De-ale mele

Pune un like!

Vă pregătesc un fotoreportaj superb din ultima mea călătorie în paradis. Dar până atunci, urgent uitaţi-vă la acest reportaj, realizat de colegii mei. Şi nu uitaţi să puneţi un like. Concluzia: prezenţa şi comunicarea ta din lumea virtuală cum ţi se pare acum? Penibilă, haioasă, lipsită de sens sau absolut necesară….

Comentarii

Previous Post Next Post

10 Comments

  • Reply Gina 4 May 2012 at 13:23

    pe facebook am zero prieteni pn ca nu am cont. Zuckerberg`s idea not for my brain (ca sa zic asa, mai pe limba internautica). prefer sa imi imbratisez prietenii atunci cind ii vad, si nu sa ii privesc printr-un ecran de sticla.

  • Reply asdf 6 May 2012 at 17:55

    Experiment real, interesant. Fac o paralel cu situatia de genul cand un om mahmurit dupa o betie, cu sufletul deschis, emotiv, intra brusc in sala de sedinte a parlamentului si incearca sa interactioneze foarte simplu, copilareste cu parlamentarii.
    Si din pacate redescoperim iarasi ca retelile de socializare au fost facute pentru discutii minimalistice, adica 2,3 butoane care exprima cateva sentimente, si totul se rezuma la cateva dorinte – de a vedea starea altuia, de a te interesa si participa activ in viata cuiva, si cateodata agresiv, de a afla daca cineva e liber pentru relatii etc.
    In acest experiment se vede lipsa acelei blindete, tandrete fluiente umane necesare care ar ajutao pe protagonista sa-si atinga scopurile bune care si lea pus.
    Se observa touchu-ul occidental la tema crearii relatiilor. Crearea relatiilor pe baza de schema e in spiritul lor, lipseste un element uman, bun, o cheita blinda, care nu te-ar judeca si baga rapid in categorii, scheme, tabele, statistici, ca asta se intampla cand raspunzi omului nu in felul in care el se asteapta.
    Este evident faptul ca calea ratiunii si calea inimii au efecte diferite, si daca nu conlucreaza se primeste un fel de robotizare.
    Daca oamenii in starea lor naturala, normala, simt un fel de repulsie, incomoditate de la asa gen de gesturi, este clar ca prin impunere la discutie nu se rezolva nimic. Omul poti sa-l interesezi atunci cand chiar ii oferi ceea de ce el sincer are nevoie, intr-o maniera foarte buna, ca unui copil. Altfel el se socheaza si de fiecare data, neavand experienta in situatii socante el in loc sa aiba fluienta in discutie, emotii, crearea relatiilor, el constant se intreaba daca ceea ce face e corect, daca corespunde, e intr-o stare constanta de procesare.
    Totusi, cat e de bine cand oamenii de mici sant invatati caile eticii si moralei, situatiile se aranjeaza in asa o modalitate ca indiferent de tipul interactiunii nu te simti violat dupa.

  • Reply hose 6 May 2012 at 19:50

    Nata da sini ii reporteritza asta ca ii dezghetata vad’ka si maladeatza da di si voi nu scrietz shini ii imajine si sini ii reporter. pur si simplu e bazareste tare lejer si simplu si ciotko eu demult am spus ca fimeile de la jurnal trust media is shele mai true!

    inshepand di la cojocari dorina, lilu, chiar si dana oleinic numa sh inca vreosuta. da iaka de-as sti cum o cheama pi asta tot mai ghini m/as simtzi. ashe indrazneata si maladeatza… naverno o sa devina sh ea cu nasu pe sus da pofig. hai daca a sa ai un minut liber poati a sne spui cum o cheama sa-i scriu o scrisoare ca eu n-o gasesc pi site la desteptarea.

    sh cum o fo la amsterdam, sau eu sheva putaesc?

    • Reply nataalbot 7 May 2012 at 14:07

      nata andreev o cheama. si a fost tare bine. n-am timp sa scriu

    • Reply Cristina 7 May 2013 at 10:57

      Daca ati mai atenta ati vedea ca la sfirsitul reportajului este dat numele reporterului si cameramanului.

  • Reply kafka 7 May 2012 at 19:16

    Da, da ea este tare bravo, atunci cind a venit la ”Sare si Piper” era foarte pozitiva si colorata, mi-a placut enorm felui ei, dar nici eu nu am stiut ca este reporter marca Jurnal.
    P.S: Nata, eu cind am vazut la emisiune ca imparti imbratisari ( Maestru Doga, doamnei primar etc, mi-am zis ca voi trimite o prietena la tine sa-i dai si ei o imbratisare. Sper sa nu te superi. 🙂

    • Reply nataalbot 7 May 2012 at 21:59

      nu impart chiar la oricare, dar prietenei tale, daca are nevoie ii ofer o imbratisare, desi eu acum am nevoie mai mult ca oricind de imbratisari

      • Reply Ana 8 May 2012 at 14:37

        Nata! Si eu mai mult ca oricind am nevoie de o imbratisare si pot sa iti ofer imbratisarea mea… Caci stiu sa lupt si sunt puternica 😉 Te iubim pentru ceea ce esti cu adevarat!!!

  • Reply olarudiana 7 May 2012 at 23:26

    Nata,ce ai patit?Iti ofer si eu o imbratisare sincera din inima!Promit k iti va sta mai usor…

  • Reply sticla sablata 31 May 2013 at 09:58

    Nice blog! Is your theme custom made or did you download
    it from somewhere? A design like yours with
    a few simple adjustements would really make my blog shine.
    Please let me know where you got your theme. Thank you

  • Leave a Reply