De-ale mele

Despre intransigenţa alchimiei spiritual-materiale a trecutului, prin prisma viiitorului incandescent

Noroc de mine. Eu nu fac parte din blogosfera moldovenească. Pentru că mai jios de atât nu se putea. Pentru mine, dacă aș fi fost numită un câine turbat sau măcar o cățea turbată – ar fi fost o adevărată onoare. Sincer, eu absolut deloc nu m-am simţit ofensată cândva de replica lui Muruianu. Ba mai mult, am luat-o ca un compliment. Pentru că un câine turbă nu de viaţă bună. Turbat devine câinele fără stăpân. Aşa mi se păreau până nu demult şi blogherii noştri. Liberi, coloraţi, unici şi turbaţi. Şi asta era minunat. A fost adică….

Dragi navigatori de bloguri. Cei care ar da “un ban” pe blogosfera moldovenească. De acum o săptămână aceasta nu mai reprezintă câini turbaţi. S-a găsit un stâpân să-i vaccineze. Felicitări pentru stăpân, nu şi pentru câini. De aici încolo, ei se vor hodini pe pernuţe de catifea şi nu vor mai sorbi bere ieftină. De aici încolo, ei vor merge în workshopuri de bune maniere, se vor spăla la fund cu premii împărţite tot de stăpân, se vor linge unii pe alţii la fundişor şi vor transforma Blogovăţul în cea mai mare competiţie de lins la fund. Iar cel care va linge cel mai iscusit, va avea avea mulţi, mulţi , mulţi, mulţi…..bani.

Cineva mi-a spus că cel mai corect este să nu scrii nici de rău, nici de bine. Asta îl enervează pe stăpân foarte tare. Eu n-am putut. De-o săptămână trăiesc o mare decepţie. S-au dus 20 de căini turbaţi şi s-au întors aproape tot atâţia miei. Tot ce pot spune despre voi, se încadrează în 1,45 min din îndrăgitul meu meu film cu desene animate – Mowgli. Nu vă pierdeţi prea mult timpul. Urmăriţi acest video de la 16.10 şi până la 18.05. Succes şi adio, ex-câini turbaţi.

P.S. Propun să nu mai amânaţi mult cu această idee. Offline-le trebuie urgent comercializate. Se poate face o minunată afacere din asta. Multă lume e gata să plătească pentru un cântat în dudcă, bine organizat.

Acum o lună, din numele Jurnal TV, am invitat bloggerii la un offline, ca să vedem ce se poate face cu blestematele gherete din Chişinău. Şi noi am avut apă dulce şi biscuiţi.Şi ora era de seară, când toţi demult terminaseră munca. Ştiţi câţi au venit din cei invitaţi? Nici unul. Şi chiar dacă veneau, asta nu le-ar fi  iertat prosti-tuarea noţiunii de blogger.

Comentarii

Previous Post Next Post

9 Comments

  • Reply Nicu Merge Prinfum 9 May 2012 at 00:14

    O coca-cola, si toti bloggerasii au facut PR gratuit. Extrem de bun return on investment 🙂 Stie omu cu ce sa convinga lumea ; D Cu coca-cola, bwhaha.

    • Reply DIMEX 10 May 2012 at 10:04

      În cazul dat, chiar vorbeşti despre ceea ce nu ştii, Nicu 😉

  • Reply Olesea 9 May 2012 at 09:04

    Poate tot voi sunteți de vină , cei de Tv care angajați bloggeri să vă vină la emisiuni ? Alex Cozer, spre exemplu, a recunoscut la offline că postul Dvs de Tv ia plătit un salariu pentru prezență la anumite emisiuni pentru a se da cu părerea …atîta timp cît asta se întîmplă în casa Dvs si stimulați ca acești bloggeri cu salariu (sau vînduți) să apară, de ce să vă plîngeți și să-i acuzați pe toți laolaltă ?

  • Reply Stanislav 9 May 2012 at 09:44

    Hm, si ce oare trebuia sa scrie acesti bloggeri?
    Din cele citite de mine, nu am vazut ca cineva sa-l ridice in slavi. Majoritatea au remarcat ca e tare “skolizkii” si ca are o inteligenta “rea”, un personaj carismatic. A incercat unul sa-l ia la 2 parale, dar nu i-a reusit.
    Atunci, e vorba doar de suparare ca la OffLine Jurnal nu au venit, dar aici s-au adunat vreo 20 de oameni ?

  • Reply Alexandru Bîtcă 9 May 2012 at 13:31

    Doi flăci din Ministerul Adevărului sunt considerați și ei reprezentanti activi ai blogosferei. Tăiem, cu articolul dat, până la os, sau mai lăsăm și niște carne?

  • Reply maria 9 May 2012 at 16:35

    eu zic, sa nu va lasati pe mana blogerilor, ei sunt acelas produs a societatii noastre “made in moldova”, au venit, i-au vazut, sau placut, sa fcaut tirgul si avem ce avem, chiar nu inteleg de ce ati avut asa mareee incredere in ei..oricum se intuia, cxa va veni Sarik si Cutu, Cutu mai GRivei va face ‘apporttt”… nu am fost nici o data tare impresionata de prezenta lor in media, iar de cand au devenit klienti fidel la o televiziune, ce incepe cu “P….K” SI CAND I-AM VAZUT CUM SE GUDURAU CU ASA ZISELE INTREBARI INCOMODE, AM ZIS “HAI SIKTIR, NENOROCITILOR” si am schimbat postul….nui bagati in sama, nui invitati in emisiuni, nui intretineti, nu le faceti publicitatem si vor disparea singuri, cum au aparut, asa vor dispare..

  • Reply DIMEX 10 May 2012 at 09:10

    În afară de invidie şi de supărare nu prea am văzut alte argumente în favoarea celor scrise, anyway, unii au fost mai hâtri şi fiind prezenţi la offline nu au scris despre el nimic, mă refer la unul din colegii de la Ministerul Adevărului.

    P.S.: O fi de vină audienţa joasă a JTV-ului de nu a auzit bloggerimea despre un offline pe tema gheretelor ?

  • Reply Vadim 20 June 2012 at 22:34

    Nu m-am vândut. Nu-s de vânzare. Nici nu știu dacă-s blogger ca lumea. Nu am fost invitat nicăieri de JTV. Nu stăteam acasă ci acceptat imvitația JTV, dacă o primeam.

    O lume plină de NU! Ce păcat.

  • Leave a Reply