Evenimente speciale

Tedx, azi la Chişinău

Pentru cei care nu ştiu, se mai organizează o ediţie Tedx. Am citit pe undeva că încă mai sunt ceva bilete.

De fiecare dată acesta a fost tot mai bun şi mai bun. Ediţia de azi însă nu o voi prinde. Păcat că nu pot să mă dublez şi la tv şi la împărtăşiri de ide. Deci mi-e ciudă. Azi vor fi printre vorbitori, şi oameni care mi-s dragi. De asta mi-e ciudă de două ori mai mult. Ei, ciuda asta e una inofensivă. Şi foarte uşor trecătoare. Poate, data viitoare, oragnizatorii vor face eventul în weekend, să poată mai multă lume veni.

Aveţi 20 de min libere acum? Nu?  Îmi pare rău…Dar poate totuşi aveţi? Hai, închideţi site-le de ştiri, facebook  şi ce altceva vă consumă cele 20 de min şi uitaţi-vă pe acest video. E o frântură de Tedx şi un personaj impresionant. Aşa, pentru a vă inspira…

Baftă Tedxişilor în această seară. E o treabă mai complicată să ştii că: eşti restrâns de timp, trebuie să ai o idee şi trebuie să o exprimi cât mai interesant şi captivant, în faţa unui public, în care numeroşii ochi fie te încurajează, fie îţi fură tot elanul.

Lumea aplaudă oricum, pentru curaj şi pentru idee. Şi asta e minunat. În Moldova, curajul e un domeniu în care merită cât mai mult de investit.

Comentarii

Previous Post Next Post

 • Reply Kokolina 5 aprilie 2012 at 16:02

  Nata, mersi mult pentru filmulet, intr-adevar am jertvit 20 minute, dar din prima m-a captivat si m-a impresionat, nu am auzit de ei pina acum … Cind mi-am pus castile pe urechi parca m-am teleportat intr-o alta lume, in lumea lor, unde dispar multe intrebari marunte de rutina, rutina care ne transforma in niste insensibili la multe lucruri profunde … Daca stai si-i privesti foarte atent, iti dai seama ca toate miscarile, mimica, actiunile poarta un mesaj si nu sint deloc niste miscari haotice, cum par la prima vedere, asta si este, de fapt, dansul contemporan, neinteles de multi contemporani … Si pe linga toate acestea, cita dexteritate, plasticitate, echilibru, abilitate, frumusete fizica si imi dau seama ca nu e usor deloc, e talent, multa daruire si multa munca.
  Mersi.

 • Reply tohaveababy 5 aprilie 2012 at 18:30

  impresionant!

 • Reply Tamara 5 aprilie 2012 at 20:49

  Imi pare rau, Nata, chiar nu am 20 minute acum, dar sigur in weekend ;). Vezi emaiul meu trimis cu mult timp in urma, nici nu tin minte cand, dar important – voi si la Chisinau dupa 22 aprilie.

  • Reply nataalbot 5 aprilie 2012 at 22:48

   Sa ma suni neaparat pina pe 26, altfel nu ne intersectam…

 • Reply diana 8 aprilie 2012 at 10:26

  Nata,buna! Eu iar nu scriu la subiect,dar vreau sa te rog sa pui widget-ul ,,Search” pentru ca de multe ori caut unele articole vechi de ale tale si imi ia timp sa rasfoiesc.Cred ca mai multora le va fi de folos acest widget.Multumesc.

 • Leave a Reply