dar nimeni nu le valorifica, nici eu, din pacate….oricum, iti multumesc pt sinceritate…

      • Reply tania 22 March 2012 at 22:05

        Draga Nata, te respect prea mult ca sa ma supar. S-apoi nu sunt eu in masura sa judec gradul de “valorificare a vizualizarilor’, daca stau bine si ma gindesc nici nu-mi dau prea bine seama cam ce-ar fi asta. Nu asteptam sa te indreptatesti cumva, desi era mai simplu si mai comod sa spui ceva de genul “nu asta am vrut sa zic”))). Si inca ceva- te-ai grabit prea tare sa scii comentariul precedent!!!! N-am mai pomenit la tine atitea “scapari”, sau n-ai fost tu?)))

  • Reply Elle 22 March 2012 at 23:33

    Stai, e ambiguu felul in care privesti ‘valorificarea’. Vizitele celor cate citesc blogul tau au valoare, prin ele fortifici imaginea ta. Iar pentru o persoana din media – imaginea sporeste influenta.
    Nu stiu cum masori tu importanta cititorilor tai, poate ai inceput s-o masori prea mult cu masura bloggerilori locali, sau poate prin prisma comentariilor dulci si deseori plate, lasate aici. Respectul genereaza respect.

  • Reply Kokolina 23 March 2012 at 14:49

    Are postarea Natei un pic de aciditate, dar de fapt cred ca este o provocare …
    Asa-i, Nata? 🙂

  • Reply Nelly 23 March 2012 at 15:41

    Nata zi-mi te rog (mizez pe sinceritatea ta si sper ca nu-i indiscret) pentru cine scrii pe blog si cum sunt cititorii pe care ti-i doresti (daca e cazul)? as avea mai multe de zis si intrebat, dar incerc sa rezum totul la o intrebare.
    multam.

    • Reply nataalbot 29 March 2012 at 23:34

      Scriu pt habar n-am cine. Nu scriu pt cineva anume. Am si eu un loc de manifestari exhibitioniste online. Nu fac nici bani cu el, nici alte beneficii nu le am. Nu-mi pling de mila, e doar o constatare. Scriu ca sa nu un balon de ginduri. In emisie,la tv , nu ma pot exprima pina la capat. Acasa nu are cine sa ma asculte. Sau n-am eu timp sa ma exprim. Si atunci scriu fara o pereche de urechi imaginare care sa ma asculte. Se aduna ceva lume.

  • Reply Tolea 24 March 2012 at 00:19

    o iertam. Des ne indulceste cu ceva interesant.

  • Reply Kokolina 26 March 2012 at 14:24

    Probabil sint de vina pastilele … 🙂

  • Reply marina 29 March 2012 at 12:50

    gherete?! mai grav e ca au dat autorizatie alde Rotaru/Grozavu toti nesimtii de acolo sa se faca frizerie la et.II unde oameni locuiesc primprejur si kiar importriva invoirii noastre, cu 20 de semnaturi unde nimeni nu da accept si ei primesc autorizatie sa construiasca!? Unde sa vazut asa ceva! La refuzul nostru ei au spus: “Mi po liubomu budem stroiti!! ” Niste Kikilidze naiba stie de unde au venit si se simt ca acasa la ei.. ce sa mai comentez de 9 luni fac tot reparatie si ne-au umflat capul cu galagia lor nu conteaza e duminica sau sarbatoare sau seara, ca treb sa iesi din casa si sa te duci sa te plimbi pe undeva si sa vii doar la somn daca-l mai prinzi si pe asta!! No comment! Drept cine a spus: Tara Ninunilor!!!

  • Reply Adrian 25 May 2012 at 17:52

    Asta nu is cei de la Graieste Moldovneste?
    Ei spuneau ca o sa revina acum cateva luni cu ceva “tare proaspat”

  • Leave a Reply